To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Polecane i nie polecane warsztaty w Wielkopolsce

Saqu - 10-08-2016, 21:57

tresorex, robiłeś coś na grudzieńcu? bo przyznam szczerze, że to koło mojego miejsca zamieszkania i jak szukałem pracy to się nad nimi zastanawiałem czy nie poszukać u nich ale opinie na googlach troszkę mnie zniechęciły. Ciekaw jestem ile w tym prawdy.
tresorex - 11-08-2016, 13:10

Kolega robił zbieżność na Grudzieńcu i zrobili mu dobrze. Ja też chciałem, ale mam tak obniżone auto że bez zdejmowania przedniego zderzaka bym nie wjechał na stanowisko ;) Wtedy mechanik odesłał mnie na Czarnkowską bo tam się wjeżdża z poziomu ulicy :)

Słyszałem, że na Grudzieńcu facet oferował grupony na nabicie klimy i coś oszukiwał, że jest nieszczelność i musi spuścić gaz, naprawić i nabić na nowo ;)

coltjaro - 11-08-2016, 20:24

Byłem u tego Pana co mi polecił Tresorex - umówiłem się na wizytę "na poczekaniu", czyli nie zostawiałem auta tylko byłem cały czas. Robiłem naprawę opony, wyważanie kół i ustawianie zbieżności. Facet bardzo dokładny, wszystko na spokojnie, z wyczuciem, wiedział co robi i jak robić. Nowoczesny sprzęt komputerowy. Mogłem też - po zapytaniu- zaglądnąć sobie pod samochód (mam ubytki konserwacji podwozia - gdzieś muszę to zrobić póki czas :( Trochę to trwało wszystko, ale mi się nie spieszyło wtedy :-) Na pewno wrócę tam jeszcze z pozostałymi kołami (nowax na Piątkowskiej skopał sprawę :( ) i do ustawienia kąta odchylenia bo to jeszcze trzeba (a osobno płatne :) )
Dostałem szczegółowy ładny wydruk przed i po (również z zakresami norm).

Saqu - 11-08-2016, 21:00

to git bo w sumie będę miał lokum nie daleko czarnkowskiej to w razie jakiegoś zawieszenia nie będę miał daleko na geometrię. :)

Czyli coś w tych opiniach na googlach o grudzieńcu jest.

coltjaro - 11-08-2016, 21:40

Saqu napisał/a:
to git bo w sumie będę miał lokum nie daleko czarnkowskiej to w razie jakiegoś zawieszenia nie będę miał daleko na geometrię. :)

Czyli coś w tych opiniach na googlach o grudzieńcu jest.

Tzn. Ja z grudzienca jestem zadowolony. :) (nie wiem co w googlach bylo)

Saqu - 05-10-2016, 23:06

jak by ktoś miał coś do zrobienia przy samochodzie to chętnie się podejmę wyzwania :)
diablovv - 10-07-2019, 18:22

Potrzebny dobry mechanik z poznania lub Lubonia (okolice) kto rozkmini problem z abs a dokładnie (c2116 napiecie zasilania silniczka pompy ) poleci ktoś coś z góry dzięki.