Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
cns80 - 11-03-2010, 08:50
| sieegurd napisał/a: | U cns'a jeszcze brzuszka nie widać | Widać. Od 5 lat
Marcin-Krak - 11-03-2010, 10:12
że znowu straszą powrotem zimy - ja już mam dość Gdzie ta wiosna
A w temacie ciążowym, to widać skutki kryzysu Dawniej Mitsumaniacy mieli bliźniaki, a teraz
Efa! - 11-03-2010, 10:23
| cns80 napisał/a: | | Efa! napisał/a: | | ...że moje dziecko dzisiaj na USG pomachało do mnię rączką!!!! Wow! | Moje ma na razie 2 cm i wygląda jak muminek |
No nieźle, moje ma 4cm i wygląda jak tata muminka
sieegurd - 11-03-2010, 10:33
| Marcin-Krak napisał/a: | że znowu straszą powrotem zimy - ja już mam dość Gdzie ta wiosna
|
...że u mnie naparza śniegiem, a jeszcze jak do pracy jechałem, to nic tego nie zapowiadało
Fragu - 11-03-2010, 10:55
No w weekend ma w całej Polsce ostro popadać
..są tego plusy...bo póki co nie mam letnich opon
harpagan - 11-03-2010, 11:04
| Fragu napisał/a: | No w weekend ma w całej Polsce ostro popadać
..są tego plusy.. |
Oby oby
Uwex - 11-03-2010, 14:05
| harpagan napisał/a: | | Oby oby |
Za godzinę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej - do niedzieli , więc śnieg się przyda
harpagan - 11-03-2010, 14:15
| Uwex napisał/a: | Za godzinę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej - do niedzieli , więc śnieg się przyda |
W niedziele wróciłem z Białki Tatrzańskiej.
W mieście śniegu brak, ale stoki dają rade
koszmarek - 11-03-2010, 15:45
A ja jestem tak wściekła, że mnie strzeli za moment! ><
Kupiłam koszulkę na allegro, nie dość że musiałam ją dostać pocztą, chociaż kobieta mieszka kilka km ode mnie i to W TYM SAMYM MIEJSCU, to kontakt był tylko jeśli chodzi o wybór koloru, tego, że nie mogę odebrać osobiście i że wyslała przesyłkę. czekałam na nią długo(a to priorytet- 4 dni szedł) i do tego ROZMIAR MNIEJSZA JEST !!!!
nienawidzę takich zakupów,ale znów oddać mogę drogą pocztową tylko więc chyba oddam ją siostrze :/
pani zarobiła mój pierwszy neutral na alledrogo. Bo mnie zdenerwowali. Zdenerwowałam się.
robertdg - 11-03-2010, 15:52
koszmarek, ludzie cenią swoją prywatność więc nic w tym dziwnego, jedyne co to przebieg transakcji fatalny, cóż poradzisz, ja wychodze z założenia że kupno odziezy przez inetrnet to wielkie nieporozumienie, gdyz rozmiar rozmiarowi nie równy
koszmarek - 11-03-2010, 15:57
ale co po prywatności ale mogłyśmy umówić się gdziekolwiek na mieście... A rozmiar zmierzyłam cm i w cm były podane na aukcji. są kilka cm mniejsze(podany był przedział, więc zakładam że najniższa wartość przedziału to wielkość jak koszulka leży i nie jest rozciągnięta- tak na chłopski rozum)... też mój błąd zobaczyłam, bo paniusia ma bardzo dużo negatywów z powodu pomyłki koloru czy rozmiaru.. nie pomyślałam przy zakupie- jest nauczka. :/
Hubeeert - 11-03-2010, 16:01
| koszmarek napisał/a: | | też mój błąd zobaczyłam, bo paniusia ma bardzo dużo negatywów z powodu pomyłki koloru czy rozmiaru.. nie pomyślałam przy zakupie- jest nauczka. :/ | Nie kupuję u takich osób. Po prostu. Transakcja ma pasować mi a nie sprzedającemu.
akbi - 11-03-2010, 16:50
| Uwex napisał/a: | | Za godzinę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej |
uuu ..zazdroszczę ... ja dopiero jadę w te tereny za 9 i pół miesiąca
| Hubeeert napisał/a: | | Nie kupuję u takich osób. |
ja też nie ...dodatkowo NIGDY na przedpłatę - zawsze za pobraniem
cns80 - 11-03-2010, 17:53
| koszmarek napisał/a: | | ale co po prywatności ale mogłyśmy umówić się gdziekolwiek na mieście... | Nie wszyscy mają czas i ochotę latać po mieście żeby wręczyć coś klientowi. Zwłaszcza kiedy mają niskie marże i liczy się sprzedana ilość. Ktoś ma takie zasady i trzeba to uszanować, ewentualnie się obrazić i nie kupować.
Albo wyjść z założenia że: | Hubeeert napisał/a: | | Transakcja ma pasować mi a nie sprzedającemu. |
Kaucz - 11-03-2010, 19:01
Idę do kina z dziewczyną na Alice In Wonderland...
Ale tak naprawdę patrząc na jej strój zastanawiam się czy przypadkiem nie idziemy na jakąś gothycką imprezę hehe
|
|
|