Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
D1VenO - 20-05-2013, 13:51
a kto mówi o zatargach z policja ?
jakoś pod mostem milenijnym we wrocku jest pełno fanów motoryzacji i nie ma zatargu z policją. Widocznie źle zrozumiałeś mnie kiedy wspomniałem F&F.
Chodziło mi o to że AUTA na takim spocie są na 1 ogień, ludzie wymieniają się opiniami , wiedzą planami i jeden 2giego dopinguje.
Samochody nie służą jedynie do przemieszczania się z punktu A do B. Jeśli już ktoś nazywa się maniakiem to chyba chodzi o to że wie czym jeździ. A jak nie wie a chce poznać to wchodzi na forum lub podjedzie na spota. a tu ZONK.
Dla przykładu kiedy kupiłem galanta przypadkiem załapałem się na spot MM i trochę byłem zmieszany bo kiedy powiedziałem że mam GDi to usłyszałem a co to za silnik ?
mkm masz racje jest sporo grupek różnych dla tego napisałem że ja nie mam parcia na MM.
Może to nie odpowiedni dział ale jak już dyskutujemy to powiem wam bo może tego nie widzicie nie wiecie nie chcecie wiedzieć, na różnych forach i poza internetem MM maja bardzo złą opinie. Mówi się że jesteście za sztywni, zadufani i mega podporządkowani tym z góry [ nie mam pojęcia kto jest zarządzającym MM klubem ] ale jak coś jest nie po myśli MM to jest złe, posty są edytowane i kasowane.
Jak na każdym forum są też osoby naprawdę z dużym sercem , pozytywnie nakręcone i pomocne i takie osoby z chęcią będę szanował.
mkm, np ty włączyłeś się w dyskusje nie urażając mnie co naprawdę doceniam. I mam nadzieje że dyskusja przyniesie jakieś zmiany wizerunku zachowań itd.
jest tak sporo galantów a tak mało ludzi z pasją.
mkm - 20-05-2013, 14:08
D1VenO napisał/a: |
Chodziło mi o to że AUTA na takim spocie są na 1 ogień, ludzie wymieniają się opiniami , wiedzą planami i jeden 2giego dopinguje. |
a tu zgodnie z myślą przewodnią założycieli Klubu na pierwszy ogień idzie człowiek
Znasz się, masz coś do przekazania/pokazania - działaj.
Ktoś pomylił Colta z Civiciem? Nie śmiej się tylko opowiedz historię modelu
Nie każdy jest mechanikiem, nie każdy lubi zmiany w swoim aucie, nie każdy ma pieniądze.
apikus - 20-05-2013, 14:11
D1VenO napisał/a: | Chce się spotykać z maniakami motoryzacyjnymi znającymi się na marce którą śmigają i nie tylko. A tu widzę wiedza mizerna, szczytem tJuningu jest wymiana oleju na elfa ale za to umiecie grillować ;D |
Chcesz sie spotykać, a zaczynasz niezbyt miło. Skoro uważasz, że nie mamy wiedzy i nic nie potrafimy (nie mówię tu o sobie, bo ja faktycznie niewiele wiem) to zobacz najpierw na relacje z poprzednich spotów i jakie samochody przyjeżdżały, jakie zmiany były w nich robione.
Ostatnio moze nie zawiele osób się pojawia, pewnie mają obowiązki.
Są u nas spoty grillowe, ale i są spoty techniczne. Sprawdż, który jaki jest (nawet możesz zaproponować) i przyjedź. Możesz nawet zaprosić kolegów, niekoniecznie z samochodami Mitsubishi.
My jesteśmi otwarci, ale zawsze wierni zasadom Mitsumaniaków.
D1VenO - 20-05-2013, 14:33
widzę ze nie podyskutujemy, nie dotarło do was co się gada poza forum MM a jedynie to ze jestem niemiły.
Ja bym poszukał dla czego tak jest, dla czego nie ma chętnych na spoty. Dlaczego inne społeczności w licznym gronie się spotykają a MM jak widać. Dlaczego w hondzie pomacha każdy kto się mija a jak ja macham komuś w mitsu to najczęściej odwraca głowę ;P
mkm - 20-05-2013, 14:41
D1VenO napisał/a: | nie dotarło do was co się gada poza forum MM |
a kogo to interesuje?
Jak ktoś ocenia książkę po okładce to jego sprawa .
D1VenO - 20-05-2013, 14:48
rozumiem, tak więc koniec tematu
apikus - 20-05-2013, 15:04
D1VenO napisał/a: | widzę ze nie podyskutujemy, nie dotarło do was co się gada poza forum MM a jedynie to ze jestem niemiły. |
Nie zauważyłeś, że jesteśmy otwarci. To ze nie zrobimy nic wbrew naszym zasadom, nie oznacza, ze nie interesujemy sie tuningiem, że nie chcemy się zmieniać.
Jak mi pomachasz, zawsze odmacham (choć nie jeżdżę teraz Mitsubishi).
Jest temat o spocie w czerwcu, możesz wrzucić tam propozycję, żeby to był spot techniczny.
Nie napisałem, że jesteś niemiły, tylko, że zacząłeś niemiło.
drd1812 - 20-05-2013, 16:04
D1VenO, spotkania Dolnośląskich Mitsumaniaków nie są obowiązkowe. Z wspominanego przez Ciebie tytułu filmu mam wrażenie że słowo po "i" mocno opisuje Twoje zachowanie. Nie masz parcia na kolejną grupę (masz swoją), to po co tracisz czas na miłośników grilla? Masz rację mało nas interesuje co o nas gadają inni. A to co mamy tworzymy sami w oparciu o zasady MM, które jak widać niezbyt przypadły Ci do gustu. Sporo jest grup/formacji w których atmosfera buzuje benzyną i końmi mechanicznymi, szukaj wśród nich spełnienia. I mam na koniec prywatną prośbę nie wnosisz nic konstruktywnego, nie krytykuj i nie oceniaj bo Twoja aktywność w forumowym życiu, spotach jest mizerna.
mkm - 20-05-2013, 18:11
D1VenO napisał/a: | rozumiem, tak więc koniec tematu |
I koniec tematu. Dalsza dyskusja jest zbędna.
D1VenO, napisał swoje uwagi - warte przemyślenia i jak wymyśli cos fajnego dla Waszego Regionu to na pewno w odpowiednim temacie to zaproponuje.
Juiceman - 21-05-2013, 20:23
D1VenO napisał/a: |
Dla przykładu kiedy kupiłem galanta przypadkiem załapałem się na spot MM i trochę byłem zmieszany bo kiedy powiedziałem że mam GDi to usłyszałem a co to za silnik ? |
Oj coś ściemniasz ;> pamiętam jak się spotkaliśmy pierwszy raz na milenijnym
mice66 - 27-05-2013, 09:35
Sory że się nie wypowiedziałem ale miałem maturke i inne sprawy na głowie.
mice66 - 27-05-2013, 09:46
może Lubiąż? ostatnio dosyć intensywnie go reklamują...
drd1812 - 01-06-2013, 16:10
mice66, byliśmy nie tak dawno w Lubiążu na spocie.
[ Dodano: 04-06-2013, 11:32 ]
To co gdzie się spotykamy ??
Anonymous - 06-06-2013, 12:56
Moja propozycja to http://www.muzeum.topacz.pl/
major - 06-06-2013, 20:28
Moja propozycja to http://www.muzeum.topacz.pl/
Wygląda fajnie
|
|
|