Nasze Miśki - 2-gi Maćkowy Galancior
Anonymous - 25-03-2012, 23:02
Hugo napisał/a: |
Hmm, z 40 000-50 000 km, oczywiście guma odspoi sie od płaskownika duuużo szybciej, ale po w/w przebiegu dopiero usłyszysz stuki |
nie na takich wymagań to ja nie mam jak padnie po 30 tysi uznam to za przyzwoity wynik
zresztą wymiana na NOKi które gdzieś tam kiedyś chyba pokazywałeś to grosze.
Hugo - 25-03-2012, 23:14
Derpin napisał/a: | zresztą wymiana na NOKi które gdzieś tam kiedyś chyba pokazywałeś to grosze | No będę niedługo wymieniał.
Krzyzak - 26-03-2012, 07:18
u Kibloo banan yamato padł po niecałym roku - najpierw sworzeń (jakieś 3 m-ce) potem cukierek
u siebie zaraz po kupnie też musiałem zmienić rocznego banana yamato - oczywiście sworzeń padł
Hugo - 26-03-2012, 08:29
Krzyzak napisał/a: | u Kibloo banan yamato padł po niecałym roku - najpierw sworzeń (jakieś 3 m-ce) | Z wiadomego powodu? U mnie lewy banan Yamato za chwilę będzie miał 3 lata, oczywiście guma sworznia zmieniona po 0,5 roku, tuleja rozwulkanizowana, ale samego sworznia ręka nie ruszysz
Krzyzak - 26-03-2012, 10:15
Hugo napisał/a: | Z wiadomego powodu? | guma sworznia...
ale cukierek to już nie wiem dlaczego... nie dociekaliśmy
Anonymous - 26-03-2012, 12:05
Maćku zobacz jaki ruch masz wreszcie w temacie
Maciek - 27-03-2012, 14:09
No a żeby choć co 2-gi napisał "ależ piękny" a jaki czarny
Panowie proszę się poprawić
mkm - 27-03-2012, 14:19
Maciek napisał/a: | No a żeby choć co 2-gi napisał "ależ piękny" a jaki czarny
Panowie proszę się poprawić |
No nie!
Czy ja dobrze sprawdziłem, że ostatnie foty Zbira zostały umieszczone 27.03.2011 roku?
Juz chciałem pisać "ależ piękny i jaki czarny", tylko uznałem, że najpierw go zobaczę i...
musiałem cofnąć się rok w tył
Maciek, popraw się!
Maciek - 27-03-2012, 16:48
Będzie wymiana kapci na letniasy (może nadchodzący łickend) to się poprawię i foty będą.
Maciek - 05-04-2012, 12:46
Kapcie już na aucie ale awaria aparatu nie pozwala na zrobienie/zapodanie fotek
Zbir wygląda tak jak powinien czyli jest cały czarny
Wczoraj ustawienie zbieżności za 70 brutto. Miny panów z serwisu (jak wjechałem na stanowisko) bezcenne
Dziś zaliczony przegląd okresowy.
PRAWIE wszystko ok jedyny problem to siła hamowania prawie 30% różnicy prawe/lewa
Co do zawieszenia, amortyzacji, oświetlenia, spalin itp żadnych zastrzeżeń.
Anonymous - 05-04-2012, 14:17
Maciek napisał/a: | PRAWIE wszystko ok jedyny problem to siła hamowania prawie 30% różnicy prawe/lewa |
zadzwoń do Jarka to Ci zregeneruje zaciski
Maciek - 05-04-2012, 16:17
Prawdopodobnie nie w zacisku rzecz Tarcze klocki do wymiany Prawa ta słabsza jest zjechana jakimś metalowym paprochem który wpadł pomiędzy tarczę a klocek i narobił bigosu. Sam nie wiem jak to się stało??? Normalnie szpilki tam wcisnąć nie idzie a coś co wyciągnąłem z klocka było OGROMNE. Przeorało mi tarczę która raczej już się do niczego nie nadaje. Nie wiem czy jest sens dawać do przetoczenia bo chyba mało by z niej zostało. Pozostaje więc nazbierać $$$ i kupić nowy kpl
Tomek - 05-04-2012, 16:35
żekł Maciek
Maciek napisał/a: | Prawa ta słabsza jest zjechana jakimś metalowym paprochem który wpadł pomiędzy tarczę a klocek i narobił bigosu. Sam nie wiem jak to się stało??? Normalnie szpilki tam wcisnąć nie idzie a coś co wyciągnąłem z klocka było OGROMNE. Przeorało mi tarczę która raczej już się do niczego nie nadaje. |
miałem to samo na tyle, wyrwało mi na rowy w tarczy na 3-4 mm głębokie
a po hamowaniu nie było czuć, a musiało to tak jeździć troche
tyle, że nikt tam nie zaglądał, bo to było od wewnątrz
od zewnątrz to od razu byłoby widać przez felgę
sveno - 05-04-2012, 21:57
Maciek napisał/a: | Prawdopodobnie nie w zacisku żecz | przez chwilę się zastanawiałem co to za wyraz Maciek popraw bo aż razi
Maciek - 06-04-2012, 13:18
sveno napisał/a: | Maciek popraw |
Poprawiono
tomek84 napisał/a: | od zewnątrz to od razu byłoby widać przez felgę |
U mnie to widać bo od zewnątrz ale to się stało podczas 1 przejazdu z domu do pracy
Po robocie rozebrałem i wyrwałem dziada z klocka ale już narobił bigosu.
|
|
|