[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA
Anonymous - 28-11-2008, 06:43
podejda ja mam na takie zamontowane . trzeba tylko rozwiercic otworki bo w dorabianych plytach si 6mm (polecam robic to pod autem bo niektore otworki sa niedokladnie nacechowane w podrobkach )
yaro1976 - 28-11-2008, 10:56
rozliczyłem się
pzdr
yaro
tosztotomasz - 28-11-2008, 15:39
Fragment odpowiedzi DHL w wiadomej sprawie.
(...) Jeśli chodzi o przesyłki, których numery listów przewozowych wymienia Pan w swoim piśmie i do których odwołuje się uzasadniając błędy w naliczeniu opłaty transportowej, to chcielibyśmy zaznaczyć, że nie ma Pan prawdziwych informacji o ich wysokości. Zapewniamy jednak, że opłaty zostały naliczone prawidłowo, w oparciu o deklarowane przez nadawcę, na listach przewozowych dane o przesyłkach, zgodnie z obowiązującym cennikiem.
To tyle w kwestii wyjaśnienia różnicy kosztów...
Anonymous - 28-11-2008, 16:38
ja rowniez bede sie bujac z reklamacja przesylka nadana 15listopada poszla poczta(po ostatnich problemach z DHL zmienilem opcje wysylania ... ) i doszla ale pieniazki za przesylke ktore mialy wrocic przekazem nie wrocily do dnia dzisiejszego
jesli chcodzi o reklamacje DHL to wlasnie odpisalem koledze ...podzialamy jeszcze nad ta sprawa
spown - 28-11-2008, 16:53
cuuube napisał/a: | [b]...ale pieniazki za przesylke ktore mialy wrocic przekazem nie wrocily do dnia dzisiejszego |
Bo trzymają kasę do ostatniego dnia... Podobnie robią kurierzy, żeby obracać gotówką...
akbi - 28-11-2008, 17:18
spown napisał/a: | cuuube napisał/a:
[b]...ale pieniazki za przesylke ktore mialy wrocic przekazem nie wrocily do dnia dzisiejszego
Bo trzymają kasę do ostatniego dnia... Podobnie robią kurierzy, żeby obracać gotówką... |
dokładnie ... mają chyba 14 dni na odesłanie kasy.
Anonymous - 28-11-2008, 18:26
wiem ale szykuje sie na najgorsze...juz wzialem sobie 'pismo reklamacyjne' bo dzis w zasadzie mija 14 dzien od nadania-od tej daty niby licza tak mi powiedziala kobieta w okienku
[ Dodano: 30-11-2008, 13:02 ]
dzis odebralem dokladki
roch_27 - 30-11-2008, 22:38
cuuube napisał/a: | dzis odebralem dokladki | również dzięki Krzysiek za możliwość odbioru bezpośrednio od Ciebie
pozdro
Anonymous - 01-12-2008, 18:51
wlasnie wrocilem z poczty(troche czasu mi tam zeszlo
dokladki sa w kopertach A4 priorytet polecony(wyslanie kosztowalo jednak mniej jak mnie poinformowano wczesniej czyli 10 zl z koperta a 6 zl z koperta)
4 zlote z przelewu na dokladki od nizej wymienionych osob jest do zwrotu
akbi
yaro1976
xor
DaleCooper(poszly tez listy przewozowe DHL na plyty)
tomekrvf
Wiktor
JimBest
wkrotce porobie przelewy
paczka poszla rowniez do PLPynton'a ktoremu naleza sie podziekowania za udostepnienie materialu do wzoru WIELKIE DZIEKI Robert
roch_27 odebral osobiscie
biti odbierze
PiotrBe odbierze
waldek HOT odbierze
Fikus83 odbierze
brodzky czekam za faktura
roguhd dokladki pojada z plyta
acha reklamacja na zwrot kwoty pobraniowejo ktorej pisalem wczesniej przyjata
to narazie na tyle
akbi - 02-12-2008, 08:34
cuuube napisał/a: | wkrotce porobie przelewy |
przestań ...nic nie przelewaj ...cuuube, bardzo dziękuję za zaangażowanie w sprawie
Wiktor - 02-12-2008, 09:56
dokladnie, szkoda czasu na te przelewy, wielkie dzieki za zorganizowanie tematu
yaro1976 - 02-12-2008, 10:39
dokładnie Cuube, wyluzuj czapeczkę z tymi 4 pln, zakup dobre piwko, to w ramach małego podziękowania od nas wszystkich za wysiłek i czas włożony w rozwiązanie tego odwiecznego problemu właścicieli Galantów.
AVE CUUBE!!!
Anonymous - 02-12-2008, 15:00
yaro1976 napisał/a: | zakup dobre piwko |
dobry pomysl to lece po moje ulubione
i
dzieki wszystkim za podziekowania ....odrobicie w polu
xor - 02-12-2008, 15:00
jak wyżej, te 4pln zostaw sobie za fatygę
tosztotomasz - 02-12-2008, 15:02
yaro1976 napisał/a: | dokładnie Cuube, wyluzuj czapeczkę z tymi 4 pln, zakup dobre piwko, to w ramach małego podziękowania od nas wszystkich za wysiłek i czas włożony w rozwiązanie tego odwiecznego problemu właścicieli Galantów. |
Przyłączam się. Daj spokój. Dobre piwko od nas wszystkich i na zdrowie.
|
|
|