To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Colt Mirage Cyborg-R

Kleju - 24-03-2010, 22:47

Ja_good, londolut, :D
Hehe macie refleks panowie, obydwaj w tym samym czasie :)

Ale tak jak już pisałem, recaro z cyborga zostaje :) Co będzie jak mi się odwidzi ta koncepcja i będę chciał wrócić do oryginału ;) Gdzie jak później dostane takie siedzenia 8)

PS. Jakby co, to mam oparcie tylnich siedzeń z podłokietnikiem z evo III, dostałem razem z siedzeniami :mrgreen:

Ja_good - 24-03-2010, 23:13

Kleju napisał/a:
oparcie tylnich siedzeń z podłokietnikiem

mam takowe :P

pawela - 25-03-2010, 18:21

no no no, niezłe krzesełka ;)
Kleju - 08-04-2010, 16:37

przyszły właśnie "gajgerki" :mrgreen:
Ciśnienie oleju, temp oleju i voltomierz

Ale wiocha będzie :-P

Uprzedzając pytania ;) dalej jestem na etapie poszukiwania budy :P

Wszyc - 08-04-2010, 16:44

to czy wiocha to zależy gdzie je umieścisz :P jak będzie gustownie i ładnie to to wcale nie wiocha :D
Kleju - 08-04-2010, 16:51

Wszyc napisał/a:
to czy wiocha to zależy gdzie je umieścisz

Planuję w miejsce radia 8)
Na słupku byłyby dla mnie irytujące ;)

Wszyc - 08-04-2010, 17:19

a to powinno być spoko :P ja o dłuższego czasu się zastanawiam gdzie to wszystko wsadzić chciałem seryjny temperatury wody wydłubać i wsadzić tam właśnie podobny do tych co kupiłeś bo oryginalny trochę mało precyzyjny, i w miejscu popielniczki i zapalniczki wsadzić ciśnienie oleju i temperaturę oleju :P
Ciągle badam Twój temat bo podoba mi się Twoja dbałość o szczegóły itp. jestem ciekaw jak to będzie jak dorwiesz nową budę jak to wszystko rozbierzesz i ręcznie złożysz do kupy to będzie żyleta :D hand made prawie jak rolls royce heh :P

Kleju - 08-04-2010, 18:06

Heh dzięki. Co najgorsze, że jak myślę że już wszystko potrzebne kupiłem, to za chwile mam znowu nowy pomysł :roll: I znowu szukam tejże rzeczy. Jestem gorszy niż kobieta na zakupach :lol:
mkm - 08-04-2010, 18:13

Dobre sa. Jak jeszcze wyrownasz ich podswietlenie z podswietleniem deski to bedzie bomba!
A w miejsce ori ekstrasow czyli w schowek pod radio nie wejda?

Kleju napisał/a:

Uprzedzając pytania ;) dalej jestem na etapie poszukiwania budy :P

:)

Kleju - 08-04-2010, 18:23

mkm napisał/a:
Jak jeszcze wyrownasz ich podswietlenie z podswietleniem deski

Mają opcje ściemniania, więc powinno się udać ;)

mkm napisał/a:
A w miejsce ori ekstrasow czyli w schowek pod radio nie wejda?

Wejdą, dlatego kupiłem 52mm. Ale będe je montował jak najwyżej. Czyli w miejscu radia, a schowek pod nimi. Radia nie przewiduje ;)
Bo tak:

Jest za nisko, dlatego dam odwrotnie 8)

Kleju - 11-04-2010, 19:45

Miałem chwile to odkręciłem zderzak (następnym razem będę odkręcał dokładkę i "przelece" wszystko papierem ściernym, żeby zmatować pod malowanie) i wyczyściłem tarcze hamulcowe :-)

no i podłączyłem wskażniki pod aku:
http://www.youtube.com/watch?v=9ecU9OhANXk

Aha i jeszcze wykręciłem stelaże od halogenów i zamek od maski. Oczywiście pójdą do piaskowania i malowania :D

Kleju - 14-04-2010, 21:11

Stelaże i zamek maski wypiaskowany, teraz tylko malowanko proszkowo 8-)

Kleju - 19-04-2010, 15:01

Już są ;) Stelaże malowane proszkowo w czarny mat i zamek maski ocynkowany. Miałem ten zamek malować po ocynkowaniu, ale efekt jest lepszy teraz 8-)

Hmmm halo najlepsze lata mają za sobą chyba ;) Dalej nie wiem co zrobić z tymi plastikami.

londolut - 19-04-2010, 15:31

Kleju, nie masz kogoś kto wyciąłby takie osłony na halogeny z plexy?
Kleju - 19-04-2010, 15:45

londolut napisał/a:
Kleju, nie masz kogoś kto wyciąłby takie osłony na halogeny z plexy?

Nie bardzo... A nawet jakby, to te obudowy nie są płaskie, więc ciężko by było je dopasować.

Ale Koyocik podrzucił dobry pomysł ;) Żeby okleić to folią identyczną jak ta obudowa.
A potem jeszcze lakierem bezbarwnym wszystko potraktować 8)