To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Wszyc i jego V6 czyli kolejna reaktywacja

Marcino - 15-09-2014, 21:01

mkm napisał/a:
Wszyc, foteli to Ci zazdroszczę :P

Piękne... do EA spasują?

rosomak1983 - 15-09-2014, 21:18

fakt wyjatkowo ładne stołki.
Wszyc - 16-09-2014, 00:38

Marcino napisał/a:
do EA spasują?

wsadzenie tego do E5 mojego lub EA to 2 dni z życiorysu proste jak wstawienie foteli z Bentlaya do Malucha

Plug and play do EA podejdą fotele z E5 i eclipse 3g koniec

Wszyc - 16-09-2014, 00:40

Jogurt napisał/a:
z anglika czy europa?

co za różnica jeden i drugi fotel nie ma żadnych regulacji po za oparciem i szyną... ale tak europa

Wszyc - 20-09-2014, 19:55

K@rol chwała Ci za to że nie pozbyłeś się żadnej z dolnych osłon są poniszczone przetarte ale dzięki temu że były stan miśka od kielichów w kierunku przodu jest niesamowity w dwóch miejscach nalot rdzy, zjedzone od góry mocowanie chłodnicy klimy i to wszystko! :shock:

Po za tym nadkola to tylko od góry to co robił Ci blacharz + wielka dziura pod pompą sprzęgła i koniec :) przód jest idealny jak na Galanta :) ta dziura jak lej po bombie którą ludzie na zlocie widzieli to jedyna poważniejsza bolączka przodu :) tył podłogi i tylne podłużnice są tylko skiśniete na max :) przód to jak na 21 lat malina

BTW. Mam nadzieje że w przyszłym roku będzie okazja byś mógł się przejechać swoim starym Galancikiem k@rol

robertdg - 20-09-2014, 20:31

Wszyc, nie udawaj że aż tak wiele do zrobienia, fotki jak z jakiegoś american show :P
Wszyc - 20-09-2014, 20:40

robertdg napisał/a:
Wszyc, nie udawaj że aż tak wiele do zrobienia,

Nee po prostu przygotowuje do malowania, wszystkie śrubki wymieniam na nierdzewki i będe robił metalowe płyty pod silnik i pewnie wrócą spryskiwacze przednich lamp na miejsce :)

wojtas - 20-09-2014, 21:15

Zostaw to :!: czym bedziesz jeździł zimą. :P pkp,pks,mzk :?:
Wszyc - 20-09-2014, 21:53

On do końca października ma śmigać :P zresztą nawet teraz śmiga tylko światełek brak :P
tresorex - 21-09-2014, 13:30

Na tych fotkach bez przodu wygląda jak EA ;)
Wszyc - 21-09-2014, 13:40

Bo to te same ramy podłużnice sobie można z EA do E5 przeszczepiać nawet z kombi

Pas przedni się tylko nieznacznie różni w EA macie w miejscu grilla ramke jak w BMW i nie macie otworów na rury intercoolera jak w E5 widać

Wszyc - 21-09-2014, 19:17

Wszyc did it again :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeszcze tylko zderzak zdjąć klamki i listwy pod oknami :P ...a i zamek bagażnika :P

A K@rol będę miał pytanie jak zrobie Ci fote miśka od dołu chodzi o wneke koła zapasowego jest zmiażdżona i mam tylko pytanie czy tak było? czy gazownicy tak zrobili by butle przypasować? ( bo jeżeli tak to nie ruszam....czy może to ja jeździłem jak idiota i wgniotłem :mrgreen: :mrgreen: baaaardzo możliwe że ja :mrgreen:

k@rol - 22-09-2014, 02:44

Chętnie się przejadę oczywiście, co do koła zapasowego to nic mi nie wiadomo o jej gnieceniu przez gazowników...
Wszyc - 22-09-2014, 15:10

k@rol napisał/a:
co do koła zapasowego to nic mi nie wiadomo o jej gnieceniu przez gazowników...

No to przywaliłem gdzieś tak że wneka na koło zapasowe jest wypukła do góry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....ooo już pamietam chyba... to wtedy co polną drogą cisnąłem za Pajero :mrgreen:

hmm z tyłu też musze zamontować płyte 4mm :P

marycjusz - 22-09-2014, 17:27

Wszyc napisał/a:
hmm z tyłu też musze zamontować płyte 4mm :P

hehe Krzychu kolejny pancerny Gal E5 w Twoim posiadaniu się szykuje ;)