To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

mabda - 16-01-2011, 17:58

nie, szczera prawda :D ale skoro tak uwazasz...
misjonarz. - 16-01-2011, 18:13

mabda napisał/a:
zreszta jakos nie zauwazam zadnego chetnego/odwaznego i - przede wszystkim - godnego dostapienia tego zaszczytu

Krzyzak napisał/a:
jak to się nazywa? - kokieteria? :) :P

a może księżniczka :?: szuka ksiecia z bajki :twisted: :P

mabda, na początku powiedzmy godzinka wysiłku a potem to juz tylko głęboki sen :twisted:

mabda - 16-01-2011, 18:34

nie ksiezniczka, ale niepoprawna romantyczka :D a godzine wysilku, a nawet wiecej mam codziennie przed snem :P
misjonarz. - 16-01-2011, 18:43

tylko pozazdrościć... to w takim razie dziwna ta bezsenność...

... że mam przerąbane...

mabda - 16-01-2011, 19:08

tez mozesz sobie zafundowac taki wysilek. moze byc bieganie albo silowania... dla kazdego cos milego :D
szpala85 - 16-01-2011, 19:28

.... cały dzień dzisiaj przeleżałem w łóżku jedząc "krówki" takie ciągnące :mrgreen: .....
.... teraz pod wieczór jest mi nie dobrze :?

.... btw. jak rano Colt CJO nie chce odpalić to najpierw sprawdźcie czy w baku jest benzyna :mrgreen: .... później jak zauważycie że coś dziwnie się dławi podczas dodawania gazu to oznaka że czas wymienić spalone kable zapłonowe :mrgreen: ojjjj chyba muszę porządnie przejrzeć Różowego Colta mojej mamy :mrgreen:

mabda - 16-01-2011, 19:39

szpala85 napisał/a:
.... cały dzień dzisiaj przeleżałem w łóżku jedząc "krówki" takie ciągnące :mrgreen: .....

ojj... ale zrobiles mi smaka... ojej...

Krzyzak - 16-01-2011, 19:43

... że w tym roku będę próbował sprzedać Colta - jakoś po wakacjach...
żal go, bo to najbardziej bezawaryjne auto w moim domu, ale niestety muszę kupić kombi

Marcin-Krak - 16-01-2011, 19:49

szpala85 napisał/a:
.... btw. jak rano Colt CJO nie chce odpalić to najpierw sprawdźcie czy w baku jest benzyna :mrgreen:

Odpalenie Colta CJO to faktycznie sztuka :twisted:
Z CJ0 - to już inna sprawa - a kable się przepaliły, czy może jakieś zwierzątko jedzonka szukało (niekoniecznie krówka) :mrgreen:

Cytat:
... że w tym roku będę próbował sprzedać Colta - jakoś po wakacjach...

Może głupi pomysł - ale nie zastanawiałeś się nad tym co by z niego zrobić zabytka ;)
Żal go puszczać do ludzi :evil:

koszmarek - 16-01-2011, 19:52

Krzyzak napisał/a:
jakoś po wakacjach...

to do tego czasu muszę(!!) zrobić prawko :>

i wygrać w totka, żeby móc go odkupić ;p

Wszyc - 17-01-2011, 04:44

.... siedzę i uczę się głupich pojęć z mechaniki :P mam już dość mózg mi się lasuje od tego szajsu :P
pawliku - 17-01-2011, 05:18

przed chwilą dostałem mój pierwszy mandat... 100zł 1pkt echhh...
Wszyc - 17-01-2011, 05:31

... to nie ciekawie się dzień zaczął
Kaucz - 17-01-2011, 05:47

Muszę jechać, mimo iż tak bardzo nie chcę :( ...
Dziś prawdopodobnie będę miał dwie nowe współlokatorki ;) .

Krzyzak - 17-01-2011, 06:45

koszmarek napisał/a:
i wygrać w totka, żeby móc go odkupić

w ogłoszeniu to wszystko opiszę, ale nie liczę na zainteresowanie - Colt mocno rdzewieje (na szczęście podłoga zdrowa) i podczas hamowania z powyżej 80 lekko biją bębny
także nie jest to jakiś specjalny rodzynek... silnik idealny, zawieszenie też (całe zmienione), środek naprawdę ładny...
cena też będzie adekwatna (liczę na ca 2000 zł) - chyba, że los zmusi mnie do sprzedaży na części...