Sporty Motorowe - FORMUŁA 1 - sezon 2008
stanik - 14-09-2008, 11:10
Robert 11, ale przy 10-tej pozycji Nicka to chyba lepiej juz to 11 i mozliwosc konfiguracji auta tuz przed wyscigiem, uwzgledniajac bierzace warunki pogodowe. Powiem szczerze, że przez chwile po kwalifikacjach przez moja szarą komórkę przewinęła się myśl, że te odległe miejsca tak wielkich zawodników z tak rewelacyjnych teamow to jest wybieg, aby wlasnie miec mozliwosc konfiguracji autka na aktualne warunki pogodowe a nie trafianie 24h wczesniej, gdy pogoda tam w ogole jest nieprzewidywalna obecnie. A jak beda mieli mozliwosc konfiguracji auta tuz przed, to wyprzedzenie tych najgorszych zaspolow dla Mercedesa czy Ferrari to kwestia kilku okrazen. Tak mi sie wydaje, co myslicie?
Pozdrawiam
Morfi - 14-09-2008, 12:30
stanik, wyscig pokaże . Napewno Będzie ciekawie
mkm - 14-09-2008, 12:59
Bedzie sie dzialo. Przed chwila ogladalem Porsche Cup na Monzie i niestety lekki deszcz sie pojawil. Pozostaje nam trzymac kciuki, bo zapowiada sie jeden z ciekawszych wyscigow.
Cezar - 14-09-2008, 15:28
Brawa dla Roberta za 3 miejsce
Vettelowi tez sie naleza brawa
Morfi - 14-09-2008, 15:32
Ale tam było wszystko pomieszane Wzorowa taktyka zespołu BMW
Robert się umocnił na 3 pozycji w generalce
saphire - 14-09-2008, 19:11
Morfi napisał/a: | Robert się umocnił na 3 pozycji w generalce |
On nie chce być 3ci - on chce wygrać - tak mówił w wywiadzie na Polsat Sport Extra a jutro ogłoszą skład teamu na następny sezon. Alonso też jutro ogłosi gdzie będzie jeździł. Jakoś wytrzymam do jutra bo już mnie ciekawość zżera
siwek - 14-09-2008, 20:56
Gratulacje dla Kubicy za świetną jazde i 3 miejsce
Wreszcie zespół zrobił wszystko dobrze
mkm - 15-09-2008, 00:15
siwek, nie do konca, bo tankowanie jednak troche trwalo...
Wedlug mnie jeden z najciekawszych wyscigow w tym sezonie. Balem sie, ze przy takiej pogodzie bedzie niebezpiecznie i SC bedzie wyjezdzal parokrotnie co dodatkowo by namieszalo...
Natomiast komentarze i porownania prowadzacego w studio juz po wyscigu... Jak dla mnie dramat.
harpagan - 15-09-2008, 08:41
saphire napisał/a: | Jakoś wytrzymam do jutra bo już mnie ciekawość zżera |
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
Morfi - 15-09-2008, 09:26
mkm, Jakby wyjechał SC 10 okrażeń przed koncem to całe podium mogłoby się zmienić.
Robert wtedy kręcił najlepsze czasy.
Co do składu BMW sauber na przyszły sezon, to specjalnie trzymają nas w niepewności aby dodac smaczku ....
saphire - 15-09-2008, 09:29
No to albo on tak dobrze gmatwa po angielsku albo ja i stado ludzi nie rozumie angielskiego. Wg mnie powiedział że ogłosi w poniedziałek - fakt że tłumaczący na nasze trochę go zagłuszał ale przetłumaczył tak samo jak ja zrozumiałem więc pewnie Mario co innego miał na myśli a co innego powiedział po angielsku.
[ Dodano: 15-09-2008, 09:34 ]
Tu jest ten wywiad: http://pl.youtube.com/watch?v=Ep5qGJZbDRE
harpagan - 15-09-2008, 10:02
Pytanie jeszcze co z Alonso?
Z tego co pamietam on sie tez deklarowal ze oglosi decyzje
Morfi - 15-09-2008, 10:08
http://f1.wp.pl/kat,48594...,wiadomosc.html
"Poza tym ciągle nie wiadomo, czy pozostanę w BMW - dodał dość zaskakująco na koniec."
siwek - 15-09-2008, 17:13
nie napalajcie sie tak bardzo na zmiany bo pewnie będzie tak że wszystko pozostanie tak jak jest do tej pory
stanik - 15-09-2008, 19:22
pewnie pozostałoby bez zmian gdyby Alonso był zadowolony ze swojego samochodu, a że nie jest, a jest to kierowca, którego pozyska większość teamów, to jego przejście może spowodować przesunięcia w innych team'ach. Pozostaje cierpliwie czekać, niedawno napisali chyba na onecie ze BMW potwierdzilo iz po weekendowej informacji z Ferrari wznowili rozmowy z Fernando.
Pozdrawiam
|
|
|