To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

sieegurd - 19-02-2010, 10:07

Jassmina napisał/a:
Ach teściowa! - temat rzeka Sieeg :biggrin:

Człowiek chce być dobry, uprzejmy, ale z takim babskiem ciężko :/

Rafal_Szczecin - 19-02-2010, 10:23

sieegurd napisał/a:
Człowiek chce być dobry, uprzejmy, ale z takim babskiem ciężko :/

co Ty nie powiesz . najlepsza tesciowa , to tesciowa na 102 . 100 metrow od domu i 2 metry pod ziemia :twisted:

jak widze moja tesciowo, to ojjjj ... szkoda gadac.

Morfi - 19-02-2010, 10:26

.. to Ja w tym miejscu chce pochwalic moją przyszła teściową.
Rozpieszcza Mnie czasem bardziej aniżeli Blondi :D 8)

Fragu - 19-02-2010, 10:57

Morfi, to Ty się zastanów kogo wybrać :P :twisted:

..a co do Edyty, w poniedziałek ma kolejne jazdy, nie ma wyjścia - musi iść :mrgreen:

sieegurd - 19-02-2010, 11:25

Morfi napisał/a:
.. to Ja w tym miejscu chce pochwalic moją przyszła teściową.

Do ślubu jest wszystko pięknie :) Obiadki, uznanie w oczach itp. Ale po ślubie jakby piorun tafił :) Morfi tak jest zawsze! Nie daj się podejść :D

Morfi - 19-02-2010, 11:29

sieegurd, czyli najlepiej życ bez slubu ???
Cezar - 19-02-2010, 11:32

sieegurd napisał/a:
Ale po ślubie jakby piorun tafił :) Morfi tak jest zawsze!

Nie zawsze - przynajmniej u mnie jest ok :) No ale pozyjemy, zobaczymy :lol: :wink:

Manuela - 19-02-2010, 11:35

Morfi napisał/a:
czyli najlepiej życ bez slubu ???

Ja tak uważam :D i najlepiej zmieniać co jakiś czas :P

sieegurd - 19-02-2010, 11:52

Morfi napisał/a:
czyli najlepiej życ bez slubu ???

Morfi nie wiem dlaczego odniosłeś wrażenie, że twierdzę, żeby nie brać ślubu :)

Ja osobiście uważam, że ślub świadczy o dojrzałym podejściu do partnera, o tym, że powierzasz mu swoje zaufanie i na odwrót. Jak to mówią, na dobre i na złe. Ale to musi być równie przemyślana decyzja, jak życie na 'kocią łapę" :)

Ale najgorsze dla Młodych jest mieszkanie z rodzicami :( U nas miało być pięknie, ale w wyniku "oszustwa" teściowej musimy z nią mieszkać :(

Trzeba pamiętać jednak, że najważniejsze jest jedno zdanie małżonków - jeśli żona na forum rodziny zawsze 3ma Twoją stronę (i na odwrót), to nic i nikt nie jest w stanie zaszkodzić temu związkowi.

Ja mam to szczęście, że Elka zawsze mnie wspiera i razem toczymy wojny z nieprzyjaznym otoczeniem :)

Nawet jak czasem dla mnie białe jest czarne, to dla niej również - dlatego wiemy, że nasz związek wszystkie knucia przetrzyma :)

[ Dodano: 19-02-2010, 11:54 ]
Główna zasada jest taka, że ślubujesz swojej żonie, a nie jej rodzinie (i na odwrót) :)

Jassmina - 19-02-2010, 12:01

Hurrrra! Robią się rozmowy kontrowersyjne :)
I love it! :mrgreen:

A tak serio serio to mieszkanie z mamusią i tatusiem po ślubie prędzej czy później odbije się czkawką.
Jesteśmy z Traworem obydwoje z Sulejówka, nasze rodziny też, a pomimo wszystko zdecydowaliśmy się wynająć swój własny kąt, sami rozwiązywać co większe zadymy. Bez stania mamy pod drzwiami, czy ojca ze szklanką przy ścianie.

Ale nie chcę generalizować - nie wszyscy teściowie tacy są.

Nie słyszałam co prawda o takich, którzy by się nie wtrącali, ale być może GDZIEŚ tacy są.

...K-Pax'a ktoś oglądał? ;)

Andrew - 19-02-2010, 12:13

Jassmina napisał/a:
tak serio serio to mieszkanie z mamusią i tatusiem po ślubie prędzej czy później odbije się czkawką.
to jest święta prawda :!: Dlatego budujemy z żonką dom, narazie się trzeba pomęczyć...
cns80 - 19-02-2010, 12:15

sieegurd napisał/a:
Do ślubu jest wszystko pięknie :) Obiadki, uznanie w oczach itp. Ale po ślubie jakby piorun tafił
U mnie dokładnie odwrotnie. Przed ślubem teściowa do mnie burczała, a po ślubie jestem najwspanialszy na świecie. Często nam pomaga i jest milutka :P
koszmarek - 19-02-2010, 12:18

ciekawe jaki byłby mój ojciec po ślubie z Maretzkym... :D jak teraz go nie lubi :D
Jassmina - 19-02-2010, 12:19

...to już zalegalizowali u nas takie małżeństwa? :shock:
koszmarek - 19-02-2010, 12:24

nie czepiaj się:D