Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne
Bursztynka - 05-10-2010, 10:48
Ja będę jeśli nic mi nie wyskoczy nagle, ale planuję być.
Ramki do tablic chciałam
Może rekord padnie...
A będziemy straganik rozkładać z tymi gadżetami? )))
winnipool - 05-10-2010, 10:58
No ja się na dzień dzisiejszy wybieram tyle, że autobusem bo Misiek czeka na wizytę u mechanika (dopiero w poniedziałek przyszły niestety). No chyba, że dziwnym trafem ktoś będzie jechał przez czechów to się chętnie zabiorę
_Slawek_ - 05-10-2010, 11:01
winnipool napisał/a: | No ja się na dzień dzisiejszy wybieram tyle, że autobusem bo Misiek czeka na wizytę u mechanika (dopiero w poniedziałek przyszły niestety). No chyba, że dziwnym trafem ktoś będzie jechał przez czechów to się chętnie zabiorę |
"Ktoś" (lub nawet dwa "ktosie") na pewno będzie więc się zabierzesz
Seichan - 05-10-2010, 11:11
Bursztynka napisał/a: | A będziemy straganik rozkładać z tymi gadżetami? ))) |
Zakupy będą "pod ladą", coby nie zrzeszeni nie wykupili wszystkiego
Takie fajne gadżety mogą przyciągnąć wielu zainteresowanych zakupem
A poza tym w końcu to plac targowy (a przynajmniej obrzeże), więc trzeba byłoby płacić jeszcze jakąś opłatę targową czy jak się to nazywa
Bursztynka - 05-10-2010, 11:16
no właśnie miałam pytać o opłatę targową
a kołpaków czasem nie ma??
można płacić kartą kredytową?
Seichan - 05-10-2010, 11:27
Bursztynka napisał/a: | można płacić kartą kredytową? |
Tia ;] A Tomek z czytnikiem kart i kasą fiskalną jeździ
Zawsze możesz podpisać weksel in blanco
winnipool - 05-10-2010, 11:34
Czemu tylko kartą Jeszcze raty 0%
tomasek - 06-10-2010, 06:31
winnipool napisał/a: | Jeszcze raty 0% | i jeszcze na 30 lat a jako że to spocik Mitsubishi płacimy w jenach
Seichan - 06-10-2010, 07:54
tomasek6 napisał/a: | a jako że to spocik Mitsubishi płacimy w jenach |
Oj to byś za bardzo na tym nie zarobił W/g kursu NBP z dnia wczorajszego 100 jenów chodziło średnio po 3,4617 zł ;]
tomasek - 06-10-2010, 19:54
Cytat: | Oj to byś za bardzo na tym nie zarobił | ale ja na tym nic nie zarabiam proszę bez takich
Seichan - 06-10-2010, 20:29
tomasek6 napisał/a: | ale ja na tym nic nie zarabiam proszę bez takich |
Przecież wiem
Sugeruję tylko, że zarobek w jenach co do zasady jest nieopłacalny ;] Także ewentualna emigracja zarobkowa do Japonii nie wchodzi w grę Pomimo całej sympatii dla mitsu
Starion - 07-10-2010, 12:32
Seichan napisał/a: |
Sugeruję tylko, że zarobek w jenach co do zasady jest nieopłacalny ;] |
No ja tam nie wiem... Ale ja bym wolał zarabiać 70.000 zamiast 2.000, chrzanić walutę - jak jest więcej zer to i człowiek się jakoś inaczej czuje
Ja się zjawię z pewnością więc jak by jakieś zawieruchy miejscowe powstawały i byście się przenosili to dajcie mi znać (numer na spodzie posta)
Postaram się Coltem przyjechać o ile odkryję co mi się tłucze w kole prawym i o ile nie będzie to przegub. W przeciwnym razie okleimy Paszteta i się wtopi w otoczenie ;D
dejman - 08-10-2010, 09:01
[quote="Starion"] Seichan napisał/a: |
No ja tam nie wiem... Ale ja bym wolał zarabiać 70.000 zamiast 2.000 | ale za piwo na pewno wolisz zapłacić 3 a nie 90
wygląda na to, że tym razem czas pozwoli i ja się pojawię
Starion - 08-10-2010, 13:03
dejman podobno jak więcej zapłacisz to lepiej smakuje
Widzę że zbiera się całkiem pokaźna grupka. Niech ktoś weźmie aparat jakiś do robienia zdjęć
PS: <ucięty - nie wolno robić OT Dzięki za przypomnienie tomasek6 >
zbycho77 - 08-10-2010, 14:25
Starion napisał/a: | niezależne od prędkości/skrętu kół ale zależne od nawierzchni stuki jak by ktoś metalową rurką napierniczał o drugą metalową rurkę? |
Może drążek lub tuleje stabilizatora ....
|
|
|