Zachodniopomorskie - dobry warsztat szczecin
Adrian.7 - 09-05-2013, 17:39
Nasz moderator pracuje u miskiewicza robi i jeździ czarnym galantem?
stary alfer - 10-05-2013, 13:03
Adrian.7 napisał/a: | Nasz moderator pracuje u miskiewicza robi i jeździ czarnym galantem? |
Tak pracuję.
Tak jeździ.
Maciek - 13-05-2013, 12:14
stary alfer napisał/a: | Tak pracuję. |
Uuuu to teraz mod jest na czerwono
stary alfer - 13-05-2013, 18:42
Maciek napisał/a: | Uuuu to teraz mod jest na czerwono |
Cały czas mowa o Rafale.
volve - 13-05-2013, 19:22
stary alfer napisał/a: | Cały czas mowa o Rafale. |
Już widzisz, o co chodziło Maćkowi ?
ben_y - 20-05-2013, 15:18 Temat postu: Witajcie A czy kolezanki i koledzy poleca mi jakis serwis klimatyzacji- w celu sprawdzenia, wyczyszczenia,i uzupelnienia czynnika chlodzacego w moim Misku?
Pozdrawiam
Lencu - 20-05-2013, 15:24 Temat postu: Re: Witajcie
ben_y napisał/a: | A czy kolezanki i koledzy poleca mi jakis serwis klimatyzacji- w celu sprawdzenia, wyczyszczenia,i uzupelnienia czynnika chlodzacego w moim Misku?
Pozdrawiam |
jak lecisz poznańską od cukrowej do konca i masz prawo i lewo to jedziesz tak jakby prosto. tam jest ok.
Maciek - 20-05-2013, 16:12
Lencu napisał/a: | jak lecisz poznańską od cukrowej do konca i masz prawo i lewo to jedziesz tak jakby prosto. tam jest ok. |
Prośba jeśli podajesz komuś jakiś namiar to troszkę bardziej dokładnie.
Ja od siebie gdyż osobiście korzystam:
NAPRAWA I REGENERACJA CHŁODNIC
26 Kwietnia 81
Jest to kilka warsztatów w ostatnim ciągu za myjnią niebieski słoń obok oponiarni stodoła.
DOJAZD
Lencu - 21-05-2013, 08:16
Maciek napisał/a: | Lencu napisał/a: | jak lecisz poznańską od cukrowej do konca i masz prawo i lewo to jedziesz tak jakby prosto. tam jest ok. |
26 Kwietnia 81
Jest to kilka warsztatów w ostatnim ciągu za myjnią niebieski słoń obok oponiarni stodoła.
DOJAZD |
http://www.pamis-chlodnice.com/
jeremy - 23-05-2013, 18:15
Lencu napisał/a: | Maciek napisał/a: | Lencu napisał/a: | jak lecisz poznańską od cukrowej do konca i masz prawo i lewo to jedziesz tak jakby prosto. tam jest ok. |
26 Kwietnia 81
DOJAZD |
http://www.pamis-chlodnice.com/ |
tak Pamis to petarda robia bardzo dobrze
turek61 - 27-05-2013, 15:11
http://dobrymechanik.net/mechanicy/szczecin/
Wysoko plasuje się ANMAR. Czytałem opinie zachwyconych klientów.
Czy ktoś z Was zlecał im jakieś usługi ?
Czy możecie coś powiedzieć o tym warsztacie ?
volve - 27-05-2013, 16:21
turek61 -> wiesz jak to jest z opiniami na tego typu portalach...jak ktoś bardzo chce, to sobie sam wpisuje...
Nie miałem do czynienia, więc nie będę pisał. A co masz do roboty przy aucie ?
turek61 - 29-05-2013, 22:00
Zawieszenie tył.Wymiana krótkich wahaczy x 4 i wymiana tulei w tylnych dolnych poprzecznych. Robiłem cały tył dwa lata temu i znowu muszę do tego wracać.
Niestety również wymiana prawie nowych sprężyn KAYABA z tyłu na używane oryginalne.Pisane było o tym wielokrotnie na forum że KAYABA zrobiła za krótkie bądź za miękkie i samochód siedzi jak na zużytych.
Mam mechanika który naprawia mi Cari od początku ale myślę o jego zmianie gdyż brak porządnego podnośnika spowodował zniszczenie tylnych krawędzi na progu od podkładania złego podnośnika.W tym miejscu krawędź jest pogięta i pojawiła się korozja.
jerzyk1 - 07-06-2013, 11:41
a ktoś poleci jakiś magików od hamulców bębnowych?
Drzemacz - 07-06-2013, 18:03
jerzyk1 napisał/a: | a ktoś poleci jakiś magików od hamulców bębnowych? |
Ja mogę polecić Auto Ars na krakowskiej, bo tam pracuje
i powiedz co chcesz robić z tylnymi hamulcami??słabo hamuje,głośno trze?? cylinderki/szczęki/bębny do wymiany??
czy jakaś regeneracja+ konserwacja
|
|
|