Nasze Miśki - My Blu Gal by M6riano
Zielu - 30-07-2011, 19:01
Super Chociaż ja mam troszkę inny styl muzyczny
Generalnie wszystko w środku auta świeci Ci się na niebiesko? Nie rozprasza to za bardzo w czasie jazdy? U siebie też planuję coś poprawić z podświetleniem zegarów, paneli itd. kolor zostaje ten sam co fabryczny (zielony, uspokaja ) chciałbym jedynie uzyskać trochę większy kontrast, rozumiem że jedyna sensowna opcja to zapodać LED-y? Chodzi o równomierne podświetlenie, żeby nic nie przebijało
m6riano - 30-07-2011, 19:25
Cytat: | Generalnie wszystko w środku auta świeci Ci się na niebiesko? |
Niestety nie...
radio-czerwono biało-dobrze gra więc narazie nie zmieniam..
terminal-zielono-szukam wyświetlacza 128x64pixele
taksometr-tez niestety na zielono i niestety nie da się dokupić niebieskiego wyświetlacza..pytałem u producenta to jak mantre powtarzają że sie NIE DA.
Zielu175 napisał/a: | Nie rozprasza to za bardzo w czasie jazdy? |
kwestia przyzwyczajenia
Zielu175 napisał/a: | U siebie też planuję coś poprawić z podświetleniem zegarów, paneli itd |
Chętnie pomogę..doradzę...najlepiej wpadnij na spota...;-)jak to mawiają...spot dla mnie nie udany jeśli kogoś nie zaleduje..;-)
m6riano - 30-07-2011, 19:25
Zielu175 napisał/a: | rozumiem że jedyna sensowna opcja to zapodać LED-y? |
"NIESTETY"...;-)
Zielu - 30-07-2011, 21:15
Cytat: | Chętnie pomogę..doradzę...najlepiej wpadnij na spota...;-)jak to mawiają...spot dla mnie nie udany jeśli kogoś nie zaleduje..;-) |
Chętnie wpadnę na jakiegoś spota, ale na spot MitsuManiaków wypadałoby przyjechać Lancerem, który aktualnie jest pokrojony i czeka na termin u blacharza, w połowie sierpnia Potem jeszcze lakier blabla...
Jeszcze będzie okazja, nie raz
m6riano - 30-07-2011, 21:29
Można sie styknąć na jakimś halfspocie..wtedy można na autobutach wpaść lub innym środkiem transportu...tym bardziej jeśli będzie jakieś alko..
Anonymous - 31-07-2011, 03:49
m6riano, kiera jedna z lepszych kierownic jakie miałem w dłoniach... teraz żałuję że oddałem moją razem z lancerem.....
tempomat możesz przełożyć na kolumnę a jeżeli zależy Ci żeby był w kierze to na forum też ktoś pokazywał już foty co i jak.
co do samego środka kiery to nie pełni żadnej funkcji poza ozdobną. klaksony są w bocznych ramionach przez to czasem może się zdarzyć wcisnąć niechcący, albo póki się nie przyzwyczaisz gdzie jest w nowym miejscu to bijesz środek kiery w nagłej sytuacji a tu cisza
m6riano - 31-07-2011, 11:18
Derpin napisał/a: | a jeżeli zależy Ci żeby był w kierze to na forum też ktoś pokazywał już foty co i jak. |
No właśnie wiem..bo czytałem i były fotki...ale teraz nie pamiętam kto..
m6riano - 31-07-2011, 11:19
Derpin napisał/a: | klaksony są w bocznych ramionach |
Wiem o tym..ale ja nie używam prawie w ogóle klaksona..po za tym że teraz u mnie i tak nie działa...;-)
m6riano - 31-07-2011, 17:09
Przy zdejmowaniu poduchy z kiery chyba jednak poruszyłem ten kabelek od poduchy bo po zamontowaniu z powrotem(nie odpinałem poduchy) zaświeciło mi SRS.
Jak sie tego dziadostwa pozbyć..?;-)
fj_mike - 31-07-2011, 17:14
m6riano napisał/a: | Jak sie tego dziadostwa pozbyć..?;-) |
Tylko MUT, chociaż w Hondach jest chałupnicza metoda
m6riano - 31-07-2011, 18:15
No mam taki przycisk na pilocie do tv MUTE ale to chyba nie to..;-)
fj_mike - 31-07-2011, 18:34
Zmaż E i będzie grało
Hugo - 31-07-2011, 19:12
fj_mike napisał/a: | Tylko MUT | Nie tylko.
m6riano - 31-07-2011, 20:16
Hugo napisał/a: | fj_mike napisał/a: | Tylko MUT | Nie tylko. |
Nie bądź taki tajemniczy przy niedzieli...;-)
Hugo - 31-07-2011, 20:35
m6riano napisał/a: | Nie bądź taki tajemniczy przy niedzieli...;-) | Błąd SRS wykasowano mi w pierwszym lepszym średnio wyposażonym warsztacie elektromechaniki pojazdowej w małej mieścinie.
|
|
|