To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

jacek11 - 21-02-2010, 17:27

koszmarek napisał/a:
takiego za 20zł :P

W zupełności wystarczy :mrgreen:

Marcin-Krak - 21-02-2010, 17:32

koszmarek napisał/a:
takiego za 20zł :P

Za tyle, to można zrobić taką imprę że hoooo :twisted:

Nie wiem o soooooo choooodzi - ale pewnie za dużo znowu mamy tutaj ogrodnictwa :P

A tak poza tym, to właśnie realizuję się wraz ze swoim beztalenciem plastyczno - manualnym i nawet jestem z siebie i za godzinę wybywam na spota krakowskiego :P

JCH - 21-02-2010, 17:33

koszmarek napisał/a:
ide po winiaka :P
takiego za 20zł
No co za rozpusta :!: :shock: 8)
sieegurd - 21-02-2010, 17:35

Marcin-Krak napisał/a:
i za godzinę wybywam na spota krakowskiego :P

Marcin pozdrów ekipę ode mnie i mojej żonki :) Mamy nadzieję, że pojawimy się na następnym spocie. Resztę opisałem w temacie o spotkaniu :) Miłej zabawy :)

koszmarek - 21-02-2010, 17:38

JCH, rozpusta rozpustą, ale piłam ostatnio dobre śliwkowe winko :D właśnie w podobnej cenie. Dwa kieliszki i pozamiatane :D
Anonymous - 21-02-2010, 18:35

koszmarek napisał/a:
Dwa kieliszki i pozamiatane :D
dobra kobieta jesteś............... ekonomiczna :lol: :lol: :lol:
Efa! - 21-02-2010, 19:58

koszmarek napisał/a:
JCH, rozpusta rozpustą, ale piłam ostatnio dobre śliwkowe winko :D właśnie w podobnej cenie. Dwa kieliszki i pozamiatane :D

Martynka, na zdrowie!!!

gigant87 - 21-02-2010, 20:09

koszmarek napisał/a:
Dobrą wiadomością jest to, że nie mam żadnej poprawki i sesja zimowa została zakończona pełnym sukcesem

Gratuluję.

Ja muszę odpocząć po weekendzie...
W piątek dobry kumpel miał swój bal inżynierski. Byłem jego kierowcą, koniec miał być ok 5... niestety już o 3 zadzwonił do mnie jego kolega z roku, bym przyjechał... Jakiś #$%^&^%$ zaczął go okładać na parkiecie, po czym uciekł z imprezy. Na miejscu pełno krwi...
Kolega ma złamany nos i palec u ręki. Liczne otarcia i potłuczenia. Głównie guzy na głowie.
W pierwszym szpitalu lekarz od razu stwierdził, że wszystko OK i wystarczy zaszyć ranę na nosie. Kolega mimo, że nietrzeźwy, powiedział, że się nie zgadza, bo nie ufa temu lekarzowi i że chce na piśmie od niego, że z nim wszystko dobrze i nie wymaga żadnej opieki. Lekarz się zgodził i wypisał taki kwit.
Stwierdziliśmy, że podjedziemy do znajomego już szpitala... tam po zrobieniu zdjęcia okazało się, że nos jednak złamany...
Brak słów normalnie.

Jak się okazało, napastnik trenuje boks tajlandzki (czy coś takiego). Dzięki znajomym z jego miasta wiem już jak się nazywa. Jak tylko kumpel wyjdzie ze szpitala, to zgłaszamy sprawę na policję.

Widziałem jak wygląda człowiek tuż po nastawianiu nosa... Nie chciałbym nigdy mieć takiego zabiegu... :/

Kaucz - 21-02-2010, 22:23

gigant87, to ja życzę koledze, żeby potem policja i sądy doprowadziły sprawy do końca jak należy. Świadków oczywiście macie ?

A ja od siebie powiem dwie rzeczy:
- dziś miałem egzamin i chyba go zdałem ;D. Okaże się za 2 tygodnie ;P
- w końcu znalazłem nowe lokum... w bloku obok ;d. Ale za to pokój ma 25m i jest wszystko czego potrzeba mi do szczęścia :P . 15 Marca przeprowadzka :P

koszmarek - 21-02-2010, 22:29

Kaucz, gratuluję mieszkanka :)
egzaminu pogratuluję za dwa tygodnie ;)

Cezar - 22-02-2010, 00:14

Wlasnie dowiedzialem sie, ze znajomemu powineli kilkuletniego Sharana. Dobrze ze mial AC.

Mowilem - nie kupuj VW :P

Piwor - 22-02-2010, 07:28

Z autka lipa - żużel aż piszczy. Wczoraj Warszawa - Siedlce - Warszawa, dziś Warszawa - Toruń - Warszawa.
Hubeeert - 22-02-2010, 10:34

Piwor szukaj w Warszawie. Ja znalazłem.
gulgulq - 22-02-2010, 10:41

dm17 napisał/a:
koszmarek napisał/a:
Dwa kieliszki i pozamiatane :D
dobra kobieta jesteś............... ekonomiczna :lol: :lol: :lol:

wszytko zależy od rozmiaru kieliszka :drinkers: :drinkers:

:badgrin: :badgrin: :badgrin:

Jassmina - 22-02-2010, 10:45

...samochodu się nie pożycza....
Teraz mam Hultaja pod oknem, a kluczyki gdzieś w Lubartowie...

:evil:

KURDE!