Nasze Miśki - Galancer Evilution i Satarion oraz czarne GTO TT MK3
Matejko - 16-08-2010, 08:12
TommiCrazy napisał/a: | oraz.. czy istnieje mozliwosc ubezpieczenia oderestaurowanego samochodu w jakis innych specjalnych warunkach? ew jakas wycena rzeczoznawcy? |
opinia rzeczoznawcy i z tym do ubezpieczalni, popytaj chlopakow od legnumow bo oni maja wyceny pod swoje auta, jak wszystko zalatwiali
TommiCrazy - 17-08-2010, 21:39
jak widac, w moim starionie na felgach brakuje pokrywek przykrywajacych piaste.... zostaly one stracone podczas odnawiania ( niewiem jak, ktos zgobil) szczeze mowiac szpeci to okropnie efekt koncowy.. czy mozna dokupic gdzies jakies uniwersalne takie kapsle na wymiar? czy bedzie ciezko, chcialbym na zlot dotrzec kompletnym autem
Juiceman - 17-08-2010, 21:56
Są do dostania kapsle ; ) wyślij mi wymiar jego bede we wrocku to zrobie fotki tego co bedzie w motipie i Ci wysle mmsem ; ) moze cos Ci sie spodoba
TommiCrazy - 17-08-2010, 23:43
o dziekówa.. do srody dostaniesz wymiary fajnie
auto przeszlo przeglad bez problemu tak ze wyglada na to ze smialo moge ruszac nim na zlot . eh szkoda ze go niemam w angli.
ps. czy ktos wie jak powinny byc podlaczane podcisnienia w starionie? ktos ma moze przypadkiem jakies schematy?
Juiceman - 18-08-2010, 18:19
Odnośnie schematów napisz do tego użytkownika:
http://forum.mitsumaniaki...profile&u=26595
może coś mieć
kafar87 - 18-08-2010, 20:12
Ten Twój Starion jest wprost niesamowity, mam nadzieję, że dam radę zobaczyć go kiedyś na żywo Niestety na Zlot w tym roku nie uda mi się wpaść, akurat w tym terminie organizuje obóz studencki :/
rosomak1983 - 18-08-2010, 21:08
jest jeszcze drugi starion w PLN???
Jogurt - 18-08-2010, 21:54
rosomak1983, w pln-ach to sie płaci celestynek jest kilka a starionów jeszcze więcej
rosomak1983 - 18-08-2010, 22:37
Jogurt napisał/a: | w pln-ach to sie płaci |
heh no rzeczywiscie miało być PL
Jogurt napisał/a: | celestynek jest kilka a starionów jeszcze więcej |
ciekawe czemu nie na naszym forum
TommiCrazy - 18-08-2010, 23:49
jest maly klub stariona w polsce.
www.starion.prv.pl
prowadzony przez ex posiadacza stariona TRUSPINMICE'a
w klubie tym jest okolo 10 posiadaczy... kilka z nich jezdzi.. kilka czeka na lepsze czasy.
tak ze mam przyjemnosc posiadac najbardziej odnowiony egzemplarz o bardzo malym przebiegu.
generalnie , duch moich znajomych ma blogoslawienstwo do jazdy starionem na zoty jesli chca... jesli nie na mitsumaniakach to moze bedzie szansa go gdzies jeszcze zobaczyc.
prawde mowiac, gybym mieszkal w polsce jezdzil bym nim prawie wszedzie.
jesli ktos go nie zobaczy na zlocie, napewno dodam duzo nowych fotek
Jogurt - 19-08-2010, 10:11
TommiCrazy, ftu tfu żeby starion nie zapiął focha jak ostatnio, po tylu latach to się wkońcu trzeba spotkać. no i powiem Ci 2 rzeczy: starion maskaruje na fotkach, bardzo bym chciał go zobaczyć (przejechać się jako pasażer ofc) na żywo. te usterki przed ostatnim zlotem to w sumie nic nowego, każde auto po większej renowacji ma jakieś ''choroby wieku dziecięcego''. teraz musi być tylko lepiej
TommiCrazy - 19-08-2010, 13:50
narazie wszystko gra, autko pali od zaraz, jezdzi bardzo rowno, nie tlucze sie, wszystko w srodku dziala, no jest niesamowity klimat bo niewidac w nim zadnego zuzycia po tylu latach.... mam nadzieje ze nie zaskoczy zadna niemila niepsodzianka.... to ci sie nawet dam przejechac jako kierowcy
Jogurt - 19-08-2010, 15:22
ołłłłł jeeeeeee, teraz to do zlotu nie zasne
TommiCrazy - 19-08-2010, 15:26
przyszedl dzis spoiler, ma jedno drobne pekniecie , naszczescie do naprawienia.... te dwa razem kosztowaly mnie wiecej niz carboonowy z usa :/
zgroza
strasznie pokorodowane sroby do lączenia elemntow spoilera... mam nadzieje ze renowacja sie zmiesci w czasie gdyz na zlot wyjezdzam wczesniej by odwiedzic rodzinke mojej dziewczyny w elku.
Krzyzak - 19-08-2010, 22:05
Elka w Elku
|
|
|