To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

cns80 - 11-03-2010, 08:50

sieegurd napisał/a:
U cns'a jeszcze brzuszka nie widać :D
Widać. Od 5 lat :)
Marcin-Krak - 11-03-2010, 10:12

że znowu straszą powrotem zimy - ja już mam dość :evil: Gdzie ta wiosna :?:

A w temacie ciążowym, to widać skutki kryzysu :mrgreen: Dawniej Mitsumaniacy mieli bliźniaki, a teraz :?: :mrgreen:

Efa! - 11-03-2010, 10:23

cns80 napisał/a:
Efa! napisał/a:
...że moje dziecko dzisiaj na USG pomachało do mnię rączką!!!! Wow!
Moje ma na razie 2 cm i wygląda jak muminek :)

No nieźle, moje ma 4cm i wygląda jak tata muminka :D

sieegurd - 11-03-2010, 10:33

Marcin-Krak napisał/a:
że znowu straszą powrotem zimy - ja już mam dość :evil: Gdzie ta wiosna :?:

...że u mnie naparza śniegiem, a jeszcze jak do pracy jechałem, to nic tego nie zapowiadało :-X

Fragu - 11-03-2010, 10:55

No w weekend ma w całej Polsce ostro popadać :roll:

..są tego plusy...bo póki co nie mam letnich opon :P

harpagan - 11-03-2010, 11:04

Fragu napisał/a:
No w weekend ma w całej Polsce ostro popadać :roll:
..są tego plusy..

Oby oby :mrgreen:

Uwex - 11-03-2010, 14:05

harpagan napisał/a:
Oby oby

Za godzinę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej - do niedzieli , więc śnieg się przyda :)

harpagan - 11-03-2010, 14:15

Uwex napisał/a:
Za godzinę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej - do niedzieli , więc śnieg się przyda :)

W niedziele wróciłem z Białki Tatrzańskiej.
W mieście śniegu brak, ale stoki dają rade :)

koszmarek - 11-03-2010, 15:45

A ja jestem tak wściekła, że mnie strzeli za moment! ><
Kupiłam koszulkę na allegro, nie dość że musiałam ją dostać pocztą, chociaż kobieta mieszka kilka km ode mnie i to W TYM SAMYM MIEJSCU, to kontakt był tylko jeśli chodzi o wybór koloru, tego, że nie mogę odebrać osobiście i że wyslała przesyłkę. czekałam na nią długo(a to priorytet- 4 dni szedł) i do tego ROZMIAR MNIEJSZA JEST !!!!

nienawidzę takich zakupów,ale znów oddać mogę drogą pocztową tylko więc chyba oddam ją siostrze :/

pani zarobiła mój pierwszy neutral na alledrogo. Bo mnie zdenerwowali. Zdenerwowałam się.

robertdg - 11-03-2010, 15:52

koszmarek, ludzie cenią swoją prywatność więc nic w tym dziwnego, jedyne co to przebieg transakcji fatalny, cóż poradzisz, ja wychodze z założenia że kupno odziezy przez inetrnet to wielkie nieporozumienie, gdyz rozmiar rozmiarowi nie równy
koszmarek - 11-03-2010, 15:57

ale co po prywatności ale mogłyśmy umówić się gdziekolwiek na mieście... A rozmiar zmierzyłam cm i w cm były podane na aukcji. są kilka cm mniejsze(podany był przedział, więc zakładam że najniższa wartość przedziału to wielkość jak koszulka leży i nie jest rozciągnięta- tak na chłopski rozum)... też mój błąd zobaczyłam, bo paniusia ma bardzo dużo negatywów z powodu pomyłki koloru czy rozmiaru.. nie pomyślałam przy zakupie- jest nauczka. :/
Hubeeert - 11-03-2010, 16:01

koszmarek napisał/a:
też mój błąd zobaczyłam, bo paniusia ma bardzo dużo negatywów z powodu pomyłki koloru czy rozmiaru.. nie pomyślałam przy zakupie- jest nauczka. :/
Nie kupuję u takich osób. Po prostu. Transakcja ma pasować mi a nie sprzedającemu.
akbi - 11-03-2010, 16:50

Uwex napisał/a:
Za godzinę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej

uuu ..zazdroszczę ... ja dopiero jadę w te tereny za 9 i pół miesiąca

Hubeeert napisał/a:
Nie kupuję u takich osób.

ja też nie ...dodatkowo NIGDY na przedpłatę - zawsze za pobraniem

cns80 - 11-03-2010, 17:53

koszmarek napisał/a:
ale co po prywatności ale mogłyśmy umówić się gdziekolwiek na mieście...
Nie wszyscy mają czas i ochotę latać po mieście żeby wręczyć coś klientowi. Zwłaszcza kiedy mają niskie marże i liczy się sprzedana ilość. Ktoś ma takie zasady i trzeba to uszanować, ewentualnie się obrazić i nie kupować.
Albo wyjść z założenia że:
Hubeeert napisał/a:
Transakcja ma pasować mi a nie sprzedającemu.

Kaucz - 11-03-2010, 19:01

Idę do kina z dziewczyną na Alice In Wonderland...
Ale tak naprawdę patrząc na jej strój zastanawiam się czy przypadkiem nie idziemy na jakąś gothycką imprezę :P hehe ;)