To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Potrzebna Pomoc - Nasz kolega cięzko zachorował.....

Jackie - 04-01-2008, 11:17

WRC fan napisał/a:
Update - stoi koło mnie właśnie kieliszek białego, półwytrawnego mołdawskiego Chardonnaya Co prawda screwdriver to nie jest, ale od czegoś trzeba zacząć

O! Zdrowieje :!: ;)
Pozdrawiam

WRC fan - 30-01-2008, 00:14

Kochani !

Za niecałą godzinę mija rok od przeszczepu :biggrin: Z pewną nieśmiałością proszę więc o zamknięcie tego wątku, myślę, że przyszedł czas na zamknięcie tego rozdziału życia :)

Jeszcze raz chciałem podziękować wszystkim Mitsumaniakom za okazaną pomoc, zarówno tą finansową jak i organiczną (krew! - sporo tego od Was było :) ) oraz za (nie)zwykłe miłe słowa, które dodawały otuchy w ciężkich chwilach :!: DZIĘKUJĘ :oops:

Pozdrawiam
Michał WRC fan

Hubeeert - 30-01-2008, 01:03

Michał

Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i trzymam kciuki na przyszłość.

Gdyby ktoś jeszcze chciał się dopisać to do jutra do wieczora jest dobry moment bo później zgodnie z wolą samego Głównego Zainteresowanego (już nie ;-) ) wątek zostanie zamknięty.

Pozdrawiam

igi - 30-01-2008, 07:31

WRC fan, strasznie się ciesze że wszystko w porządku.

Zdrówka Ci życzę Trzym się chłopie i .................... nie rozrabiaj na forum.subaru :P

akbi - 30-01-2008, 09:33

WRC fan, Powodzenia ... i cieszę się, że wszystko dobrze się dla Ciebie skończyło :D
arekp - 30-01-2008, 10:21

Rowniez ciesze sie, ze wszystko jest w porzadku. Jestes przykladem, ktory pokazuje ze trzeba walczyc bo da sie wygrac :-)

Pozdrowienia i duzo zdrowia.

WRC fan - 11-02-2008, 14:36

Hubeeert napisał/a:
Gdyby ktoś jeszcze chciał się dopisać to do jutra do wieczora jest dobry moment bo później zgodnie z wolą samego Głównego Zainteresowanego (już nie ;-) ) wątek zostanie zamknięty.

No i dalej jest otwarty - zamykać, zamykać i odklejać :)

Jackie - 11-02-2008, 14:47

Sorry..się zawieruszył ;)
Już się robi
Pozdrawiam