Nasze Miśki - Wszyc i jego V6 czyli kolejna reaktywacja
areksz121 - 02-09-2014, 14:04
Jogurt ten czerwony na zdjęciach ze Zlotu to mój Jak znajdę dłuuuuższą chwilkę, to w końcu zaktualizuje swój temat
Tak ostatnio przewracam forum sporadycznie ale ogólnie ten rok sprzyja usuwaniu rudej z Miśków....ciekawe
Wszyc - 02-09-2014, 17:27
Marcino napisał/a: | Pianka czy szpachel na dwóch ostatnich? |
żywica na tylnych progach też ale spoko spoko będzie gitens nim się kto obejrzy
biorę się za niego we wrześniu pewnie będzie jeździć z błotnikami z granatowego bo zardzewiały tak na dole że nie ma co ratować.
Pospawam przednie nadkola zrobię pare regulacji uszczelnie dolot zamontuje nowy rozrusznik i do wiosny tyle....a i niespodzianki we wnętrzu będą
kamilek - 02-09-2014, 22:30
Oj tak, zaskoczenie było jak się przejechałem E5 (pierwszy raz). Pamiętam jak po Wilkasach śmiałem się że wnętrze to chyba człowiek w głębokiej depresji projektował. Teraz wcale nie jest mi do śmiechu, bo przekonałem się że E5 to bardzo zacna fura jest. Z nierdzewiejącymi nadkolami i świetnie wyciszonym silnikiem i ogólnie wnętrzem. Jakby mi zamknięto oczy i wsadzono do E5, to bym powiedział że jadę autem generację nowszym od EA. Wszyc gratuluję fajnego auta, dbaj o niego i niech powozi mnie jeszcze kiedyś
Jogurt - 03-09-2014, 00:43
areksz121 napisał/a: | Jogurt ten czerwony na zdjęciach ze Zlotu to mój | wiem, bo śledzę Twój temat i pamiętam rejestrację od zlotu w wawrzce bo gadaliśmy tam dość długo. miałem do Ciebie temat na zlocie ale się nie trafiliśmy. więcej na pw
Wszyc - 05-09-2014, 18:10
Rozebrałem nadkola nie wygląda to źle są 3 dziury jak lej po bombie ale to wszystko nie ma takiego sita jak to zazwyczaj w galantach że tam mała dziura tam mała dziura itp. więc zrobienie tego nie będzie szalenie upierdliwe przednie błotniki praktycznie wyrwałem nie było potrzeby odkręcać wszystkich śrub zgnite jak tylne nadkola w EA nie będę sie nawet z tym bawić założę z poprzedniego galanta błotniki i heja pod zgnitymi błotnikami nawet na dole przy drzwiach idealnie sam błotnik sie rozleciał więc generalnie super konserwa nowy błotnik i chill
Wszyc - 08-09-2014, 21:06
Błotniki skisły
Czas na nowe po granatowym braciszku
Teraz trzeba popracować nad szparami jeszcze
jacek11 - 08-09-2014, 22:43
Odcienie się różnią
Wszyc - 08-09-2014, 23:22
Damn myślałem że się nie połapiesz
Torp12 - 09-09-2014, 09:10
Te "nowe" jakoś w cale nie powalają stanem zewnętrznym
Wszyc - 09-09-2014, 15:35
Nie ma na nich rdzy
na starych nie widać dobrze ale można palcem dziury robić prawie aż do wysokości kierunkowskazu..
Ci co na zlocie byli widzieli jak bardzo dość miały stare błotniki u dołu.
Nowe i tak do szlifowania malowania itp. ważne że bez rdzy tylko
Wszyc - 14-09-2014, 19:44
Nie no musze zrobić jakąś płyte pod silnik bo galantem to się totalnie nie da jeździć bez orania przedniego zderzaka i belki pod silnikiem
kolejny raz już zdarłem cały lakier ze zderzaka tutaj:
https://www.google.pl/map...9eOx-XCh_LA!2e0
w momencie jak zaczyna się to wzniesienie to się za mną iskry sypią...
po za tym słońce ma sie dobrze
robertdg - 14-09-2014, 22:06
W tym świetle to nawet za dużo sie nie róznią te błotniki
eremita - 14-09-2014, 22:16
Mega dobre fotele
mkm - 15-09-2014, 14:57
Wszyc, foteli to Ci zazdroszczę
Jogurt - 15-09-2014, 20:22
nie myśl, że tymi taboretami odwrócisz uwagę od koloru przednich błotników
PS: fajne są. z anglika czy europa?
|
|