To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Droga do idealu.

rosomak1983 - 15-08-2010, 20:45

mkm napisał/a:
rosomak1983, serdecznie Ci dziękuję, za dzisiejszą akcję

nie ma za co ziom :wink: mogłem to wysłałem.
Ciesze sie ze miskiek znów hula... wiem jak to jest ,,bez miska jak bez reki'' :P :P :P :wink:

Apropo zakładania aparatu to nie trzeba sciagnac kopułki zeby sprawdzic jak włozyc ten motylek ???
Bo ja tez tak wymieniłem na zasadzie odkrec przykrec ale kolega ostanio mówił ze moga byc dwa ustawienia tego motyla i pasuje sciagnac kopułke. jak to jest ???

jacek11 - 15-08-2010, 22:16

rosomak1983 napisał/a:
Apropo zakładania aparatu to nie trzeba sciagnac kopułki zeby sprawdzic jak włozyc ten motylek ???
Bo ja tez tak wymieniłem na zasadzie odkrec przykrec ale kolega ostanio mówił ze moga byc dwa ustawienia tego motyla i pasuje sciagnac kopułke. jak to jest ?

Raczej nie da się inaczej zamontować.No chyba,że się ma dużo siły :wink: :mrgreen:

mkm - 15-08-2010, 23:03

rosomak1983 napisał/a:

Bo ja tez tak wymieniłem na zasadzie odkrec przykrec ale kolega ostanio mówił ze moga byc dwa ustawienia tego motyla i pasuje sciagnac kopułke. jak to jest ???

Nie trzeba sciagac kopulki bo motylek ma dwa rozne konce.
Pasuje tylko w jednym właściwym połozeniu.
Zapłon niestety trzeba ustawiac... Mimo, ze „odrysowalem” polozenie podkladek i wkreciłem idealnie w tym samym połozeniu to jednak lekko strzela w tłumik.

idas - 15-08-2010, 23:34

mkm napisał/a:
Nie trzeba sciagac kopulki bo motylek ma dwa rozne konce.

Fakt nie trzeba, ale jak się ściągnie to dużo łatwiej wmanewrować aparat we właściwe miejsce (ruszając palcem) i nie trzeba dbać o właściwe ustawienie znaków. Przecież to tylko 2 śrubki:)

mkm - 28-08-2010, 13:45

I niech mi ktos powie, ze Colt nie jest pojemnym autkiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rosomak1983 - 28-08-2010, 13:54

Macku co to mesia na czesci rozbierasz :D :D :D
mkm - 28-08-2010, 13:56

Kompletuje :mrgreen: Inni rozbieraja :mrgreen:

Jakby ktos widział W114 lub 115 do sprzedazy (całą lub czesci) to prosze o "cynk" :wink:

rosomak1983 - 28-08-2010, 14:05

Maćku , ty jestes prawdziwym zbieraczem :D :D :D

Ale po jakkiego wacka ci to :shock: ???

mkm - 28-08-2010, 14:16

rosomak1983, zeby pewnego pieknego dnia wrzucic fotki pieknego klasycznego coupe z lat 70-tych

Z czesciami nie jest rózowo (zwłaszcza, ze jest to coupe nie sedan) wiec mam prosbe miejcie oko na ten model, bo sporo gratów jeszcze po stodołach lezy. :wink:

wash - 28-08-2010, 17:02

mkm, dowiem się czy kumpel ma jeszcze coś w szopie, bo on miał pełno gratów do 114/115 ;)
jacek11 - 28-08-2010, 21:00

mkm napisał/a:
zeby pewnego pieknego dnia wrzucic fotki pieknego klasycznego coupe z lat 70-tych

Mercedes,to druga marka po Mitsu,jaką preferuję.A Merc z tamtych lat,to klasa,w pełnym tego słowa znaczeniu 8)

mkm - 28-08-2010, 21:53

jacek11 napisał/a:
Mercedes,to druga marka po Mitsu,jaką preferuję.

Ja mam jeszcze kilka innych marek, ktore chetnie bym zobaczył u siebie :wink:
Wiekszosc z ubiegłego wieku :mrgreen:
No, ale nie rozpisujmy sie o innych markach, bo jeszcze Misiek przeczyta i sie obrazi :mrgreen:

londolut - 30-08-2010, 11:28

mkm napisał/a:
I niech mi ktos powie, ze Colt nie jest pojemnym autkiem
Hah i czym ty się chwalisz?! Trzeba było widzieć CA Jogurta jak jechał do Krynicy na wakacje a potem na Zlot :lol: Wlazło 8 toreb z ciuchami masa reklamówek i 3 ludzi... aaa i wędzone węgorze hahah :lol:
Jogurt - 30-08-2010, 12:00

londolut, a Juice świadkiem że CA mieści więcej niż Gal kombii :) w sumie 3 duże torby, 5 plecaków, reklamówek to niewiem ile, śpiwory, zgrzewka Lecha,parasole, kurtki itd całe szczęście że już nie biorę wózka i wanienki :D
Maciek a po co Ci taki stary grat, napewno się ciągle będzie psuł i rdzewiał. Dziwne hobby wybrałeś.
:P :P :P

mkm - 07-09-2010, 13:10

Panowie szybkie pytanie :wink:
Zamówiłem sobie uszczelke pod aparat zapłonowy. Tam jest tylko oring, czy sa jeszcze jakies "inne"?