To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - Co sądzicie o tym telewizorku :):)

Anonymous - 10-11-2009, 11:37

Zgadzam się , należało mi się, ale tym razem nie ja zacząłem z dzwonieniem w kościele?
Sprawiedliwie było by po razie dla każdego, ale Krzychu ma już pasek, więc jest oki :wink:
Proponuję rozejm!
Pozdr.

Hubeeert - 10-11-2009, 11:39

Bastek77 napisał/a:
Proponuję rozejm!

Gorąco popieram bo inaczej zrobię wam z [cenzura] jesień średniowiecza.

Anonymous - 10-11-2009, 11:46

Akbi, nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek wciskał ciemnotę czy żebyś przyłapał mnie na kłamstwie? Może wyjaśnisz o co ci chodzi? Sugerujesz, że oszukuję ludzi?
Hubeeert - 10-11-2009, 11:46

rozejm, pls
Anonymous - 10-11-2009, 11:53

Ale ja tylko pytam autora postu, dlaczego publicznie nazywa mnie oszustem i gdzie są dowody na to? :? Może akbi też pracował dla Sonego, sam już nie wiem?
Wiem tylko, że nie będę już brał udziału w dyskusjach na tym forum związanych z elektroniką użytkową, dziękuję bardzo, do widzenia!

Hubeeert - 10-11-2009, 11:55

Bastek77 a mi się coś widzi, że akbi z właściwą dla niego łatwością znów napisał coś co on rozumie inaczej a Ty inaczej. Niestety Arek ma problem z jasnym wyrażaniem poglądów w sposób taki żeby przy okazji kogoś niechcąco nie urazić.

Poczekaj może na to co napisze.

akbi - 10-11-2009, 12:08

Bastek77 napisał/a:
dlaczego publicznie nazywa mnie oszustem

nie nazwałem Cięoszustem ...to po pierwsze ... i nawet tak nie myślę.
Uważam tylko, że Twoja wiedza w materii TV nie jest tak ogromna jak to Ty uważasz.

Bastek77 napisał/a:
gdzie są dowody na to?
... poszukaj w jednych z pierwszych postów w tym temacie ... tv wówczas chciał kupować bodajże Turek61

Hubeeert napisał/a:
Niestety Arek ma problem z jasnym wyrażaniem poglądów w sposób taki żeby przy okazji kogoś niechcąco nie urazić.

a starałem się z całych sił :)

Anonymous - 10-11-2009, 12:18

Hubert, aby wyciągac tak daleko idące wnioski publicznie, trzeba miec na to dowody.
Osobiście, nigdy nie przeszło mi przez myśl, aby np. Krzycha nazwać oszustem, czy kłamcą!
Zawsze chodzi mi o to, aby nie być stronniczym i okazać potencjalnemu klientowi jak najwięcej rozwiązań, które spełnią jego oczekiwania, tak samo traktuję kolegów z forum, którzy potrzebują pomocy.Co do pomyłek, nawet producentom zdarzają się wpadki, więc przypadkowy błąd(jesli taki kiedyś był z mojej strony)nie powinien spowodować, że ktoś, nazywa cię oszustem! To już jest przegięcie maksymalne!
Oczywiście interpretację pozostawiam innym, moje odczucia są jak widać nie istotne, na koniec chciałbym przeprosić wszystkich,którzy byli zmuszeni przyglądać się temu wszystkiemu co tutaj się wyprawia.Oczywiście,jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w tym zakresie pozostaję do dyspozycji, ale na PW.
Proszę administratorów o wyciągnięcie wniosków i konsekwencji oraz o zamkniecie tematu, gdyż jak widać odbiega on zakładanego.
Pozdr.

Jackie - 10-11-2009, 12:25

Bastek77,
a)
akbi napisał/a:
nie nazwałem Cięoszustem ...to po pierwsze ... i nawet tak nie myślę.

b)
Bastek77 napisał/a:
Co do pomyłek, nawet producentom zdarzają się wpadki, więc przypadkowy błąd(jesli taki kiedyś był z mojej strony)nie powinien spowodować, że ktoś, nazywa cię oszustem! To już jest przegięcie maksymalne!

Przereagowujesz. Easy stary bo się wrzodów żołądka nabawisz :D
Ad meritum: kończcie (wszyscy) bicie piany i skupcie się na temacie a jak się wyczerpał to go zamknę i finał.
Do dogłębnej analizy i przyswojenia sobie tego fragmentu:
Bastek77 napisał/a:
Proponuję rozejm!

wzywam jak umiem (a jak nie umiem to polecą pasiaki, o! ;) )
Pozdrawiam

Anonymous - 10-11-2009, 12:47

Jackie napisał/a:
i skupcie się na temacie a jak się wyczerpał to go zamknę i finał.

nie zamykaj, moze za jakis czas bede kupowal tv 100cali do nowego domu w lotkach duzych i co wtedy? :D

Jackie - 10-11-2009, 12:51

arturro napisał/a:
nie zamykaj, moze za jakis czas bede kupowal tv 100cali do nowego domu w lotkach duzych i co wtedy? :D

Tego nie wiem ale wiem na pewno, że będę miał wtedy dla Ciebie idealny samochód do przewiezienia tego ustrojstwa :D
Dobra OT czas kończyć - On Topic bitte.
Pozdrawiam

karolgt - 10-12-2009, 01:24

może lekki OT, ale próbował ktoś przewieźć 42 calowy TV (oczywiście zapakowany) w Colcie CA0? oczywiście jak będe mial okazje to zmierze pudelko i sprawdze ale może ktoś przewoził.

A niechce kupić i utknąć pod sklepem;/

londolut - 10-12-2009, 01:32

karolgt, w teorii powinien wejść. Telewizor będzie miał trochę więcej jak metr szerokości + jakieś 20cm po każdej stronie kartonu na styropiany. Bardziej czy na długość martwiłbym się szerokością.
Anonymous - 10-12-2009, 11:01

Wejdzie, jak złożysz kanapę i położysz karton na płasko:)
Anonymous - 10-12-2009, 11:04

Bastek77 napisał/a:
Wejdzie, jak złożysz kanapę i położysz karton na płasko:)

nie wiem jak lcd ale podobno plazmy nie wolno wozic na plasko, przynajmniej tak mi powiedziano w sklepie i swoj musialem wiezdz pionowo.