Lubelskie - Nowy z lubelszczyzny
zbycho77 - 21-08-2010, 09:12
Bursztynka napisał/a: | zbycho77, masz może srebrego Colta, który jest parkingujący w Łęcznej? |
Colt jest czerwony i najczęściej parkuje w Lublinie, a ostatnio przez jakiś czas w Turce.
Bursztynka napisał/a: | A znajdzie się miejsce na spocie dla dziewczyny - kierowcy ? czy to tylko męskie spotkania? PS. nie znam się na silnikach itp. |
Pewnie że się znajdzie - możemy porozmawiać o kolorach, obiciach tapicerki, temperaturze generowanej przez klimatyzację . Na spotach nie koniecznie porusza się tematykę stricte motoryzacyjną, dlatego każdy coś dla siebie znajdzie.
Starion - 21-08-2010, 20:55
Bursztynka napisał/a: |
A znajdzie się miejsce na spocie dla dziewczyny - kierowcy ? czy to tylko męskie spotkania? PS. nie znam się na silnikach itp. |
Ooo, powitać Anię I Colcika, im więcej CJ'ek tym lepiej Przybywaj na spot, jest mnogość tematów poza silnikami itp do podyskutowania z facetami, i nie mam tu na myśli polityki ani piłki nożnej
tomasek - 22-08-2010, 21:46
Zapraszamy na spoty często na spotach można spotkać i kobiety tak jak ostatnio
dominikgogo - 23-08-2010, 12:35
przyjedziemy ze swoimi kobietami to będziesz miała o czym gadać. pozdrawiam
Bursztynka - 23-08-2010, 18:35
myślę ze prawie mnie namówiliście do przyjazdu, może się odważę
Starion - 24-08-2010, 11:36
Bursztynka napisał/a: | myślę ze prawie mnie namówiliście do przyjazdu, może się odważę |
Chodź chodź, nie gryziemy A przynajmniej do tej pory jeszcze nikt nikogo nie pogryzł
dominikgogo napisał/a: | :P przyjedziemy ze swoimi kobietami to będziesz miała o czym gadać. pozdrawiam |
+ będziesz miała jak na dłoni tych którzy takowych nie posiadają haha
tomasek - 24-08-2010, 14:35
Starion czy ty coś sugerujesz
Dabadee - 24-08-2010, 15:30
Witam Mitsumaniaków z lubelszczyzny
Ja i mój colcik mamy nadzieję, że zobaczymy się na jakimś spocie
zbycho77 - 24-08-2010, 16:58
Ale nowych coltów nam się pojawiło zapraszamy na spoty.
tomasek - 24-08-2010, 19:12
Witamy i zapraszamy na spoty
Toadstool - 10-09-2010, 13:43
Bursztynka napisał/a: | nieśmiało ja i mój misiubisi mówimy dzień dobry
Ja mam na imię Ania a misiubisiak to srebry Colt CJ0
mamy się nawzajem od dwóch miesięcy i razem codziennie sobie jeździmy Łęczna Lublin Łęczna i tak w kółko... |
Witam Koleżankę! Bardzo miło widzieć płeć żeńską na forum i kolejną osobę z Łęcznej Pozdrawiam
Dabadee napisał/a: | Witam Mitsumaniaków z lubelszczyzny
Ja i mój colcik mamy nadzieję, że zobaczymy się na jakimś spocie |
Witam cieplutko!!
Bursztynka - 10-09-2010, 14:20
Toadstool, dziękuję za powitanie, no z Łęcznej jestem ale jakoś nie widziałam żółtego colciaka, na którym osiedlu parkujesz?
Toadstool - 10-09-2010, 14:26
Bursztynka napisał/a: | Toadstool, dziękuję za powitanie, no z Łęcznej jestem ale jakoś nie widziałam żółtego colciaka, na którym osiedlu parkujesz? |
Możesz mnie zobaczyć w okolicach Szkolnej i Górniczej. A niedaleko Marino parkuje.
Bursztynka - 10-09-2010, 14:32
eee to ja przy Staszica i was nigdy nie widziałam? ;o
rawli - 02-11-2010, 18:23
witam ludzików z lubelskiego posiadających mitsu pozdro
|
|
|