Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
Anonymous - 24-02-2008, 16:57
ja sie pisze dobry pomysl,moze byc wesolo
Rafal_Szczecin - 24-02-2008, 18:49
ERNEST_SZCZECIN napisał/a: | ja sie pisze dobry pomysl,moze byc wesolo |
no , przypomne sobie jak wygladasz bo tak dawno Cie nie bylo, ze zapomnialem
Anonymous - 26-02-2008, 21:00
...
Rafal_Szczecin - 26-02-2008, 21:32
kaleos napisał/a: | 2 marca (niedziala) odbedzie sie III eliminacja konkursu o tytuł najzręczniejszego kierowcy Szczecina. Miesiac temu startowaly 2 miski, nie wiem jak teraz. W konkursie kazdy moze wystartowac i kazdym samochodem.
Ja bede o 10:00 na P przy torze kartingowym - zapraszam |
czyli najblizsza niedziela
kaleos - 27-02-2008, 12:08
zmiana godziny
11:00, chyba ze ma ktos ochote wziasc udzial w konkursie to zapisy od 10:30
EDIT
ernest dzieki ze przyjechales mimo mizernej pogody
off-road byl zajefajny
Anonymous - 07-03-2008, 21:25
kaleos napisał/a: | off-road byl zajefajny |
przemas przy nastepnym spotkaniu tez polatamy po motocrosie,moze bedzie bardziej sucho to sie tak nie utaplamy w blocie
Anonymous - 10-03-2008, 17:33
witam pogoda zaczyna sprzyjac kiedy kolejny zlocik na swiezym powietrzu??:):) pozdrawiam
Anonymous - 11-03-2008, 20:14
widze ze nikt sie nie wychyla ,wiec ja sie wylamie,moze zorganizujemy spocik w najblizsza sobote lub niedziele(zakladajac ze pogoda dopisze),miejsce oczywiscie do dogadania (moze byc krematorium)
Rafal_Szczecin - 11-03-2008, 20:23
sobota chyba u mnie odpada
ale w niedziele jak najbardziej
Anonymous - 11-03-2008, 22:09
niedziela jak najbardziej (wolne od pracy) dzieki ERNEST za wyłamanie sie z "milczącego kręgu" hehe pozdrawiam
Anonymous - 12-03-2008, 12:54
ja też, ja też, ja też chcem niedziela dowolna godzina pasuje niech rafi powysyła wszystkim PM czy maile że zlot jest to może wreszcie będzie coś lepsiej z frekwencją
HamanN - 12-03-2008, 21:22
z tego co wiem, to w niedziele pogoda ma byc do **** ;>
Anonymous - 14-03-2008, 17:51
Fajna była ostatnia niedziela, właśnie na Krematorium. Na spocie Hondy była spora frekfencja (porównując z naszą), i już pierwsze wyścigi się odbyły.
Z ekipy mitsubishi były 3 auta. No ale wtedy nikt nie organizował Naszego spotu, przypadkiem się spotkaliśmy.
Z tego co wiem, to właśnie niedziela ma być deszczowa (niestety), ale jakby przestało padać to możemy się zgrać i ustawić na Krematorium na 20:00.
Wszystko zależy teraz od pogody.
Pozdrawiam,
HEXA
Anonymous - 14-03-2008, 23:39
HEXA napisał/a: | Fajna była ostatnia niedziela, właśnie na Krematorium. Na spocie Hondy była spora frekfencja (porównując z naszą), i już pierwsze wyścigi się odbyły. |
bo u nas w regionie to w ogóle jakoś słabo klubowicze zgrani są... ja wiem że każdy zalatany i życie prywatne i rodzina i praca i inne duperele ale raz w miesiącu znaleźć czas na z góry ustalony termin znany co najmniej tydzień wcześniej to chyba nie jest aż taki duży problem ??!! ale jednak widać że jest. szkoda tylko że kilka razy już deklarowały się osoby których na oczy nigdy nie widziałem na zlocie, a potem znowu sie deklarują i nie przyjeżdżają... naprawdę nie ma czego sie bać, nie jesteśmy zamkniętym towarzystwem wzajemnej adoracji, nie bede wytykał palcami bo po co. ja też nie zawsze mogę przyjechać mimo że czasami sie deklaruje, ale jak trzeba to można nawet nieźle pomarznąć w autkach albo na około nich na spocie gdzie przyjeżdżają 3 auta z całego zachodniopomorskiego.
Akbi robi frekwencje ilu klubowiczów przyjeżdża na zloty może chociaż raz bądźmy na pierwszym no drugim miejscu... po ilości osób z zach-pom sądze że uda nam sie to zrobić... a wystarczy tylko chcieć
Anonymous - 14-03-2008, 23:43
ja się pisze na niedziele wieczorek :) skoncu wolne!
|
|
|