To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

karolgt - 17-03-2010, 11:47

mystek napisał/a:
Pozdrawiam zielone CAO widziane przed 30 minutami przy wjeździe z Armii Krajowej na Bronowicką w stronę centrum miasta. Na tylnej, lewej bocznej szybce było logo mitsumaniaków :) . Samochód taki jak KarolaGT, identyczny, ale patrzyłem na jego galerię i logo mitsumaniaków ma z tyłu samochodu, chyba, że coś się zmieniło. Tak czy siak pozdrawiam :)

no możliwe że to byłe ja :)
z logo sie faktycznie zmieniło - mam teraz 3 naklejki - po 1 na bocznych szybach i jedna na tylnej. Na klapie tylnej juz nie ma :)
no i ja mam niebieski kolor :P

mystek - 17-03-2010, 13:58

No proszę jak to niedaleko siebie pada CA od CJ :P . Tamtędy rzadko jeżdżę, nawet bym rzekł, że nigdy, a byłem u dziewczyny i zachciało mi i jej się słodkiego, więc podjechałem do Lisieckich na Bronowicką:)

[ Dodano: 20-03-2010, 15:49 ]
Kilka pozdrowień, tym razem z rowera :)

- Czerwonego/ceglanego Lancera X sedan stojącego przy rondzie Mogilskim. Końcówka rejestracji JP albo JW, początek KR. To Twój Jaca? :)
-
dojeżdżające srebrne Pajero do świateł na ul. Olszyny, kierowca patrzył się na stojące na chodniku Galanta VI oraz na Colta III stojącego obok siebie, które z kolei ja mijałem na rowerze. Zbieg okoliczności zaszedł niezły, że 4 posiadaczy miśków spotkało się w jednym punkcie :)

- 2 czarne Lancery X hatchback widziane kawałek dalej na ul. Pilotów,

- Czarną Carismę na os. Strusia,

- zieloną Carismę na os. Kalinowym - kolega zmieniał Cari obuwie na letnie :)

[ Dodano: 22-03-2010, 17:11 ]
Nie no, teraz to już był na bank Jaca widziany na ul. X.Dunikowskiego na os. Kościuszkowskim. Czerwony Lancer wyjeżdżający z parkingu pod pawilonem sklepowym, końcówka rejestracji KH i charakterystyczna czupryna rzucająca się w oczy :mrgreen: , a to wszystko przed 15-ma minutami.

Ponadto pozdrawiam identyczną CJtkę jak moja, zauważona w drodze do Plazy, gdzie również podążałem za nią, ale mnie niestety złapało czerwone światło, a Colcik przejechał na żółtym. Umknął mi, ale tylko na chwilę, bo wjechałem na parking podziemny i specjalnie poszukałem Colta wrzucając mu wizytówkę Mitsumaniaków za wycieraczkę i zrobiłem fotkę :)

Marcin-Krak - 06-04-2010, 18:08

Pozdrawiam Gala Kombi w kolorze granatowym, niebieskim :roll: z rozwaloną trochę mordką i z ramkami od Leszka :mrgreen:
A i widziany na początku Długiej ;)

mystek - 06-04-2010, 18:31

I ja pozdrawiam Colta CJ widzianego dzisiaj na parkingu M1, kolor szary, przyciemnione szyby z tyłu, czarny pasek na przedniej szybie, na feldze 14' chyba. Rzuciłem mu wizytówkę za wycieraczkę, no i zrobiłem fotkę, ale wrzucę ją jutro, bo nie jestem u siebie :) .

Swoją drogą to widuję masę Mitsubishi na mieście, ale, żeby tak wszystkich pozdrawiać, to troszkę kichowato :) . Podobnie np widziałem Galanta na M1, tego takiego przed "rekinem", czy dziesiątki Carism, bo ich chyba jest jednak najwięcej wśród Mitsu :)

[ Dodano: 09-04-2010, 16:30 ]
Dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianka. Otóż wsiadam sobie w południe do samochodu, włączam wycieraczki, żeby przeczyścić szybę od kurzu, patrzę, a tu biały papierek jakiś za wycieraczką. Od razu rzuciło mi się w oczy logo Mitsumaniaków :D . Z tyłu napisane długopisem pozdrowienia od BigBraina :) )) bardzo miła sytuacja :)

Marcin-Krak - 10-04-2010, 01:44

Pozdrawiam Outka II gen. widzianego już wczoraj pod Wawelem z blokadą na kole :wink:
sieegurd - 11-04-2010, 09:58

Pozdrawiamy z żonką wszystkie piękne Misiaki widziane na autostradzie z Targowiska do Krakowa i głównie na Kazimierzu.

I przepraszam właściciela nowego szarego Outka, przed którym wlekłem się po uliczkach Kazimierza szukając miejsca parkingowego :P

Ja_good - 12-04-2010, 14:18

Adaho w Kijance z berbeciami na wysłouchów + krótka pogawedka 8)
Adaho_krak - 13-04-2010, 11:26

Ja_good napisał/a:
Adaho w Kijance z berbeciami na wysłouchów + krótka pogawedka 8)

Dzięki za poświęcony czas :)

Marcin-Krak - 13-04-2010, 17:24

Zielona Sigma. Rejestracja KGR
Okolice Pl. Bohaterów Getta.
Pozdrawiam zamyślonego Łukasza :wink:

HouseM - 19-04-2010, 15:01

Pozdrawiam panią z niebieskiego Eclipsa 2G ,która dzisiaj toczyła się za mną po ulicy Mogilskiej w godzinach poranno - przedpołudniowych.
Tomek - 21-04-2010, 20:04

a ja pozdrawiam kolege Virmana, który to wczoraj około 20 stał koło mnie swoim czysciutkim Diamante, na parkingu pod Almą i udawał, że nie widzi, że obok stoi Mitsu :mrgreen: :mrgreen:
mystek - 22-04-2010, 11:55

Pozdrawiam Mitsumaniaka w granatowej Cari widzianego przed godziną na alejach w Krakowie. Rejestracja SM, nalepka Mitsumaniaków rzuciła mi się w oczy, no ale niestety on mnie chyba nie widział, choć gapiłem się na niego jadąc obok. Taki koleś gdzieś przed 30-stką, łysawy, z bródką w okularach... palący papierosa w samochodzie :/// ehhh
sieegurd - 22-04-2010, 19:33

A ja pozdrawiam srebrnego Colciaka 1.6 GLX na blachach KBC... , za którym jechałem w Nowym Wiśniczu :P

Ładny samochodzik :D

macior - 23-04-2010, 09:09

pozdrówka dla czarnego sportbacka o imieniu ROZA parkowanego ryzykownie pod drzewem - dlatego zabrałem swojego miśka z tego parkingu, że mi sroki ptały na daszek (a i pod maską coś nocowało) więc do miesięcznej opłaty w wys 150 dochodziło skrobanie po ptasich bombardowaniach
mystek - 26-04-2010, 13:15

Pozdrawiam kierowców widzianych wczoraj dwóch Lancerów Evo X widzianych na stacji Shell na Kurdwanowie w okolicach obwodnicy. Jeden był na jakimiś mini spotkaniu z dwoma Oplami Calibra (białe Evo) a drugi (szare Evo) przyjechal po chwili do bankomatu i pojechał. Widok niecodzienny raczej, 2 evo w jednym miejscu :) . Bo Evo na stacji benzynowej to chyba nic nienormalnego? ;P