To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

Rafal_Szczecin - 08-06-2010, 23:17

Owczar napisał/a:

Rafał dzwonił ktoś w sprawie ogłoszenia?

yyy nie :D czyli tak jak sie spodziewalem :)
jak juz pisalem, nie zamierzam sprzedac auta , ale nawet pomimo to ,nikt nie dzwoni :D hehe

marcinzam - 11-06-2010, 11:26

a może sprzedaj go i kup VR4 wtedy to będzie prawdziwy "bandyta"
Rafal_Szczecin - 11-06-2010, 14:30

Bandyta jest tylko jeden.
na chwile obecna nie stac mnie ani na VR4 ani tym bardziej na utrzymanie VR4

Rafal_Szczecin - 18-06-2010, 09:19

zmieniony olej .
do testow zalalem Castrol Edge 5w30,zobaczymy jak serduszko bedzie wspolpracowac z tym olejem ;)

jeszcze 4tkm, i z przodu przy przebiegu pojawi sie 3 :twisted: aparat juz przygotowany ;)

Tomek - 18-06-2010, 09:30

dzwonił ktokolwiek w sprawie ogłoszenia??
Rafal_Szczecin - 18-06-2010, 14:17

co Ty ;D ludzi przeraza cena za ten samochod :D szukaja ogora,a pozniej wpakuja w niego drugie tyle,ale ich wybor :)
Tomek - 18-06-2010, 16:53

Rafal_Szczecin napisał/a:
szukaja ogora,a pozniej wpakuja w niego drugie tyle

no tak, ale potem mozna powiedziec, ze sie kupilo tanio, okazja itp

rosomak1983 - 18-06-2010, 18:15

tomek84 napisał/a:
o tak, ale potem mozna powiedziec, ze sie kupilo tanio, okazja itp

uwierz mi ze czasem mozna kupic bardzo okazyjnie... i stan wcale nie jest zły. :wink:

Rafal_Szczecin - 02-07-2010, 17:32

filtr kabinowy wymieniony
filtr paliwa wymieniony ( widac bylo, ze daaaaawno nie byl wymieniany )

do tego ciagle walcze z klimatyzacja.
zeby nie bylo tak pieknie to urwaly sie sruby przy osuszaczu. przewod pospawany,ale zeby usunac urwana srube trzeba bylo wykrecic jeszcze drugi przewod, to nie okazalo sie takie proste, sruba oczywiscie rowniez sie urwala,ale po 2 godzinnej walce polegl rowniez sam przewod ( najkrotszy i taki powyginany ) .
jak narazie ja vs klimatyzacja 0:1 ...

do tego zakupilem tylni prawy boczek, ktory ucierpial w starciu najprawdopodobniej z kaflem ( ucierpiala ta a'la skora ) .
troche szukania, ale udalo sie dorwac boczek , bo jak wiadomo tapicerka od SE jest inna niz w innych galach .

Krzyzak - 02-07-2010, 22:22

filtr paliwa wymieniony

no to powiedz mi, gdzie w rekinie jest ten filtr :) ?? - bo ja mam u siebie nowy filtr, ale słyszałem, że jest w baku i nie wiem, czy wymieniać :)

fj_mike - 02-07-2010, 22:28

Krzyzak, jest niedaleko prawego tylnego koła, przymocowany do podwozia (szukaj przewodów paliwowych) :wink:

Rafal_Szczecin, mnie także czeka wymiana filtra kabinowego, raczej zdecyduję się na MANN.

BTW, ile zostało do 300k ? :D

robertdg - 02-07-2010, 22:40

fj_mike napisał/a:
Krzyzak, jest niedaleko prawego tylnego koła, przymocowany do podwozia (szukaj przewodów paliwowych)
dokładniej pomiędzy zbiornikiem, a częścią podlużnicy trzymającą wahacz wleczony tylnego koła prawego, ofkors po prawej stronie, tuż w okolicy magistrali z przewodami hamulcowymi, uważaj przy jego demontazu aby nie uszkodzic przewodów hamulcowych.
Krzyzak - 02-07-2010, 23:13

fj_mike napisał/a:
mnie także czeka wymiana filtra kabinowego, raczej zdecyduję się na MANN

kupiłem niedawno kabinówkę Denso - czyli niemal oryginał
w IC po ok. 55 zł

Rafal_Szczecin - 02-07-2010, 23:19

robertdg napisał/a:
dokładniej pomiędzy zbiornikiem, a częścią podlużnicy trzymającą wahacz wleczony tylnego koła prawego, ofkors po prawej stronie, tuż w okolicy magistrali z przewodami hamulcowymi, uważaj przy jego demontazu aby nie uszkodzic przewodów hamulcowych.

dokladnie tak, u mnie sruby po uzyciu penetratora poszly dosc gladko . klucz 19 i z tego co pamietam to 13.

kabinowke wzialem z filtrona.
fj_mike napisał/a:

BTW, ile zostało do 300k ? :D

brakuje jeszcze dokladnie 2030km :)

stary alfer - 03-07-2010, 08:07

brakuje jeszcze dokladnie 2030km :)

Się pojedzie po jakieś auto :P :D