Lubelskie - Lubelskie OT
Andrew - 27-11-2010, 18:09
O widzisz. To pomyśl nad nową trasą
Seichan - 27-11-2010, 18:11
Myślę, myślę i pojadę tak, jak napisałeś. Nie cierpię stać w korkach
Andrew - 27-11-2010, 18:15
Seichan napisał/a: | Nie cierpię stać w korkach | Powiem Ci, że na CB ostatnio słyszałem jak jakiś gość klął ten ruch wahadłowy Ogólnie jest wielka nerwówka na tej trasie teraz podczas remontu
Seichan - 27-11-2010, 18:23
Na CB to w ogóle ciekawe rzeczy można usłyszeć Aczkolwiek nie ma nic bardziej wkurzającego, gdy jadę z dziećmi, a ktoś zaczyna rzucać mięsem przez CB...
Niemniej urządzenie przydatne
Spoxik - 27-11-2010, 20:11
Seichan napisał/a: | A może ktoś wie, czy do Puław czekają mnie takie same atrakcje? Tam z kolei wycieczkę mam w środę |
Na 99,9% niema żadnych robót drogowych!!
Czas jazdy około 1 godziny!!
Tylko w kurowie możesz sobie chwileczke postać...
Seichan - 27-11-2010, 20:24
Dzięki serdeczne
Jeszcze chyba jakoś niedawno był remont na pewno koło Bidy i o ile dobrze pamiętam między Garbowem i Zagrodami.
Spoxik - 27-11-2010, 21:11
Seichan napisał/a: | Jeszcze chyba jakoś niedawno był remont na pewno koło Bidy i o ile dobrze pamiętam między Garbowem i Zagrodami. |
oj to juz mozna powiedziec bylo jakies 2 miesiące temu ale nie jestem pewien w 100% w każdym bądź razie teraz już jest wszystko bez problemów!!
Jaro1974 - 27-11-2010, 22:12
Z Lublina na Puławy to raczej masz spokój przynajmniej nic nie słyszałem żeby coś się tam działo a radio CB cały czas działa. Tak więc myślę że nie będzie problemu z dotarciem do Puław na czas. Jak by się coś zmieniło to dam tu znać.
Spoxik - 27-11-2010, 22:20
No ja mam podróżnika, a raczej podróżniczkę która jeździ na trasie puławy lublin i na odwrót, conajmniej dwa razy w tygodniu wiec jestem "na żywo" jeśli chodzi o trasę, a z resztą też tam często jeżdżę...
Czekam jeszcze tylko jak Tomek dostanie jakieś wizytówki to i mitsumaniaków może przybędzie nam z puław
A póki co to musze świecić "zadkiem" mojego miśka na którym mam logo, ale jeszcze nikt sie nie skusił...
Seichan - 27-11-2010, 22:45
Andrew, Jaro, Spoxik - dzięki za info Niestety obowiązki zawodowe wymagają ode mnie jazdy po PL, mimo iż wolałabym zostać w Lbn Dlatego miło mi, że mogę liczyć na informacje w zakresie utrudnień na drogach, dzięki którym mogę na spokojnie zaplanować trasę i godzinę wyjazdu i mieć nadzieję, że sąd nie będzie musiał na mnie czekać
Spoxik napisał/a: | A póki co to musze świecić "zadkiem" mojego miśka na którym mam logo, ale jeszcze nikt sie nie skusił... |
To ja w środę poświecę boczkami mitsu w Puławach, a wcześniej w poniedziałek w Biłgoraju Może się jakiś fan mitsu skusi. Chociaż przyznam się szczerze, że wielokrotnie idąc ulicami miałam ochotę włożyć komuś za wycieraczkę info z adresem strony forum
tomasek - 28-11-2010, 17:23
Jak tu na Lubelskim dzisiaj cicho chyba wszyscy się leczą po Andrzejkach
Seichan - 28-11-2010, 17:32
Nie krzycz, ludzi pobudzisz A tak mi sie dobrze spało
Ale masakra jakaś dziś jest. Tyle wolnego czasu normalnie powala
Andrew - 28-11-2010, 17:49
Seichan wczoraj rozmawiałem z siostrą na temat jazdy do Biłgoraja przez Hedwiżyn i raczej odradzała taką trasę ze względu na długi czas jazdy. Mówiła, że lepiej postać w korku Możesz ominąć te remonty skręcając do miejscowości Nadrzecze i później kierować się na Gromadę.
tomasek6 napisał/a: | chyba wszyscy się leczą po Andrzejkach | Ja zwlekłem się z łóżka po 15. Kac gigant
Seichan - 28-11-2010, 17:55
O.O, no to chyba jednak pojadę normalnie.. Na jutro nadają spore opady śniegu i się zastanawiam nad odśnieżalnością bocznych dróg. Wezmę sobie książkę do czytania podczas stania w korku
andrew84 napisał/a: | Ja zwlekłem się z łóżka po 15. Kac gigant |
Klinika?
Andrew - 28-11-2010, 18:00
Seichan napisał/a: |
Klinika? | Kroplówka by się raczej przydała, bo ciężko było Dopiero sobie zjadłem
|
|
|