Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
londolut - 03-02-2009, 15:54
roch_27 napisał/a: | mam go dopiero 2-gi dzień ale pierwsze wrażenia całkiem | Poczekamy zobaczymy
KarolS - 04-02-2009, 08:47
Heh, ja używam C902 od października i złego słowa nie powiem. Mały wygodny i gut.
A, no a w drugiej kieszeni od ponad roku P1i. Również bez zastrzeżeń. Wgrałem do niego TomTomika i śmiga jak się patrzy. Co prawda ekan trochę mu sponiewierałem...
PS. Może ktos potrzebuje Bluetoothowy zestaw głosnomówiący do SE, HCB-400 Mam sztukę w nadmiarze, nówka nie śmigana... Ewentualnie mam też uchwyty samochodowe HCH-60, oczywiście tez do SE wpinanych od dołu. Anybody need one?
zuzu - 04-02-2009, 09:07
ja aktualnie używam SE K770i, ale w porównaniu z K750i wypada tak sobie - wolałam zdecydowanie ten starszy model, był wygodniejszy w użytkowaniu.
Z senstymentem wspominam też Nokię 3310, która potrafiła sama dzwonić, nawet w momencie gdy była wyłączona
maly124 - 04-02-2009, 22:50
byłem zagorzałym fanem samsunga miałem zv 10 i zv 40 obecnie zmieniłem marke na lg ku 990 i powiem wam że aparacik w nim to jak cyfrówka z przed 5 lat no i ten ekran rewelka polecam wszystkim gadżeciarzom fajna zabawka i zadzwonić też można
karolgt - 04-02-2009, 22:54
maly124 napisał/a: | i zadzwonić też można |
przydatna opcja
koszmarek - 04-02-2009, 23:53
ja używam nokii od drugiego mojego telefonu, ale nokia 5200 jest porażka kompletną. jestem już trzeci raz w serwisie(na gwarancji), bo ciągle coś. A to zawieszanie, a to włącza się 10 minut (nawet z podstawowymi motywami i żadnymi nowościami, bo znowościami jest jeszcze gorzej), to ostatnio nie chciala ładować baterii kiedy wyłączyłam telefon, co jest dla mnie osobiście czyms nienormalnym :/ niestety, kiedyś nokie byl lepsze, a teraz...
Trik - 04-02-2009, 23:58
karolgt napisał/a: | właśnie kupiony HTC Touch |
Ja też właśnie kupiłem HTC Touch Pro.
Fajny sprzęt. Po przesiadce z Mot K1 Sporo mam do nadropienia
karolgt - 05-02-2009, 00:01
Trik napisał/a: | karolgt napisał/a: | właśnie kupiony HTC Touch |
Ja też właśnie kupiłem HTC Touch Pro. |
na szybko zobaczylem ze to jednak zupelnie inne sprzety
Pro oczywiscie fajniejszy
Marcin-Krak - 05-02-2009, 00:32
koszmarek, możemy sobie przybić piątkę
Ja ze swoją 3110C już nie liczę - baba w serwisie stwierdziła, że próbuję wyłudzić nowy telefon, a nic się z nim nie dzieje jak technik go sprawdza A telefon się sam z siebie cały czas wyłącza
koszmarek - 05-02-2009, 00:39
Marcin-Krak napisał/a: | próbuję wyłudzić nowy telefon |
oj tak, mi Pan w orange powiedział, że przy trzeciej reklamacji jest owszem robione coś nowego,ale to nie wymiana telefonu,a płyty głównej telefonu.. czyli po prostu durny chwyt marketingowy.. i nie omieszkam wrócić z ojcem, na którego telefon jest, bo mają obowiązek wymienić :/
Marcin-Krak napisał/a: | technik go sprawdza |
Mi wgrywają nowe oprogramowanie, jak mi teraz też wgrają to się zeźlę ><' pójście na łatwiznę po prostu...
JCH - 05-02-2009, 09:24
Marcin-Krak napisał/a: | A telefon się sam z siebie cały czas wyłącza | Mieliśmy taką sytuację w firmie, że jeden z telefonów (Nokia E-65) sam z siebie rozłączał się w trakcie rozmowy - do serwisu, zmiana oprogramowania, ble, ble, ble .... - efekt -> dalej to samo. Wymiana aparatu na nowy -> dalej to samo. I co się okazało? Wymiana karty SIM - pomogło
londolut - 05-02-2009, 10:49
Przykro mi bardzo koszmarek, ale w serwisach Nokii mają szerokie pole manewru. Nie mają tylko możliwości zmiany tych komponentów, w którym zarejestrowany jest nr IMEI. Jeśli w Nokiach coś się psuje to musi być wymienione wszystko w danym torze (np. audio, ładowanie lub klawiatura). Wymiana płyty to de facto zmiana nr IMEI przez wymianę całej płyty, na której jest elektronika. Nokie nie wymieniają klientom obudów czy porysowanych LCD bo to nie wina producenta tylko samego użytkownika, że telefon jest w takim a nie innym stanie wizualnym. Zobacz w swojej karcie gwarancyjnej czy jest wzmianka o nowym IMEI`u. A potem, jeśli telefon się dalej wyłącza proponuję poużywać go z inną kartą SIM lub BEZ. Wiem, że 5200 ma możliwość pracy bez karty.
Marcin-Krak - 05-02-2009, 10:50
JCH napisał/a: | Wymiana karty SIM - pomogło |
U mnie nie pomogło Po drugiej wizycie w serwisie to zrobiłem.
Nie wiem za bardzo już co mam zrobić, ponieważ zaniosłem telefon z komunikatem o "błędzie karty SIM" czy jakoś tak, a przy odbiorze 2 krotnie dowiedziałem się, ze w serwisie nie stwierdzono problemów, przy telefonie zastępczym ja też nie stwierdzam problemów z nową kartą SIM Serwis twierdzi, że to wina operatora, operator że to nieudolność serwisu Od około tygodnia jest spokój, jeśli jednak znów coś się zacznie dziać to ...
londolut - 05-02-2009, 10:55
Marcin-Krak napisał/a: | jeśli jednak znów coś się zacznie dziać to ... | To kup SE - ja ci dam nowy
Marcin-Krak - 05-02-2009, 10:58
londolut napisał/a: | To kup SE - ja ci dam nowy |
Telefon to mi się od nich należy za złotówkę max - wystarczy ile musiałem wydać haraczu na abonament przez te kilka lat - jeszcze jednak prawie pół roku męczarni
A nie wiem czy kupię SE - bo wtedy będę dawał Tobie do naprawy i wtedy możemy się przestać lubić
Ale nie róbmy OT
|
|
|