Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
sieegurd - 19-02-2010, 10:07
| Jassmina napisał/a: | Ach teściowa! - temat rzeka Sieeg |
Człowiek chce być dobry, uprzejmy, ale z takim babskiem ciężko :/
Rafal_Szczecin - 19-02-2010, 10:23
| sieegurd napisał/a: | | Człowiek chce być dobry, uprzejmy, ale z takim babskiem ciężko :/ |
co Ty nie powiesz . najlepsza tesciowa , to tesciowa na 102 . 100 metrow od domu i 2 metry pod ziemia
jak widze moja tesciowo, to ojjjj ... szkoda gadac.
Morfi - 19-02-2010, 10:26
.. to Ja w tym miejscu chce pochwalic moją przyszła teściową.
Rozpieszcza Mnie czasem bardziej aniżeli Blondi
Fragu - 19-02-2010, 10:57
Morfi, to Ty się zastanów kogo wybrać
..a co do Edyty, w poniedziałek ma kolejne jazdy, nie ma wyjścia - musi iść
sieegurd - 19-02-2010, 11:25
| Morfi napisał/a: | | .. to Ja w tym miejscu chce pochwalic moją przyszła teściową. |
Do ślubu jest wszystko pięknie Obiadki, uznanie w oczach itp. Ale po ślubie jakby piorun tafił Morfi tak jest zawsze! Nie daj się podejść
Morfi - 19-02-2010, 11:29
sieegurd, czyli najlepiej życ bez slubu ???
Cezar - 19-02-2010, 11:32
| sieegurd napisał/a: | Ale po ślubie jakby piorun tafił Morfi tak jest zawsze! |
Nie zawsze - przynajmniej u mnie jest ok No ale pozyjemy, zobaczymy
Manuela - 19-02-2010, 11:35
| Morfi napisał/a: | | czyli najlepiej życ bez slubu ??? |
Ja tak uważam i najlepiej zmieniać co jakiś czas
sieegurd - 19-02-2010, 11:52
| Morfi napisał/a: | | czyli najlepiej życ bez slubu ??? |
Morfi nie wiem dlaczego odniosłeś wrażenie, że twierdzę, żeby nie brać ślubu
Ja osobiście uważam, że ślub świadczy o dojrzałym podejściu do partnera, o tym, że powierzasz mu swoje zaufanie i na odwrót. Jak to mówią, na dobre i na złe. Ale to musi być równie przemyślana decyzja, jak życie na 'kocią łapę"
Ale najgorsze dla Młodych jest mieszkanie z rodzicami U nas miało być pięknie, ale w wyniku "oszustwa" teściowej musimy z nią mieszkać
Trzeba pamiętać jednak, że najważniejsze jest jedno zdanie małżonków - jeśli żona na forum rodziny zawsze 3ma Twoją stronę (i na odwrót), to nic i nikt nie jest w stanie zaszkodzić temu związkowi.
Ja mam to szczęście, że Elka zawsze mnie wspiera i razem toczymy wojny z nieprzyjaznym otoczeniem
Nawet jak czasem dla mnie białe jest czarne, to dla niej również - dlatego wiemy, że nasz związek wszystkie knucia przetrzyma
[ Dodano: 19-02-2010, 11:54 ]
Główna zasada jest taka, że ślubujesz swojej żonie, a nie jej rodzinie (i na odwrót)
Jassmina - 19-02-2010, 12:01
Hurrrra! Robią się rozmowy kontrowersyjne
I love it!
A tak serio serio to mieszkanie z mamusią i tatusiem po ślubie prędzej czy później odbije się czkawką.
Jesteśmy z Traworem obydwoje z Sulejówka, nasze rodziny też, a pomimo wszystko zdecydowaliśmy się wynająć swój własny kąt, sami rozwiązywać co większe zadymy. Bez stania mamy pod drzwiami, czy ojca ze szklanką przy ścianie.
Ale nie chcę generalizować - nie wszyscy teściowie tacy są.
Nie słyszałam co prawda o takich, którzy by się nie wtrącali, ale być może GDZIEŚ tacy są.
...K-Pax'a ktoś oglądał?
Andrew - 19-02-2010, 12:13
| Jassmina napisał/a: | | tak serio serio to mieszkanie z mamusią i tatusiem po ślubie prędzej czy później odbije się czkawką. | to jest święta prawda Dlatego budujemy z żonką dom, narazie się trzeba pomęczyć...
cns80 - 19-02-2010, 12:15
| sieegurd napisał/a: | Do ślubu jest wszystko pięknie Obiadki, uznanie w oczach itp. Ale po ślubie jakby piorun tafił | U mnie dokładnie odwrotnie. Przed ślubem teściowa do mnie burczała, a po ślubie jestem najwspanialszy na świecie. Często nam pomaga i jest milutka
koszmarek - 19-02-2010, 12:18
ciekawe jaki byłby mój ojciec po ślubie z Maretzkym... jak teraz go nie lubi
Jassmina - 19-02-2010, 12:19
...to już zalegalizowali u nas takie małżeństwa?
koszmarek - 19-02-2010, 12:24
nie czepiaj się:D
|
|
|