Kleju - 24-03-2010, 22:47 Ja_good, londolut,
Hehe macie refleks panowie, obydwaj w tym samym czasie
Ale tak jak już pisałem, recaro z cyborga zostaje Co będzie jak mi się odwidzi ta koncepcja i będę chciał wrócić do oryginału Gdzie jak później dostane takie siedzenia
PS. Jakby co, to mam oparcie tylnich siedzeń z podłokietnikiem z evo III, dostałem razem z siedzeniami Ja_good - 24-03-2010, 23:13
Kleju napisał/a:
oparcie tylnich siedzeń z podłokietnikiem
mam takowe pawela - 25-03-2010, 18:21 no no no, niezłe krzesełka Kleju - 08-04-2010, 16:37 przyszły właśnie "gajgerki"
Ciśnienie oleju, temp oleju i voltomierz
Ale wiocha będzie
Uprzedzając pytania dalej jestem na etapie poszukiwania budy Wszyc - 08-04-2010, 16:44 to czy wiocha to zależy gdzie je umieścisz jak będzie gustownie i ładnie to to wcale nie wiocha Kleju - 08-04-2010, 16:51
Wszyc napisał/a:
to czy wiocha to zależy gdzie je umieścisz
Planuję w miejsce radia
Na słupku byłyby dla mnie irytujące Wszyc - 08-04-2010, 17:19 a to powinno być spoko ja o dłuższego czasu się zastanawiam gdzie to wszystko wsadzić chciałem seryjny temperatury wody wydłubać i wsadzić tam właśnie podobny do tych co kupiłeś bo oryginalny trochę mało precyzyjny, i w miejscu popielniczki i zapalniczki wsadzić ciśnienie oleju i temperaturę oleju
Ciągle badam Twój temat bo podoba mi się Twoja dbałość o szczegóły itp. jestem ciekaw jak to będzie jak dorwiesz nową budę jak to wszystko rozbierzesz i ręcznie złożysz do kupy to będzie żyleta hand made prawie jak rolls royce heh Kleju - 08-04-2010, 18:06 Heh dzięki. Co najgorsze, że jak myślę że już wszystko potrzebne kupiłem, to za chwile mam znowu nowy pomysł I znowu szukam tejże rzeczy. Jestem gorszy niż kobieta na zakupach mkm - 08-04-2010, 18:13 Dobre sa. Jak jeszcze wyrownasz ich podswietlenie z podswietleniem deski to bedzie bomba!
A w miejsce ori ekstrasow czyli w schowek pod radio nie wejda?
Kleju napisał/a:
Uprzedzając pytania dalej jestem na etapie poszukiwania budy
Kleju - 08-04-2010, 18:23
mkm napisał/a:
Jak jeszcze wyrownasz ich podswietlenie z podswietleniem deski
Mają opcje ściemniania, więc powinno się udać
mkm napisał/a:
A w miejsce ori ekstrasow czyli w schowek pod radio nie wejda?
Wejdą, dlatego kupiłem 52mm. Ale będe je montował jak najwyżej. Czyli w miejscu radia, a schowek pod nimi. Radia nie przewiduje
Bo tak:
Jest za nisko, dlatego dam odwrotnie Kleju - 11-04-2010, 19:45 Miałem chwile to odkręciłem zderzak (następnym razem będę odkręcał dokładkę i "przelece" wszystko papierem ściernym, żeby zmatować pod malowanie) i wyczyściłem tarcze hamulcowe
Aha i jeszcze wykręciłem stelaże od halogenów i zamek od maski. Oczywiście pójdą do piaskowania i malowania Kleju - 14-04-2010, 21:11 Stelaże i zamek maski wypiaskowany, teraz tylko malowanko proszkowo Kleju - 19-04-2010, 15:01 Już są Stelaże malowane proszkowo w czarny mat i zamek maski ocynkowany. Miałem ten zamek malować po ocynkowaniu, ale efekt jest lepszy teraz
Hmmm halo najlepsze lata mają za sobą chyba Dalej nie wiem co zrobić z tymi plastikami.
londolut - 19-04-2010, 15:31 Kleju, nie masz kogoś kto wyciąłby takie osłony na halogeny z plexy?Kleju - 19-04-2010, 15:45
londolut napisał/a:
Kleju, nie masz kogoś kto wyciąłby takie osłony na halogeny z plexy?
Nie bardzo... A nawet jakby, to te obudowy nie są płaskie, więc ciężko by było je dopasować.
Ale Koyocik podrzucił dobry pomysł Żeby okleić to folią identyczną jak ta obudowa.
A potem jeszcze lakierem bezbarwnym wszystko potraktować