To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

gzesiolek - 29-04-2010, 11:30

Marcin-Krak napisał/a:
Zielona Sigma. Rejestracja KGR
Okolice Pl. Bohaterów Getta.
Pozdrawiam zamyślonego Łukasza :wink:

Dolaczam sie do pozdrowien dla lukasz12, wpuszczonego przed mojego lancernika wczoraj w tych samych okolicach... ;)

Marcin-Krak - 29-04-2010, 17:47

Pozdrawiam 2 Pojarki. Jedna jakby Berni :?: :roll: skręcała w Skośną.
Wiec się pytam - czy to był Berni czy nie :mrgreen:

Berni - 30-04-2010, 20:14

Nie Marcinku :( skośną nie mam po co jeździć- :D
Marcin-Krak - 30-04-2010, 22:56

Dziś Gal z piskliwymi oponami w rejonie Złocienia straszył ludzi :P
Rejestracja KRA, sedan - Banolito - czy znowu nie Mitsumaniak żaden :wink:

mystek - 01-05-2010, 12:09

A ja pozdrawiam czarnego Galanta na pakiecie sportowym stojącym na ul. Dunikowskiego po stronie os. Wyoskiego i Lotniska, oraz czerwone FTO również tam stojące czasami. Ciekawe, czy to jacyś Mitsumaniaki.
Adaho_krak - 01-05-2010, 13:59

Marcin-Krak napisał/a:
sedan - Banolito - czy znowu nie Mitsumaniak żaden :wink:

Banolito już nie ma Gala, zamienił go na Astrę :x

Ja_good - 01-05-2010, 14:00

Marcin-Krak napisał/a:
Banolito

teraz jezdzi astra II 1.7D

Marcin-Krak - 01-05-2010, 20:23

Adaho_krak napisał/a:
Banolito już nie ma Gala, zamienił go na Astrę :x

Ech... W dobre ręce to raczej ten Gal nie trafił ( o ile to był ten Jego) :roll:

mystek - 02-05-2010, 13:45

Kurde, znowu jechało to czerwone GTO. Ja skręcałem w lewo na skrzyżowaniu, a on z przeciwnej strony skręcał w tą samą drogę co ja, ale niestety wjechał za jakiegoś Peugeota jadącego za mną i nie mógł zobaczyć nalepki Mitsumaniaków. Muszę go poszukać w Naszych Miśkach, może gdzieś będzie. Z tego co się dopatrzyłem, to koleś tak gdzieś przed 30stką, jechał z dziewczyną/żoną.

[ Dodano: 07-05-2010, 19:57 ]
Pozdrawiam Mitsumaniaka w niebieskim (takim wpadającym w fiolet) galancie kombii z czterema japońskimi literkami nad tylną tablicą rejestracyjną i nalepką MM widzianego na Stella-Sawickiego około godziny 17:40, a później skręcającego do M1. Chyba bardzo mu się śpieszyło, bo 100km/h to było na liczniku na 100% :) . Może promocja się już kończyła :P .

macior - 07-05-2010, 21:00

pozdrowienia dla czwartkowego czarnego Evo z wąsem na Maisnera (miłe takie akcje, bo jednak niewielu Miśkowców reaguje na próby kontaktu)
mystek - 08-05-2010, 13:36

Pozdrawiam właściciela identycznego Colta jak mój na feldze 5-ramiennej, który pucował swoje cacko przy garażach na os.Oświecenia blisko parku :) . rejestarcja KR xxxFG
sieegurd - 08-05-2010, 16:37

A ja pozdrawiam kilkanaście Misiaków, starych i nowych, osobówek i dostawczaków, Lencelotów, Galów, Coltów i L200, na trasie z Bochnia-Myślenice-Sułkowice.

Piękny wysyp Miśków w okolicach Myślenic :)

jaca71 - 08-05-2010, 18:54

A ja zazwyczaj migam światłami lub macham ręką przeważnie Lancerom i przeważnie poza uśmiechem nić więcej. Ostatnio spróbowałem innym miśkom i tak samo zero odzewu. Czy ja jestem trędowaty?
DjQuest - 08-05-2010, 19:49

Temat do zamknięcia :) ( taki żarcik ) .Tyle Mitsu na drodze, że jeżdźę na drogowych cały czas :) .Poważnie to na moim osiedlu jest 15 sztuk nowych lancerków i coltów plus starsze miski i dostawczaki naliczyłem 8 szt.Pozdrawiam wszystkich virtualnie :)
mystek - 08-05-2010, 21:52

os. Kraków ... :P Ja się zawsze staram dojechać do takiego pacjenta (tzn do gościa, który ma nalepkę Mitsumaniaków) i porozumieć się jakoś kiwaniem głową, lekko przytrąbić by zwrócić uwagę :) . A takich "zwykłych" Mitsubishi to widuję masę, a najwięcej Lancerów X. U mnie na osiedlu nawet jeden właściciel chyba mieszka, bo nierzadko widuję, jak wjeżdża tutaj