Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
gulgulq - 17-01-2011, 07:51
| Wszyc napisał/a: | .... siedzę i uczę się głupich pojęć z mechaniki mam już dość mózg mi się lasuje od tego szajsu |
pomyśl że według tych pojęć i zasad Twój misiek jeździ
od razu nauka powinna Ci iść przyjemniej
Uwex - 17-01-2011, 07:58
Krzyzak - czy wzmiankę o Colcie traktować jako wstępne ogłoszenie przetargu ?
JCH - 17-01-2011, 08:23
| pawliku napisał/a: | | przed chwilą dostałem mój pierwszy mandat... 100zł 1pkt | Za "niemanie" świateł czy jednak za prędkość
pamar - 17-01-2011, 08:27
| JCH napisał/a: | pawliku napisał/a:
przed chwilą dostałem mój pierwszy mandat... 100zł 1pkt
Za "niemanie" świateł czy jednak za prędkość |
Obstawiam pasy
mabda - 17-01-2011, 09:36
| Wszyc napisał/a: | .... siedzę i uczę się głupich pojęć z mechaniki mam już dość mózg mi się lasuje od tego szajsu |
lacze sie w bolu ja sie ucze czegos dla facetow zdecydowanie mniej przydatnego dla niektorych kobiet zreszta tez
...ze jestem "bogatsza" o dwa siniaki na biodrach :/
sieegurd - 17-01-2011, 11:03
...że dziękuję wszystkim za życzenia
Mechanika dobrze włazi do głowy po kilku głębszych Sprawdzone
| mabda napisał/a: | | ...ze jestem "bogatsza" o dwa siniaki na biodrach :/ |
Czy to wynik tej bezsenności?
mabda - 17-01-2011, 11:05
| sieegurd napisał/a: | mabda napisał/a:
Czy to wynik tej bezsenności? |
nie bezsennosci a czesci wysilku przed snem a nazywa sie to hula-hop z masazerem
sieegurd - 17-01-2011, 11:09
| mabda napisał/a: | | sieegurd napisał/a: | mabda napisał/a:
Czy to wynik tej bezsenności? |
nie bezsennosci a czesci wysilku przed snem a nazywa sie to hula-hop z masazerem |
U nas się ten wysiłek przed snem inaczej nazywa
mabda - 17-01-2011, 11:15
ehh...
...ze faceci mysla tylko o jednym. i wybitnie czepiaja sie wszystkiego, co powiem.
sieegurd - 17-01-2011, 11:31
| mabda napisał/a: | ehh...
...ze faceci mysla tylko o jednym. i wybitnie czepiaja sie wszystkiego, co powiem. |
Protestuję! Nie zgadzam się! Wnioskuję o powołanie komisji śledczej mającej na celu zbadanie, czy obywatelka mabda wypowiadając powyższe słowa nie obraziła
mężczyzn
Nie no nie czepiam się już Pracy mam dużo, więc spadam
robertdg - 17-01-2011, 11:36
| pawliku napisał/a: | | przed chwilą dostałem mój pierwszy mandat... 100zł 1pkt echhh... | co, nieprawidłowe parkowanie
| mabda napisał/a: | ehh...
...ze faceci mysla tylko o jednym. i wybitnie czepiaja sie wszystkiego, co powiem. | Skądże, to kobiety sprowadzają to w jednym kierunku
Krzyzak - 17-01-2011, 11:50
| Uwex napisał/a: | Krzyzak - czy wzmiankę o Colcie traktować jako wstępne ogłoszenie przetargu ? |
nie pomyślałem
prędzej jako powód, by się przedwstępnie napić - służy mi wiernie tyle lat... miał jedną usterkę w tym czasie (TPS - wymieniłem, choć jeździł... tylko się CE świeciło czasem)
już raz go "sprzedawałem" 3 lata temu, więc kto wie
jacek11 - 17-01-2011, 16:40
| mabda napisał/a: | | ...ze faceci mysla tylko o jednym. i wybitnie czepiaja sie wszystkiego, co powiem. |
Jesteś przewrażliwiona
chociaż z tym pierwszym,to możesz mieć rację
szpala85 - 17-01-2011, 19:52
.... jestem w .... nie dość że jest lipa z kasą , roboty nie ma .... to jeszcze dzisiaj dostałem list od gościa co pól roku temu wynajmowałem mieszkanie od niego ... tytuł listu do " wezwanie do zapłaty " za jakieś CO i CW i tytułu wzrostu czynszu .... na kwotę 468 zł w terminie 7 dni ... ,a na dole grubymi literami jeżeli nie zapłacę to zgłosi mnie do KRD lub sąd ....
najlepsze jest to ze jak zdawałem mieszkanie to miałem wszystko popłacone ,a teraz mi przysyła takie pisma ... co tu robić
koszmarek - 17-01-2011, 19:56
| szpala85 napisał/a: | ... co tu robić |
okaż pokwitowanie zapłaty. I z głowy masz
|
|
|