Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Manuela - 01-03-2010, 10:28
.... że mam doła, nie mogę dopiąć czegoś, na czym mi zależy (nie z mojej winy). Wiosna mnie nie cieszy i jest mi kiepsko I wszystko mnie wkurza. Coś jak PMS, tylko stanowczo za długo już......
EDIT 2 h później...
I chciałam powiedzieć jeszcze, że jak poczytałam chłopaków na SB to od razu mi się poprawiło
Cezar - 01-03-2010, 11:43
Ja tez mam dola - jutro po 2,5 miesiecznej przerwie musze wracac do pracy, ktorej juz nie lubie Widokow na nowa niestety brak
Kaucz - 01-03-2010, 12:25
WIEJEEEEEE !!!!!
Dzisiaj widziałem jak odleciał kawałek napisu Osiedle Kopernika z bloku naprzeciwko oO
pawliku - 01-03-2010, 12:27
| Kaucz napisał/a: | | Osiedle Kopernika | oo nie wiedziałem żeś ty mój sąsiad
Uwex - 01-03-2010, 12:39
| Kaucz napisał/a: | | odleciał kawałek napisu Osiedle Kopernika |
no to napisz co się ostało ? na jakim osiedlu teraz mieszkasz ?
Kaucz - 01-03-2010, 12:46
Uwex, prócz tego, że narobił hałasu to w sumie nic, ale lekko się przeraziłem jak widziałem jak nade mną przelatuje ten kawałek blachy
Teraz brak jednej literki
pawliku, no patrz jaki świat mały
Jassmina - 01-03-2010, 13:12
...Stolyca też już się kiwa
Bartek - 01-03-2010, 13:42
Oddałem VR-4 w ręce blacharzy/lakierników...... Za tydzień okaże się czy wartych pieniędzy jakie sobie winszują za przygotowanie i pomalowanie 6 elementów:
- wgnioty na tylnym błotniku zasmarowanej prawie srebrną farbą odziedziczonej po Japończyku
- maski po akcji na myjni bezdotykowej
- zderzaka przedniego po zaliczeniu bryły lodu, która zleciała z ciężarówki
- prawego błotnika, poszerzenia błotnika i drzwi po akcji łosia parkingowego, który oczywiście zwiał......
+ wjazd w tyłek ze stycznia na koszt pzu....
koszmarek - 01-03-2010, 15:37
że ubranie dla Dziadka wybrane.. Niestety garnitur, Jego ulubiony sweterek i kamizelkę babcia zbojkotowała, więc zabiorę je do siebie.
Jutro zabieramy do firmy pogrzebowej.
I że coraz bliżej środa
sieegurd - 01-03-2010, 19:14
...że nasze Maleństwo przed kilkoma minutami pierwszy raz kopnęło
Mina mojej żony - bezcenna
Efa! - 01-03-2010, 19:52
...że od tygodnia przebywam w jednym domu z 80-letnią "cioteczką". Upiorną cioteczką. Taką jak z najgorszych snów - co chwilę słyszę: "ale tego to się nie robi!", gdy akurat coś robię. Poza tym poucza mnie, jak mam gotować, jak się zachowywać, co robić. Jest przygłuchawa, tv ogląda na cały regulator i na okrągło głośno gada. Mówi nawet przez sen. W dodatku dzisiaj przyznała, że bardzo lubi Jolę Rutowicz i to skandal, że ona nie wygrała Big Brothera. No horror! A do tego ciotce tak śmierdzi z gęby, że prawie pawia puściłam kilka razy.
No czy to nie jest straszne???
stary alfer - 01-03-2010, 20:10
| Efa! napisał/a: | | W dodatku dzisiaj przyznała, że bardzo lubi Jolę Rutowicz i to skandal, że ona nie wygrała Big Brothera |
Chętnie sprzedam
Efa! - 01-03-2010, 20:13
O, matko! Nie podejrzewałam Cię o to
stary alfer - 01-03-2010, 20:16
| Efa! napisał/a: | O, matko! Nie podejrzewałam Cię o to |
Handluje się trochę, wiesz - araby, Koń Śląski, Koń Fryzyjski, Pełna Krew Angielska, Różowe jednorożce i takie tam
Efa! - 01-03-2010, 20:19
| stary alfer napisał/a: | | Efa! napisał/a: | O, matko! Nie podejrzewałam Cię o to |
Handluje się trochę, wiesz - araby, Koń Śląski, Koń Fryzyjski, Pełna Krew Angielska, Różowe jednorożce i takie tam |
Ciotka by była zachwycona, ale nie chcę jej wołać do monitora, bo jak mi chuchnie...
|
|
|