To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Outuś

apikus - 21-02-2026, 11:26

jacek11 napisał/a:
Interesuje mnie kilka rzeczy. Praca wtryskiwaczy, przepływomierza, synchronizacja wałków rozrządu. Mile widziana też możliwość podglądu pracy przepustnicy egr.

Nie widziałem synchronizacji wałków rozrządu, ale może gdzieś to jest.
Menu jest przeogromne. Nie tylko można podejrzeć parametry , ale tez przeprowadzić adaptacje.
Ciężko jest dodać zdjęcia ekranu tabletu, bo niewiele widać. Jak chcesz to Ci prześlę np. WhatsUp-em. Na priv wyślę Ci numer telefonu.

Krzyzak - 21-02-2026, 16:47

ledziu napisał/a:
Piszesz o nowym aucie ?

Tak. Kupno używanej sportówki do upalania z napędem na tył to loteria.
Druga możliwość to nowy Golf R - co prawda obecna generacja jest brzydsza od poprzedniej, ale akceptowalna. Ponad 330 KM z napędem na 4 koła daje to samo przyśpieszenie co V8 w Mustangu. A i cena 100k niższa.

ledziu - 21-02-2026, 19:47

Cytat:
Tak. Kupno używanej sportówki do upalania z napędem na tył to loteria

Jak podejdziesz do niej ostrożnie to wygrasz :twisted: . Ja od lat wygrywam :lol:
Cytat:
Ponad 330 KM z napędem na 4 koła daje to samo przyśpieszenie co V8 w Mustangu. A i cena 100k niższa.

Tabelka vs feel z jazdy :twisted: Napisałem więcej ale to kolegi temat i kasuje :)

jacek11 - 21-02-2026, 21:59

ledziu napisał/a:
Napisałem więcej ale to kolegi temat i kasuje

Mnie nie przeszkadzają tego typu treści, tym bardziej, jeśli wnoszą coś w ogół tematu motoryzacji.

robertdg - Wczoraj 11:57

Krzyzak napisał/a:
Kupno używanej sportówki do upalania z napędem na tył to loteria.
Emeryturke w pasiakach planujesz? :mrgreen:
ledziu - Dzisiaj 8:14

jacek11 napisał/a:
Mnie nie przeszkadzają tego typu treści, tym bardziej, jeśli wnoszą coś w ogół tematu motoryzacji

Chciałem się odnieść
Cytat:
Ponad 330 KM z napędem na 4 koła daje to samo przyśpieszenie co V8 w Mustangu. A i cena 100k niższa.

Dzięki temu że wszedłem na drogę używek miałem okazję sprawdzić różne rodzaje napędu, różne opcje silnikowe od 1,5t przez wykręcone 2,0t i r6(600km) potem V6 aż po V8 (ośmiolitrowe :lol: ) i jedno co łączy te wszystkie opcje to brak łączności tabelki z osiągami a przyjemnością jazdy i niestety bardzo często jest też brak odniesienia realnej jazdy vs tabelka 0-100.

Krzyzak - Dzisiaj 10:00

robertdg napisał/a:
Emeryturke w pasiakach planujesz?
Nie nie - mam na myśli, że poprzedni właściciel/e zrobili z danego egzemplarza wrak...

ledziu - dlatego na nic się nie nastawiam - przyjdzie wiosna, będzie można jazdę próbną odbyć i się zdecydować
dealer forda niedaleko mnie zamówił 4 auta na sprzedaż i 1 demo - kupno Mustanga tak wygląda, że w danym roku się zgłasza a w następnym odbiera (czasem coś zostaje na placu i można sobie zobaczyć na otomoto)