To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - My Blu Gal by M6riano

SPIDER-ek - 28-07-2011, 12:46

Owczar, Też dobre porównanie:) Ogólnie to mi chodziło o wygląd. Bo wierzę wam że pewnie lepiej trzyma się w dłoni itd. Ale dla mnie oprócz komfortu liczy się wygląd.

Jak mam patrzeć na coś co mi się nie podoba, tylko dlatego że lepiej leży w dłoni:)

Ale fakt faktem, o gustach się nie dyskutuje, wyraziłem tylko swoją odmienną opinię, a tutaj właśnie o to chodzi że każdy powinien być indywidualistą bo nasze Miśki są właśnie dla takich ludzi.

Dobra SUPER macie te kiery:) Niech wam będzie :twisted:

sveno - 28-07-2011, 12:57

SPIDER-ek napisał/a:
wyraziłem tylko swoją odmienną opinię
nie taką znowu odmienną bo i ja tak uważam :)
Gdyby pozbyć się tej nkładki na wlew... ona spełnia jakieś funkcje, czy tylko "wygląda"? Ciekawe jakby z jej pozbyciem się poradził sobie tapicer...
SPIDER-ek napisał/a:
a tutaj właśnie o to chodzi że każdy powinien być indywidualistą bo nasze Miśki są właśnie dla takich ludzi.
dokładnie :D
SPIDER-ek - 28-07-2011, 13:34

Owczar napisał/a:
(... )a możesz założyć szare, zwykłe gacie i zapomnieć o problemie uwierania w rowek :P

Ciekawe czy w tych szarych gaciach byś się pokazał swojej dziewczynie:)
p.s Już wiem dlaczego wyjeżdża:) heheh

Ty myślisz dlaczego kobitki chodzą w stringach? a nie w gaciach od babci:)

sveno dzięki za poparcie

Owczar - 28-07-2011, 13:58

SPIDER-ek, ale drążycie temat :) Ja nie namawiam nikogo na Momo, ani też nie uważam, że jest och ach :) Mi się podoba i dlatego zostawiłem. Nie mam też nic przeciwko Waszej negatywnej opinii. Po to jest forum aby dyskutować :)
SPIDER-ek - 28-07-2011, 14:05

Owczar, nudzi nam się:)
Owczar - 28-07-2011, 14:08

Widać :P Kiedy masz zamiar wymieniać świece? Zamawiasz uszczelkę pod kolektor dolotowy? Byśmy wysyłkę zapłacili na pół ;)
SPIDER-ek - 28-07-2011, 14:19

Owczar napisał/a:
Widać :P Kiedy masz zamiar wymieniać świece? Zamawiasz uszczelkę pod kolektor dolotowy? Byśmy wysyłkę zapłacili na pół ;)

No ok, to jestem za zakupem wspólnym.

Świece wymienie jak będę miał uszczelke:)

m6riano - 29-07-2011, 00:10

Kurde...ostatnio jak zmieniałem koła po tych wyrwach to na jednej feldze (już nie pamiętam czy PP czy PT) wewnętrzna strona felgi była usmarowana czymś co wyglądało jak płyn hamulcowy...ale dziś zajrzałem pod duży korek i stan płynu na max. co jest nie halo?
sveno - 29-07-2011, 07:21

amorek wylał?
robertdg - 29-07-2011, 08:01

Piesek zaznaczył terytorium :P
sveno - 29-07-2011, 09:16

robertdg napisał/a:
Piesek zaznaczył terytorium :P
od wewnątrz? Musiał być to bardzo mały piesek i bardzo wygimnastykowany, do tego zmutowany bo sika oleistą cieczą :D
m6riano - 29-07-2011, 11:08

sveno napisał/a:
amorek wylał?

Na to nie wpadłem..ale amorki pomimo wymiany z dwa lata temu już dobry przebieg mają...

m6riano - 30-07-2011, 17:49

Tak wygląda podświetlenie przełączników szyb:

szukam jeszcze dwóch na "tył";-)

Zielu - 30-07-2011, 18:35

M6riano, w takim razie obowiązkowo musisz słuchać w Galancie tego :P
http://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc

m6riano - 30-07-2011, 18:43

Ściągne specjalnie dla ciebie..i na spocie/zlocie puszcze..;-)