To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??

koszmarek - 05-02-2009, 11:15

londolut, nie ma wzmianek o jakichkolwiek wymianach czegokolwiek. Jeszcze dokładnie poczytam, ale wątpie.
Nie zależy mi na wymianie obudowy bo dla mnie może być zniszczona. Ważne, żeby nie zawodziła w najmniej odpowiednich momentach... Jeśli serwis nie potrafi-mam felerny model(tak stwierdził Pan, przyjmujący reklamację nr 3). Jak wróci z naprawy, mają jeszcze tydzień, to zobaczę jak z innymi kartami. Czy starter może być?

Kaleid - 05-02-2009, 11:18

Trik napisał/a:
karolgt napisał/a:
właśnie kupiony HTC Touch

Ja też właśnie kupiłem HTC Touch Pro.
Fajny sprzęt. Po przesiadce z Mot K1 Sporo mam do nadropienia :mrgreen:

No to polecam lekturę tego, co jest potęgą każdego PPC HTC. Forum Xda Developers :)

londolut - 05-02-2009, 12:30

koszmarek napisał/a:
Czy starter może być?
No pewnie, najtańszy starter kosztuje chyba 5PLN - taniej nisz paczka szlugów ;) Co do wymian, jeśli takowa będzie, to albo w karcie gwarancyjnej albo w raporcie z naprawy - musi być uwzględniona wymiana płyty głównej lub płyty PCB bo to wiąże się z wymianą IMEI (to tak samo jakby w Miśku VIN wymienili ;) ). Jeśli chcesz to podaj mi na PW nr IMEI twojego telefonu i serwis, w którym wylądował (Sacel lub CRC (Regenersis) ) to sprawdzę jeszcze co i jak ;)
arekp - 05-02-2009, 20:38

Od listopada uzywam Nokii N85, telefonik zacny ... ale ma kilka malo optymalnych dla uzytkownika rozwiazan, ktore momentami draznia.

Mysle, ze 3 miesiace 'dzwonienia' - bo w sumie tylko na tyle mialem czas zeby sie telefonem zajac - moge powiedziec, ze jestem zadowolonym uzytkownikiem.

Telefon kupiony w Nokia Poland, pozbawiony jest wiec ew. 'ulepszaczy' wpychanych przez operatorow na sile.

GPS sie sprawdza, aparat robi ladne zdjecia (choc i brzydkie tez ;) , roznie to z nim bywa), a wyswietlacz jest fantastyczny (OLED).

Krew mnie tylko zalewa kiedy mam cokolwiek wpisac z klawiaturki (np. sms).

akbi - 08-02-2009, 21:43

Trik napisał/a:
Ja też właśnie kupiłem HTC Touch Pro.

Jak Ci się spisuje??? Ja będę na niego polował pod koniec lata ... jako na następcę obecnie używanego TyTN II :)

pawliku - 14-02-2009, 22:46

a u mnie znowu zmiany i użytkuję nokie 2630 nie ma on bajerów ale jest fajny :)
spiryt - 15-02-2009, 17:33

motorola V3i - nieporeczna, niefunkcjonalna i moja ma skopany soft , ewentualnie te typy tak maja.Juz przywykłam .Ale za to jest sliczna a kupujac ja wiedzialam co dostane....Za to lepsza niz V3 co mnie bardzo ucieszylo wtedy. Wytrzymala prawie 2 lata z miom trybem zycia wiec daje w sumie rade. Za to 5 letnia Nokia 3120 nigdy mnie nie zwiodla i tej uzywam na drugi numer:)
misjonarz. - 15-02-2009, 22:29

spiryt napisał/a:
i moja ma skopany soft
idzie samemu go sobie wymienić. w motoroli jest to bardzo łatwe i za to ją lubię. jest masa softów i monsterów do różnych motek, wystarczy poszukać
spiryt - 16-02-2009, 18:02

misjonarz., moze w takim razie poszukam, ale to u mnie jak z formatem kompa.....wkurza mnie w danym momencie jak nie mam na to czasu, a jak mam to mi sie nie chce. Ale moze faktycznie wystarczy upgradowac
Abada - 16-02-2009, 19:05

Od prawie roku używam e51 i jestem z niej bardzo zadowolony. Telefon niezawodny. Bardzo wytrzymały i solidnie wykonany. Doskonały dla ludzi biznesu. Bateria mimo, że jest to telefon z symbianem trzyma 5-6 dni. Przydatną rzeczą jest opcja WLAN. Jeden minus jaki moge dać dla telefonu to brak kamerki z przodu mimo, że obsługuje videorozmowy. UMTS dla tego telefonu to tylko chwyt marketingowy ;)
londolut - 16-02-2009, 23:45

Abada napisał/a:
Jeden minus jaki moge dać dla telefonu to brak kamerki z przodu mimo, że obsługuje videorozmowy. UMTS dla tego telefonu to tylko chwyt marketingowy
Może i chwyt marketingowy ale jak dla mnie to w telefonie mogło by w ogóle nie być aparatów bo do robienia zdjęć służą aparaty fotograficzne :biggrin:
Co do UMTS - dużo ludzi kojarzy UMTS jako wideorozmowy a to jedna z nielicznych składowych. W UTMSie chodzi głównie o bardzo duże transfery danych dochodzące do 7,2Mbit (odbieranie). Między innymi korzysta z tego HSDPA.

Abada, poczytaj tutaj :arrow: http://pl.wikipedia.org/wiki/UMTS

Poza tym wracając do rozmów wideo... ich jakość odstrasza.

Co do E51 - świetny telefon, zgadzam się. Jedyny minus malutki LCD, mógł by mieć troszkę więcej jak 2,5".

koszmarek - 17-02-2009, 07:04

londolut napisał/a:
ale jak dla mnie to w telefonie mogło by w ogóle nie być aparatów bo do robienia zdjęć służą aparaty fotograficzne :biggrin:

:shock: :shock: właśnie zabiłeś świadomość SsHyStKiCh SuOdKiCh DzIeFfCyNeK ... :lol:

Abada - 17-02-2009, 23:06

londolut, źle się po prostu wyraziłem. Mówiąć o UMTS'ie miałem na myśli możliwość wideorozmów. Faktycznie pominałem kwestie transferów, które dzieki UMTSowi mogą być wysokie. Niestety jeśli ktoś nie mieszka w dużym mieście może narazie pomażyc, chociaż technologia się rozwija i oby tak dalej.
Co do aparatu to nie reklamowałem go bo mam po części takie same zdanie co ty...
londolut napisał/a:
jak dla mnie to w telefonie mogło by w ogóle nie być aparatów bo do robienia zdjęć służą aparaty fotograficzne

...ale nie do konca. Jakiś aparacik może być w telefonie. Nie raz jest sytuacja, że chcesz zrobić zdjęcie to wyciagasz telefon. Nie każdy nosi przy sobie cyfrówke.

londolut - 17-02-2009, 23:14

Abada napisał/a:
Nie raz jest sytuacja, że chcesz zrobić zdjęcie to wyciagasz telefon.
Może i tak ale jakość nie powala, wręcz przeciwnie :P

koszmarek napisał/a:
:shock: :shock: właśnie zabiłeś świadomość SsHyStKiCh SuOdKiCh DzIeFfCyNeK ... :lol:
'ShYstiKIm sUooDkIM DzieFcynKom polecam http://www.sweetbrokacik.pl/ :lol:

[ Dodano: 20-02-2009, 20:54 ]
Widzieli :?: :arrow: http://www.era.pl/pl/indy...ny/erag1/oferta

karolgt - 20-02-2009, 21:27

no niezła oferta z Ery :)