Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Piwor - 19-03-2010, 07:16
Maretzky85, jakieś roboty?
Maretzky85 - 19-03-2010, 07:33
Z ciekawszych to tylko GDI 2.4. Zamulał skubaniec Teraz śmiga jak należy Dziś prosty rozrządzik i tyle
Co do tematu, ja tam jestem zadowolony z pracy, no i podlizywać się nikomu nie muszę
Jassmina - 19-03-2010, 09:58
...człowiek 30% swojego życia spędza śpiąc.
Pozostałe 70% marzy o tym, żeby się wreszcie wyspać.
Jutro moje marzenie się spełni
Rafal_Szczecin - 19-03-2010, 13:22
ze zrobie mu krzywde dzisiaj, wymyslil sobie, ze " nie ma pracy " dlatego jeden z pracownikow dzis od 12 niech idzie na urlop na tydzien,a drugi bedzie przewijal po 10h dziennie, by po tygodniu isc rowniez na tydzien wolnego. na moj sprzeciw, ze ja po 10h robic nie mam zamiaru, bo 8 i do domu, ten tego nie rozumie i sie wydziera, ze jakeis przepisy itp, do tego, ciagle placze, ze nie ma kasy , i w ogole jest najgorzej,
Efa! - 19-03-2010, 14:40
| koszmarek napisał/a: | | jacek11 napisał/a: | | koszmarek napisał/a: | a ja lubię moją szefową |
Lizus |
kobieta jest spoko, po prostu nie potrzebuje się podlizywać |
czekaj, czekaj, Ty dopiero zaczęłaś tę pracę. Zobaczysz, zmienisz zdanie ;P
sieegurd - 19-03-2010, 15:18
| Efa! napisał/a: | | czekaj, czekaj, Ty dopiero zaczęłaś tę pracę. Zobaczysz, zmienisz zdanie ;P |
Dokładnie Martyna Początki zawsze są fajne, a potem...
Manuela - 19-03-2010, 16:16
Nie bądźcie pesymistami! Albo choć pozwólcie innym być optymistami! Mój szef jest ok i też go lubię A pracuję tu 3 i pół roku
jacek11 - 19-03-2010, 16:18
Ja proponuję otworzyć Kącik Narzekania na Szefa.Tam będzie można nawtykać swoim szefom do woli
Kaucz - 19-03-2010, 17:39
Siedzę na uczelni na zajęciach z Technologii Inf.... nuuuudy
Cezar - 19-03-2010, 17:53
| Cytat: | | ze ja po 10h robic nie mam zamiaru, bo 8 i do domu, ten tego nie rozumie i sie wydziera, ze jakeis przepisy itp, do tego, ciagle placze, ze nie ma kasy , i w ogole jest najgorzej, |
hehe skad ja to znam, np dzis dowiedzialem sie ze praca jest dla mnie na ostatnim miejscu, szkoda ze zaplata za prace jest rowniez na jego ostatnim miejscu
Robie co mam robic i nic wiecej dodatkowego, reszte mam w
W miedzy czasie szukam nowej pracy
Kaucz - 19-03-2010, 18:05
| Cezar napisał/a: | | W miedzy czasie szukam nowej pracy |
Ja też. Od jakichś 3 miesięcy. Była jedna dobra oferta, ale niestety znaleźli kogoś "z lepszymi kwalifikacjami", a tak to straszna bieda na rynku pracy.
Uwex - 19-03-2010, 18:08
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | ciagle placze, ze nie ma kasy , i w ogole jest najgorzej, |
to znaczy , że w krótkim czasie kupuje nowe auto !
Rafal_Szczecin - 19-03-2010, 19:16
co miesiac ma stres przed wyplatowy, ostatnio powiedzial, ze nie wie czy 5 da nam wyplaty, na to my, ze nie wiemy, czy 6 przyjdziemy do roboty
a tak po za tym, to dzis jest mega pozytywny dzien, zdalem dzis ostatni egzamin (wewnetrzny. mega trudny) i juz blizej, niz dalej do instruktora nauki jazdy !!!!!
sieegurd - 20-03-2010, 11:43
...że nie cierpie wiosennych porządków
Dom jest chyba do mieszkania, a nie do sprzątania
Efa! - 20-03-2010, 12:17
Że ciąża rzuciła mi się totalnie na głowę, bo chociaż wczoraj wyszłam z domu z torebką, to do samochodu już ona ze mną nie dotarła. Zostawiłam ją niechcący w mieszkaniu 2 piętra niżej, po drodze do auta. A razem z nią zostały: dokumenty samochodu, karta ciąży, leki, które muszę codziennie brać, żeby ciąża przebiegała bexz powikłań, szczoteczka do zębów, nawet szczotka do włosów. I pojechałam 130km do rodziców. Przez to wszystko musimy skrócić swój weekend i wracamy do Bydgoszczy dzisiaj, bo boję się nie wziąć leków przez 2 doby. Trzymajcie za mnie mocno kciuki, żeby mnie policja nie zatrzymała do głupiej kontroli, bo jazda bez dokumentów grozi mandatem.
|
|
|