[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Lancer CYxA - tuning optyczny.
.swat. - 21-10-2013, 18:54
prosto napisał/a: | a dziewczyna na zdecydowany duzy minus | Mnie też sie podoba, ale moja jak zobaczyła zdjęcie, to powiedziała, że auto wygląda jakby mu całe podwozie ukradli i została sama buda
no offence
Wojti75 - 21-10-2013, 20:17
@prosto - super ! Jak dla mnie wyśmienicie. Tablice będziesz montował na środku czy z boku jak EVO ?
prosto - 21-10-2013, 23:56
chciałbym tablice z boku, tylko musze sie rozejrzeć za ramką itp (najchetniej to bym w ogóle nie mial tablicy z przodu
Uwex - 22-10-2013, 07:58
prosto napisał/a: | ...w podszybiu to tak |
o te mi chodziło
rolnikon - 22-10-2013, 10:42
prosto, ja tak jeżdże już ponad 3 miesiące(tablica za przednią szybą) i nikt się nie czepia
.swat. - 27-10-2013, 14:21
Do czasu
michaello - 27-10-2013, 18:39
rolnikon napisał/a: | ja tak jeżdże już ponad 3 miesiące(tablica za przednią szybą) i nikt się nie czepia |
a moja wyobraźnia zwyczajnie tego nie ogarnia.
tyku - 27-10-2013, 19:20
rolnikon, To muszę Cię kolego zmartwić gdyż :
Kara za jazdę samochodem bez kompletu (czyli dwóch!) tablic rejestracyjnych nie jest ujęta w taryfikatorze, policjant może więc ukarać kierowcę mandatem w wysokości od 20 do 500 złotych. Regułą jest też zatrzymanie dowodu rejestracyjnego.
Powodzenia
rolnikon - 27-10-2013, 23:26
rejestracja jest za przednią szybą i póki co policja mnie nie zatrzymała za to, a mijałem ich wielokrotnie patrzyli się na mnie i jakoś nic
a jeśli się uprą to zawsze moge założyć przy nich i wtedy jest bez mandatu
jaca87 - 28-10-2013, 08:50
rolnikon napisał/a: | prosto, ja tak jeżdże już ponad 3 miesiące(tablica za przednią szybą) i nikt się nie czepia |
Tylko po co ? Kwestią czasu jest kiedy ktoś się doczepi. Ja przez 4 miesiące jeździłem bez naklejki na szybie (miałem ją w schowku). Do czasu kiedy policja nie czepiła się tego i wykorzystała aby wziąć w łapę.
Good luck.
.swat. - 29-10-2013, 17:16
rolnikon napisał/a: | a jeśli się uprą to zawsze moge założyć przy nich i wtedy jest bez mandatu | Na gumkę recepturkę? Ja bym nie był takim optymistą, nie widzę tam ramki gotowej do przymocowania, więc przy obecnym nastawieniu do mandatowania ja bym nie liczył na pobłażliwość A że widzą i nie reagują? Pewnie podziwiają maskowanie, stąd ci się udaje. Ale gdy będzie ogólnopolska lub lokalna akcja skierowana na tuningowane auta, albo upierdliwy patrol to uwierz, dostaniesz maxa.
Trik - 29-10-2013, 17:43
.swat. napisał/a: | nie widzę tam ramki gotowej do przymocowania |
A czy ramka to jakiś wyznacznik gotowości do montażu? Przecież ramkę przykręcasz wkrętami do zderzaka, a nie na super gluta . Jeśli kolega ma gotowe otwory w tablicy i w zderzaku "to nie widzę przeciwskazań".
.swat. - 05-11-2013, 00:20
Jeżeli tablica znajdować będzie się w kabinie to w przypadku kontroli drogowej gotowe otwory nie wystarczą. Będzie to tylko przesłanka tego, że działanie kierującego było umyślne.
Co by tu nie mówić, tablica musi być na swoim miejscu.
Trik - 05-11-2013, 01:17
Zawsze można coś wykońbinować. Np. jeden otwór się rozlazł i wkręt wylata, czy jakoś tak.
Lucas123w - 16-12-2013, 15:59
Przymierzam się do założenia listwy bagażnika, nie ukrywam że te ryski od otwierania powoli już są irytujące
Czy ktoś już coś takiego zakładał ??
Do tego jeszcze na zderzak widziałem że jest czarna taśma z tym że tylko dla SB, czy będzie taka sama pasować do sedana ??
|
|
|