To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Andrew - 27-11-2010, 18:09

O widzisz. To pomyśl nad nową trasą :)
Seichan - 27-11-2010, 18:11

Myślę, myślę i pojadę tak, jak napisałeś. Nie cierpię stać w korkach ;)
Andrew - 27-11-2010, 18:15

Seichan napisał/a:
Nie cierpię stać w korkach
Powiem Ci, że na CB ostatnio słyszałem jak jakiś gość klął ten ruch wahadłowy :) Ogólnie jest wielka nerwówka na tej trasie teraz podczas remontu :D
Seichan - 27-11-2010, 18:23

Na CB to w ogóle ciekawe rzeczy można usłyszeć ;) Aczkolwiek nie ma nic bardziej wkurzającego, gdy jadę z dziećmi, a ktoś zaczyna rzucać mięsem przez CB...
Niemniej urządzenie przydatne ;)

Spoxik - 27-11-2010, 20:11

Seichan napisał/a:
A może ktoś wie, czy do Puław czekają mnie takie same atrakcje? Tam z kolei wycieczkę mam w środę

Na 99,9% niema żadnych robót drogowych!!

Czas jazdy około 1 godziny!!

Tylko w kurowie możesz sobie chwileczke postać...

Seichan - 27-11-2010, 20:24

Dzięki serdeczne :)
Jeszcze chyba jakoś niedawno był remont na pewno koło Bidy i o ile dobrze pamiętam między Garbowem i Zagrodami.

Spoxik - 27-11-2010, 21:11

Seichan napisał/a:
Jeszcze chyba jakoś niedawno był remont na pewno koło Bidy i o ile dobrze pamiętam między Garbowem i Zagrodami.

oj to juz mozna powiedziec bylo jakies 2 miesiące temu ale nie jestem pewien w 100% w każdym bądź razie teraz już jest wszystko bez problemów!!

Jaro1974 - 27-11-2010, 22:12

Z Lublina na Puławy to raczej masz spokój przynajmniej nic nie słyszałem żeby coś się tam działo a radio CB cały czas działa. Tak więc myślę że nie będzie problemu z dotarciem do Puław na czas. Jak by się coś zmieniło to dam tu znać.
Spoxik - 27-11-2010, 22:20

No ja mam podróżnika, a raczej podróżniczkę która jeździ na trasie puławy lublin i na odwrót, conajmniej dwa razy w tygodniu wiec jestem "na żywo" jeśli chodzi o trasę, a z resztą też tam często jeżdżę...

Czekam jeszcze tylko jak Tomek dostanie jakieś wizytówki to i mitsumaniaków może przybędzie nam z puław :mrgreen:

A póki co to musze świecić "zadkiem" mojego miśka na którym mam logo, ale jeszcze nikt sie nie skusił...

Seichan - 27-11-2010, 22:45

Andrew, Jaro, Spoxik - dzięki za info :) Niestety obowiązki zawodowe wymagają ode mnie jazdy po PL, mimo iż wolałabym zostać w Lbn :doubt: Dlatego miło mi, że mogę liczyć na informacje w zakresie utrudnień na drogach, dzięki którym mogę na spokojnie zaplanować trasę i godzinę wyjazdu i mieć nadzieję, że sąd nie będzie musiał na mnie czekać ;)

Spoxik napisał/a:
A póki co to musze świecić "zadkiem" mojego miśka na którym mam logo, ale jeszcze nikt sie nie skusił...

To ja w środę poświecę boczkami mitsu w Puławach, a wcześniej w poniedziałek w Biłgoraju ;) Może się jakiś fan mitsu skusi. Chociaż przyznam się szczerze, że wielokrotnie idąc ulicami miałam ochotę włożyć komuś za wycieraczkę info z adresem strony forum ;)

tomasek - 28-11-2010, 17:23

:shock: Jak tu na Lubelskim dzisiaj cicho :shock: chyba wszyscy się leczą po Andrzejkach :lol: :lol:
Seichan - 28-11-2010, 17:32

Nie krzycz, ludzi pobudzisz ;) A tak mi sie dobrze spało :P
Ale masakra jakaś dziś jest. Tyle wolnego czasu normalnie powala :badgrin:

Andrew - 28-11-2010, 17:49

Seichan wczoraj rozmawiałem z siostrą na temat jazdy do Biłgoraja przez Hedwiżyn i raczej odradzała taką trasę ze względu na długi czas jazdy. Mówiła, że lepiej postać w korku :) Możesz ominąć te remonty skręcając do miejscowości Nadrzecze i później kierować się na Gromadę.
tomasek6 napisał/a:
chyba wszyscy się leczą po Andrzejkach
Ja zwlekłem się z łóżka po 15. Kac gigant :D
Seichan - 28-11-2010, 17:55

O.O, no to chyba jednak pojadę normalnie.. Na jutro nadają spore opady śniegu i się zastanawiam nad odśnieżalnością bocznych dróg. Wezmę sobie książkę do czytania podczas stania w korku :badgrin:

andrew84 napisał/a:
Ja zwlekłem się z łóżka po 15. Kac gigant :D

Klinika? :mrgreen:

Andrew - 28-11-2010, 18:00

Seichan napisał/a:

Klinika? :mrgreen:
Kroplówka by się raczej przydała, bo ciężko było :mrgreen: Dopiero sobie zjadłem :lol: