Wielkopolskie - Polecane i nie polecane warsztaty w Wielkopolsce
Saqu - 10-08-2016, 21:57
tresorex, robiłeś coś na grudzieńcu? bo przyznam szczerze, że to koło mojego miejsca zamieszkania i jak szukałem pracy to się nad nimi zastanawiałem czy nie poszukać u nich ale opinie na googlach troszkę mnie zniechęciły. Ciekaw jestem ile w tym prawdy.
tresorex - 11-08-2016, 13:10
Kolega robił zbieżność na Grudzieńcu i zrobili mu dobrze. Ja też chciałem, ale mam tak obniżone auto że bez zdejmowania przedniego zderzaka bym nie wjechał na stanowisko Wtedy mechanik odesłał mnie na Czarnkowską bo tam się wjeżdża z poziomu ulicy
Słyszałem, że na Grudzieńcu facet oferował grupony na nabicie klimy i coś oszukiwał, że jest nieszczelność i musi spuścić gaz, naprawić i nabić na nowo
coltjaro - 11-08-2016, 20:24
Byłem u tego Pana co mi polecił Tresorex - umówiłem się na wizytę "na poczekaniu", czyli nie zostawiałem auta tylko byłem cały czas. Robiłem naprawę opony, wyważanie kół i ustawianie zbieżności. Facet bardzo dokładny, wszystko na spokojnie, z wyczuciem, wiedział co robi i jak robić. Nowoczesny sprzęt komputerowy. Mogłem też - po zapytaniu- zaglądnąć sobie pod samochód (mam ubytki konserwacji podwozia - gdzieś muszę to zrobić póki czas Trochę to trwało wszystko, ale mi się nie spieszyło wtedy Na pewno wrócę tam jeszcze z pozostałymi kołami (nowax na Piątkowskiej skopał sprawę ) i do ustawienia kąta odchylenia bo to jeszcze trzeba (a osobno płatne )
Dostałem szczegółowy ładny wydruk przed i po (również z zakresami norm).
Saqu - 11-08-2016, 21:00
to git bo w sumie będę miał lokum nie daleko czarnkowskiej to w razie jakiegoś zawieszenia nie będę miał daleko na geometrię.
Czyli coś w tych opiniach na googlach o grudzieńcu jest.
coltjaro - 11-08-2016, 21:40
Saqu napisał/a: | to git bo w sumie będę miał lokum nie daleko czarnkowskiej to w razie jakiegoś zawieszenia nie będę miał daleko na geometrię.
Czyli coś w tych opiniach na googlach o grudzieńcu jest. |
Tzn. Ja z grudzienca jestem zadowolony. (nie wiem co w googlach bylo)
Saqu - 05-10-2016, 23:06
jak by ktoś miał coś do zrobienia przy samochodzie to chętnie się podejmę wyzwania
diablovv - 10-07-2019, 18:22
Potrzebny dobry mechanik z poznania lub Lubonia (okolice) kto rozkmini problem z abs a dokładnie (c2116 napiecie zasilania silniczka pompy ) poleci ktoś coś z góry dzięki.
|
|
|