To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

jaca71 - 11-05-2010, 22:06

Pozdrawiam Galanta kombi w majtkowo-błękitnym kolorze (na 90% miał podkładki MM pod tablice) widzianego dzisiaj na Kijowskiej około 15:30 ;)
mystek - 12-05-2010, 10:26

Pozdrawiam najbrzyszą Carismę, jaką widzialem na własne oczy. Stoję sobie w korku na Powstańców w stronę Huty i widzę daleko w lusterku dojeżdżająca czerwoną Carismę z białą nalepką na całą szybę. Pierwsza moja myśl - nalepka Mitsumaniaków. Czekam niecierpliwie aż się zbliży do mnie. Udało się, mija mnie powoli lewym pasem, ja się patrzę, a koleś ma napis na tej nalepce "DOLOT" :| i po bokach znaczki Mitsubishi, a z tyłu sterczy dość pokaźny spojler i na tylnej klapie srebrnymi literkami wyklejany napis "DOLOT" :/.

Katastrofa!! Nie pamiętam rejestracji, czy to było KR, KRA, KWI czy coś innego, ale wieś tańczy i śpiewa!

magik - 01-06-2010, 09:21

To pozdr dla czarnego cz5 mijanego wczoraj na ul. Kamiennej przy skrzyżowaniu z 29th avenue ;) choć to chyba nikt z forum!
mystek - 06-06-2010, 18:03

Pozdrawiam prawdopodobnie KarolaGT widzianego dzisiaj na Wiślickiej w stronę Bora-Komorowskiego. 100% pewności nie mam, czy to on, ale identyczny Colt :) . A chwilę po nim jechało białe CA0 również z wielkimi czerwonymi chlapaczami. Widziane z oczu rowerzysty :)
karolgt - 06-06-2010, 22:13

to nie mogłem być ja... dopiero koło 21 pojawiłem się w Krakowie...więc widac że nowy CA0 w takim samym kolorze się pojawił, czyli będa juz c hyba ze 3 :P
mystek - 06-06-2010, 22:54

Chyba, że był to ten "drugi" :P . Ten, co go widziałem dość mocno pierdział, w sensie, że hałasował. Widziałem go z daleka, także nie wiem czy jakiś wydech końcowy, czy może po prostu jakaś dziura w tłumiku.
HouseM - 10-06-2010, 18:29

Pozdrawiam Kierowcę czerwonego Ecli 1G na tablicach z Sosnowca i jego ładną pasażerkę spotkanych dzisiaj w godzinach dopołudniowych na ul. Powstania Warszawskiego.

PS Piękny lakier !

Anonymous - 14-06-2010, 12:06

"Mystek" czy Ty czasem nie byles ostatnio podbijac przeglad w Colcie na Ujastku?
Jesli to nie TY to pozdrawiam wlasciciela identycznej CJ-ki

Ja_good - 14-06-2010, 20:55

DEDOOR, odpowiem za Mystka-tak byl i nie podbili mu przegladu :lol: :P
gres - 15-06-2010, 11:47

a gdzie mu podbiją ? :)
mystek - 15-06-2010, 14:54

Dedoor - tak, to ja tam byłem, w Transbudzie, dzisiaj też tam jadę, bo odbieram od Leszka już naprawioną Colcinę (hamulce z tyłu nie hamowały praktycznie, cylinderki do wymiany). U Leszka właśnie z kolei widziałem Twojego Colta :D . Mega ładny, podoba mi się strasznie :) . Tzn to jest Mirage oczywiście. Fajnie na tej feldze się prezentuje moim zdaniem, no i jest niepozorny :) .

Widziałem u Leszka jeszcze jego Cari oczywiście, druga Cari identyczna nawet też tam stała, Twój Mirage właśnie i Galant "jajko" chyba 4WD, przynajmniej tak mu na tylnej szybie pisało. Nie wiem czy to kogoś z MManiaków?

Swoją drogą, to gdzie Ty mnie tam wyczaiłeś na Ujastku? Bo ja tam nie widziałem nigdzie Mitsu w okolicy. Przede mną stały 2 dostawczaki, a za mną przyjechało jakieś Renault.

#Gres - słyszałem, że przy Almie jest jakiś koleś, co praktycznie każdemu podbija przegląd. Mój brat miał zrypane zawieszenie z przodu (wahacze do wymiany) i w Transbudzie, ani u jakiegoś kolesia nie chcieli mu podbić, to pojechał tam i koleś mu podbił. Dla świętego spokoju na drodze i bezpieczeństwa, dodam, że już zrobił to zawieszenie :)

Anonymous - 16-06-2010, 11:09

Ja wlasnie bylem tam jednym z tych dostawczakow, takim poobijanym zardzewialym Sprinterem. Dopiero jak wyjechalem zobaczylem naklejke MM.
Fajna ta Colcina ale felga by mu sie przydala bo chyba byl na kolpaku :roll:
Z Miragem tez sie tam wybieram ale na razie leszek musi wymienic pare rzeczy :?
Dodam ze mi wtedy podbili :mrgreen: :P

mystek - 16-06-2010, 15:51

Aaa :D . Przede mną był taki czarno-zielony i był poobklejany jakąś firmą obuwniczą ogólnie i tego kierowcę pytałem czy tutaj jest kolejka, bo ja tam pierwszy raz byłem w ogóle :) . Natomiast ten pierwszy - bodajże biały, to kierowcy nawet nie widziałem, nie pamiętam go, gdyż on wjechał w zasadzie od razu po moim przyjeździe. Ale stałem przed bramą i patrzyłem, jak wygląda taki przegląd :) .

Dokładnie, Colt jest na kołpaku póki co. To jest spowodowane niskimi funduszami, które posiadam, a wizja mojego colta, to właśnie czarne lub białe koło, ale na felgi mnie nie stać na razie.

Widziałem właśnie, że brakuje Ci m.in. prawego lusterka. Leszek tak blisko zaparkował mojego Colta obok Twojego, że prawie, ze Ci porysowałem bok, ale na szczęście umiem wsiadać do samochodu :D

Anonymous - 18-06-2010, 10:53

Ja wtedy przyjechalem tym oklejonym Sprinterem :mrgreen:
... to zbieraj na felgi bo Colcina ladna i kolpak tam nnie pasuje przynajmniej w lecie 8)

Tak lusterka mi brakowalo ale jest nowe i bedzie zalozone bo na Tranbud trza jechac podbic dowodzik.

Brakuje jeszcze listew bocznych i tu pytanie:
Cy ktos wie na czym najlepiej je zamocowac do auta (10 kolkow-ori- 80 zl) bo nie mam zamiaru ich zgubic po przyklejeniu tasma dwustronna.

mystek - 18-06-2010, 15:38

Lol, no to zamieniłem zdanie z Mitsumaniakiem nie wiedząc nawet o tym :D . Miło mi poznać w każdym bądź razie :)

Na razie to zbieram na spawanie podłużnic, to priorytet. A po zimie na blachę, chcę zrobić to tak porządnie, na lata. Felg szybko się nie spodziewam :(