Nasze Miśki - 3 szt Giulian(t)y by se7en
kamilek - 22-04-2016, 09:22
To ciekawe. Ja się kiedyś zdziwiłem, jak kupiłem kopułkę, bo widzę, że są jakieś śrubki, a w E16 miałem na zaczepy, i myślałem że w E33 jest tak samo. Ale potem się okazało, że jednak nie, są śrubeczki
se7en - 09-05-2016, 23:07
zachciało mi sie tripa....
Niemcy/Austria
Bibione/włochy
Chorwacja w drodze do Rijeki
Arena Zagreb
Galant dał rade w trasie
w tym tygodniu doprowadze klime do ładu i jezdzic w kolejne trasy
ps. Niemiecka bana pozwoliła potestowac możliwosci
deejay - 09-05-2016, 23:19
se7en napisał/a: | ps. Niemiecka bana pozwoliła potestowac możliwosci |
Z górki nie liczy sie
kamilek - 09-05-2016, 23:23
se7en napisał/a: | ps. Niemiecka bana pozwoliła potestowac możliwosci |
To jego max? Czy jak mawia Typowy Mirek, "Panie jeszcze sporo pod pedałem było"?
A fotki, mówiąc językiem drwali - zarąbiste Wracając możesz zahaczyć o Legionowo
Krzyzak - 10-05-2016, 07:51
póki nie jest za gorąco to się sprawdza - no chyba, że masz klimę...
podróż fajna, też podobną odbyłem w E32
se7en - 10-05-2016, 15:02
deejay napisał/a: |
Z górki nie liczy sie |
kamilek napisał/a: |
To jego max? Czy jak mawia Typowy Mirek, "Panie jeszcze sporo pod pedałem było"? |
no wlasnie na gazie mu ciezko było przekroczyć 200, natomiast benzyna potrafiła dobic do 210 licznikowo, ale wiem ze jest to ok 200, bo przekłamanie licznika przez wieksze felgi jest
i to nie z zadnej górki
btw. wpływ ma tez opor powietrza, galant jest obniżony wiec teoretycznie powinnien na tym zyskac
kamilek napisał/a: |
A fotki, mówiąc językiem drwali - zarąbiste Wracając możesz zahaczyć o Legionowo |
dzieki wiem, spokojnie ogarniam sprawy z tym zwiazane
Krzyzak napisał/a: |
póki nie jest za gorąco to się sprawdza - no chyba, że masz klimę...
podróż fajna, też podobną odbyłem w E32 |
przecież wiesz ze mam, od poczatku tematu było, w tym tygodniu jade ją zrobic w 100% sprawną - narazie oddalem dzisiaj do regeneracji półośki wewnetrzne, bo te bicie to masakra jakas... gosciu od regeneracji stwierdzil, ze mocno zjechane, i ze ktos tak jezdził dlugo
jak tylko pieniadze pozwolą, to bede robil wiecej takich tras, we wrześniu planowo na oktoberfest
btw jazda na gazie jest mega tania.
udało mi sie w trasie osiagnac 450 km i problem w tym... ze jechało by jeszcze dalej , podejrzewam ze byly 2-3 litry, bo na stacji po włosku sie nie umialem dogadac by dobił do końca, i zalał mi 38 litrów (wchodzi 46) chyba ze tak duzo jeszcze było...
se7en - 21-05-2016, 17:42
dzisiejsza sobota mineła pod znakiem.. sajgonu
od 9 do 17 targalem auto, to znaczy wyciaglem fotele i inne, prałem wykładzine fotele.
syfu co nie miara, bardzo polecam kazdemu wypozyczenie odpowiedniego odkurzacza na wode i jak sie ma mozliwosci gdzie, to prac, bo roznica w czystosci kolosalna, swiezo w srodku, jak nowe auto
zdjecia nie oddaja widoku i zapachu ..
a teraz ciekawostka, dla tych co moga pomyslec ze to niewiele daje:
góra wyprana, dół maras
podejrzewam ze auto nie miało prania wodnego od chyba poczatku fabryki po za odkurzaniem (jak zdecydowana wiekszosc aut...)
Hugo - 21-05-2016, 17:47
se7en napisał/a: | a teraz ciekawostka, dla tych co moga pomyslec ze to niewiele daje: | Takie usyfione były?
se7en - 21-05-2016, 17:54
Hugo napisał/a: | se7en napisał/a: | a teraz ciekawostka, dla tych co moga pomyslec ze to niewiele daje: | Takie usyfione były? |
na pierwszy rzut oka tak nie wygladały, dopiero gdy sie zaczeło prac...
pomyslec ze dbam, odkurzam czesto itd, ale pranie wodne dopiero zrobiły robote.
ps. poszło 5 wiader w odkurzaczu , syf syf syf czarna maz, a jak wciagles wode z foteli i tapicerki, to taka zółta maź, ze masakra, ile razy robisz tyle tego idzie ze trzeba robic bedzie czysto leciało
jutro sie biore jeszcze za podsufitke....
Krzyzak - 22-05-2016, 21:03
dlatego skórzana tapicerka rulez
Hugo - 22-05-2016, 22:02
Krzyzak napisał/a: | dlatego skórzana tapicerka rulez | Racja.
se7en - 22-05-2016, 23:37
dlatego... jak kasa mi pozwoli to robie skore + alcantare z czerwoną nicią
ps. Krzyżak, ale na podłodze nie masz skory wiec tak czy siak prać musisz
Bizi78 - 23-05-2016, 09:02
se7en napisał/a: | ale na podłodze nie masz skory wiec tak czy siak prać musisz |
Zawsze można wozić drugie buty w aucie jak kobieta i po prostu zmieniać .
se7en - 23-05-2016, 14:15
Bizi78 napisał/a: |
Zawsze można wozić drugie buty w aucie jak kobieta i po prostu zmieniać .
|
a kurz tam osiadajacy? a pasazerowie?
u mnie jedynie podsufitka byla 'bez róznicy' po wypraniu, widac ze nikt nie palił i nie pobrudziło sie
Krzyzak - 23-05-2016, 22:14
Parę lat temu też wyciągnąłem z E32 wszystko co się dało z wnętrza i solidnie wytrzepałem.
Nie kurzyło się jakoś mocno.
Także też przechodziłem przez kwestię estetyki
|
|
|