To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T

Hugo - 27-01-2010, 22:51

costa brawa napisał/a:
to czyli te szescioramienne tak ?? czy jeszcze inne
Tak.
andrew84 napisał/a:
Hugo, daj linka, które kupiłeś
Te: http://moto.allegro.pl/it..._z_oponami.html Dalej niech ta wiosna przychodzi :roll:
idas - 27-01-2010, 22:57

Najlepsze 8) Gratuluję i przyłączam się do prośby o jak najszybsze nadejście wiosny 8)
P.S. Niezłe zejście z ceny:D

costa brawa - 27-01-2010, 22:59

Dobry wybor :) - do srebnego auta idealne

ps
Pstryknij chociaz fotke przylozonej tak do auta jednej sztuki jak to wyglada :)

Hugo - 27-01-2010, 23:18

idas napisał/a:
P.S. Niezłe zejście z ceny:D
Hehe. Kupiłem same felgi bez opon. Na aukcji jest cena z oponami :wink: . Zszedłem tylko 50 zł z ceny felg.
costa brawa napisał/a:
Dobry wybor - do srebnego auta idealne
Dzięki.
costa brawa napisał/a:
Pstryknij chociaz fotke przylozonej tak do auta jednej sztuki jak to wyglada
Może jutro jak mnie nie zasypie, bo za oknem horror :roll:

Kurcze powiem Wam, że nawet robią wrażenie "na żywo". Jestem zadowolony z zakupu tymbardziej, że mają wymiary jak żywcem zdjęte z ori felg i do tego otwór na piastę 67,1 mm, czyli idealny.

Psikus - 27-01-2010, 23:40

Materiał na 4 felgi powinien sie w 150 pln zamknąć. robocizna - zależy, ja kilka lat temu brałem 200 za kpl ( wtedy misie oplacalo bawić z tym kilka dni )
Wracając do zakupu - mnie się bardziej te oz podobały

Cezar - 27-01-2010, 23:44

Hugo napisał/a:
Jestem zadowolony z zakupu

No i to jest najwazniejsze - gratuluje zakupu :)

Hugo - 27-01-2010, 23:57

Psikus napisał/a:
Wracając do zakupu - mnie się bardziej te oz podobały
Sam nie wiem jak je zobaczyłem to mnie chyba też, ale sprzedawcą okazał się brat osoby, od której kupiłem obecne, dziwny gbur jakiś taki. Jak mu powiedziałem, że są do lakierowania, bo 2 szt. obdarte chyba o krawężnik to odpowiedział, że "nie pytał poprzedniego właściciela o co je obdarł" :roll: , więc mówię OK sprawdzimy na maszynie czy są proste to powiedział "bierzesz czy nie, bo dla samego patrzenia jak się kręcą nie mam czasu" to odrazu mu powiedziałem, że "nie jestem zainteresowany". Kosztowały 700 zł (ani złotówki nie chciał opuścić), do tego doszłoby jak piszesz ok. 350 zł za lakierowanie i możliwe, że prostowanie to odpuściłem. Teraz się cieszę. Aha i mają ET 40, a nie jak napisał w aukcji 35, więc też raczej idealne do Gala EA, z tym, że nie wiem jak z otworem na piastę, ale pamiętam, że był raczej duży, więc pewnie 70 mm. Jak ktoś chce przeznaczyć ok. 1000 zł na felgi to polecam. Są naprawdę wyjątkowo piękne i efektowne.
Andrew - 28-01-2010, 07:49

Hugo, bardzo dobry wybór gratulacje :!: :mrgreen:
Matejko - 28-01-2010, 09:50

byles w kaliszu i sie nie odezwales, szuszfol jestes - RB powinien poleciec

z ciekawosci gdzie te felgi maja ??

Hugo - 28-01-2010, 10:14

Matejko napisał/a:
z ciekawosci gdzie te felgi maja ??
ul. Wrocławska 155. Serwis opon i wulkanizacja. Coś takiego.
Matejko napisał/a:
byles w kaliszu i sie nie odezwales, szuszfol jestes
:oops: Śpieszyłem się, bo miałem kawałek do domu. Jeszcze będzie okazja.
rosomak1983 - 28-01-2010, 10:15

Jak pisałem najlepszy wybór!!!!!!!!!!! Gratki :) :D
Psikus - 28-01-2010, 10:47

Hugo napisał/a:
dziwny gbur jakiś taki. Jak mu powiedziałem, że są do lakierowania, bo 2 szt. obdarte chyba o krawężnik to odpowiedział, że "nie pytał poprzedniego właściciela o co je obdarł" :roll: , więc mówię OK sprawdzimy na maszynie czy są proste to powiedział "bierzesz czy nie, bo dla samego patrzenia jak się kręcą nie mam czasu"
się nie dziwię, że sobie dałeś spokój, mnie też by koleś zniechęcił do zakupu. Ale nic - zobaczymy jak te felgi będą wyglądały na samochodzie. No i najważniejsze, że Tobie się podobają.
Lechfan - 28-01-2010, 16:01

Piękne felgi! jeszcze jakieś fajne dekielki z diamentami do nich i zakładać :)
Matejko - 28-01-2010, 16:17

Hugo napisał/a:
ul. Wrocławska 155. Serwis opon i wulkanizacja. Coś takiego.

stacja lpg tez??

Hugo - 28-01-2010, 16:43

Matejko napisał/a:
stacja lpg tez??
Nie zauważyłem. Widziałem, że olej też zmieniaja. I mają piec opalany przepalonym olejem silnikowym :D