To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - VR4 by roch_27

Matejko - 26-10-2008, 19:38

Cytat:
:laughing1: a co to za spisek jakiś :?: :!:

spisek pt. plaster z drugiej strony glowy :P heehhehe

ja to tylko czekam na info ze jest i wsiadam i przyjezdzam ;d

pawela - 27-10-2008, 11:20

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ciężko cokolwiek więcej z siebie wydusić.
Poza zazdrością :twisted:

michalp - 27-10-2008, 11:33

Przepiękny. Fajnie że z Wlkp i będzie go czasem można spotkać na drodze.
kojot128 - 27-10-2008, 13:32

Gratuluje, ładne auto!
A nie dało się tego tylniego światła przeciwmgielnego wkomponować w zderzak…

roch_27 - 27-10-2008, 13:45

kojot128 napisał/a:
A nie dało się tego tylniego światła przeciwmgielnego wkomponować w zderzak…
może i by się dało - jednak koncepcja jest taka, że nie ma go być (widać) :D Muszę go później zmontować w taki sposób żeby się chował pod zderzak :)
W chwili obecnej jest zamontowany "na szybko" (przykręcony do zderzaka) bo był potrzebny do przeglądu :wink:

pozdro

tresorex - 27-10-2008, 14:37

Super auto! Podziwiam zapału do stworzenia tego potwora :twisted: Mam nadzieję że na poznańskim spocie będę mógł go zobaczyć albo nawet dotknąć :D
Anonymous - 27-10-2008, 15:12

roch'u a powiedz mi szczerze jak wyglada jakosc przekladki?
spotkalem kilku znajomych co poprzerabiali sobie z UK i teraz narzekaja ze cos piszczy, ze cos trzeszczy itd.
w marcu zmieniam fure i przy obecnym kursie USD jestem w plecy ok 10tys wiec powaznie sie zastanawiam nad przekladka.

Anonymous - 27-10-2008, 15:30

super autko :)
Anonymous - 27-10-2008, 15:43

super autko :)
roch_27 - 27-10-2008, 15:50

arturro napisał/a:
roch'u a powiedz mi szczerze jak wyglada jakosc przekladki?
spotkalem kilku znajomych co poprzerabiali sobie z UK i teraz narzekaja ze cos piszczy, ze cos trzeszczy itd.
Artur powiem Ci za tydzień jak już będę nim śmigał, bo na chwilę obecną stoi na podwórku u mojego brata, gdyż nie miałem za bardzo czasu kiedy jego odebrać :doubt:

pozdro

Matejko - 27-10-2008, 17:50

arturro napisał/a:
wiec powaznie sie zastanawiam nad przekladka.

mialem miec vectre C vauxhalla ale zrezygnowalem z powodu za duzego przebiegu i innych mankamentow auta, stad troche przerobilem temat :)
ale pewnie forum http://www.angliki.fora.pl znasz?? jest kilka zakladow, niestety z tego co pamietam daleko od ciebie bo jeden w kaliszu, a drugi w gorze slaskiej i tam sa polecani ludzie od przekladek, gdzie juz jezdza kilka lat i nic im nie stuka nie puka nie trzeszczy :)

Anonymous - 27-10-2008, 22:48

Matejko napisał/a:
jest kilka zakladow, niestety z tego co pamietam daleko od ciebie bo jeden w kaliszu,

a od kiedy odleglosc jest dla mnie problemem :D :D tym bardziej ze mi bardzo pasuje to miasto bo wiem gdzie bede mieszkal :lol: :lol: :lol:

Matejko - 28-10-2008, 09:20

heheh w sumie ja tez, karton zawsze sie znajdzie :)
ale tak serio jesli myslisz o angliku na marzec to proponuje juz sie zastanowic na 100% i rezerwowac termin bo masz 2-3 miesiace oczekiwania za przekladka, a jesli to bedzie to co mysle, ze bedzie to nie wiem jak z czesciami, ale w 5 miesiecy na pewno kupisz badz ew. ten od przerobki wszystko skompletuje, bo u nich masz opcje z czesciami i bez czesci, sama przekladka to ok 2000zl, oczywiscie gosc ci da liste czesci, ktore sa potrzebne ale z tego co wiem to nie zdzieraja na czesciach jesli sami kupuja no i wiedza skad brac :)

SWEEPER - 28-10-2008, 10:16

ja jestem w trakcie takiej przeróbki z 2,0 glx na 2,5 ( nie wiem co ale nieżle wypasione )
Własnoręcznie od podstaw bez jakich kolwiek podpowiedzi. Dlatego mogę podpowiedzieć i sam popytać szczególnie jeśli chodzi o kable.

Anonymous - 28-10-2008, 11:26

Matejko napisał/a:
heheh w sumie ja tez, karton zawsze sie znajdzie :)
ale tak serio jesli myslisz o angliku na marzec to proponuje juz sie zastanowic na 100% i rezerwowac termin bo masz 2-3 miesiace oczekiwania za przekladka, a jesli to bedzie to co mysle, ze bedzie to nie wiem jak z czesciami, ale w 5 miesiecy na pewno kupisz badz ew. ten od przerobki wszystko skompletuje, bo u nich masz opcje z czesciami i bez czesci, sama przekladka to ok 2000zl, oczywiscie gosc ci da liste czesci, ktore sa potrzebne ale z tego co wiem to nie zdzieraja na czesciach jesli sami kupuja no i wiedza skad brac :)

to jeszcze troche prywaty w tym temacie, Roch wybaczy :D
tak to bedzie co myslisz ale jesli wybiore UK to bedzie dopiero w marcu kiedy to moj braciak bedzie zjezdzal bo auto przyjedzie na mienie.
wszystko zalezy jaki bedzie do tej pory kurs USD (jeszcze 2 miesiace temu wchodzilo w gre tylko USA). wiec sam wiesz wszystko jeszcze sie wyjasni.
gdybys przy okazji byl w okolicach tego warsztatu i mialbys chwilke i chcialoby Ci sie tam zajechac, fajnie by bylo gdybys sie dowiedzial czy jest jakis problem z przekladka A4 Cabrio 04' i ewentualnie jaki silnik najlepszy do przekladki, bylbym wdzieczny :wink: