To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT XI

Bizi78 - 14-01-2015, 12:07

Dobry :D .
grzesiopol - 14-01-2015, 16:01

Dzień dobry
Seichan no cóż nasuwa się tutaj jedno rozwiązanie kwestii ozdrowienia Hondy oczywiście w dwóch opcjach -
1. ciałopalenie tj złozenie w ofierze Hondy podczas najbliższego spotu.
2. sprzedaż.

w obydwu przypadkach pozbędziecie się problemu ze skrzynia biegów i nierówno pracującym silnikiem i zaoszczędzicie kasy (zwłaszcza w opcji nr 2) a co najważniejsze uzyskacie święty spokój z naprawami i kosztownymi wyjazdami do mechanika.

A tak serio, to czy rozważaliście możliwość sprzedaży bądź co bądź uciążliwego dla Was samochodu i zakupienia czegoś innego.

bastek - 14-01-2015, 17:07

wot, dobrze gada. dać mu wódki

a mi padł ekspres. jestem bez narkotyku....
znacie jakiś punkt w l-nie gdzie coś robią z ekspresami ciśnieniowymi?

_Slawek_ - 14-01-2015, 18:41

Sprzedaż Hondy zupełnie nie ma sensu, trzeba by za nią wyciągnąć z 50tys. A nawet jeśli by się udało, to co dalej? Kupić kolejnego kota w worku i inwestować od początku?
Przypominam tylko, że z rekinem też co chwila coś wyskakiwało, włącznie z problemami ze skrzynią, tyle tylko, że koszty były mniejsze bo wszystko można było ogarnąć u Sławka.

tomasek - 14-01-2015, 18:54

Czołem
Sławek,nie wiem co ty chcesz od tej skrzyni z rekina,śmiga bardzo dobrze :mrgreen:

Seichan - 14-01-2015, 19:04

Bo została dobrze zrobiona ;)
tomasek - 14-01-2015, 19:07

I oby tak zostało :mrgreen:
inq - 14-01-2015, 19:22

Dzień dobry :)

Ja też nie wiem czy na wiosnę nie będę zmuszony pozbyć się Galanta. Spalanie ciągle dużo za duże i nic nie wskazuje na poprawę. Szkoda bo oprócz jednego nadkola nie ma się do czego przyczepić :/

bastek - 14-01-2015, 20:01

to co, tylko ja zostaję przy lancerku? nawet Grzesiek coś pisał (gdzie indziej) o Outlanderze
o tu
grzesiopol napisał/a:
Swoją drogą to myślę, że wystarczyłby duży lifting i wrzucenie czegoś mocniejszego pod maskę np "Vałki" 3.0 (me marzenie) i człowiek byłby zadowolony. A jak nie to niestety zostanie nam zmiana Lancera na Outlandera (bo prawdę mówiąc nie widzę innej opcji) lub zakup "mitsu" innej marki, gdzie w podobnej cenie otrzymamy auto o lepszych osiągach i wyposażeniu (nie bedę tu wymieniał co bo każdy ma swoje preferencje).

radek79 - 14-01-2015, 20:14

inq napisał/a:
Dzień dobry :)

Ja też nie wiem czy na wiosnę nie będę zmuszony pozbyć się Galanta. Spalanie ciągle dużo za duże i nic nie wskazuje na poprawę. Szkoda bo oprócz jednego nadkola nie ma się do czego przyczepić :/

putina będą niszczyć do ustąpienia więc jeszcze długo benzyna będzie tanieć,gala w gdi to tak samo sprzedać jak putina

Jaro1974 - 14-01-2015, 20:48

A ja znów dziś walczę ze space starem. Ale dziś skończę - jutro tylko olej wymienić i liczyć kasę :twisted:
tomasek - 14-01-2015, 20:57

A ja tam nie chcę zmienić miśka :mrgreen:
Na wiosnę muszę zrobić tylne nadkola,może nad malowaniem się coś pomyśli :mrgreen:

Andrew - 14-01-2015, 21:42

Ja na razie zostaje wierny marce :wink:
_Slawek_ - 14-01-2015, 21:49

inq napisał/a:

Skoro taki zdrowy okaz się trafił, to może rozwiązaniem byłby swap na V6 :?:

Grzybo - 14-01-2015, 22:31

tomasek napisał/a:
A ja tam nie chcę zmienić miśka :mrgreen:
Na wiosnę muszę zrobić tylne nadkola,może nad malowaniem się coś pomyśli :mrgreen:

Jak bym siebie słyszał :D i choć to może nie modne słowo dzisiaj, ale tak jak Andrzej też pozostanę wierny :D
A wiecie jak znajomi reagują jak się dowiedzą, że można zamienić Galanta na ...Galanta??? :shock: ](*,) :goodman: naprawdę bezcenne :lol: