Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Efa! - 23-03-2010, 11:14
[*][*][*]
Manuela - 23-03-2010, 11:40
[']['][']
Maretzky85 - 23-03-2010, 13:35
Może wypadałoby założyć osobny temat na ogłoszenia tego typu ? Współczuje, wiem co przechodzisz...
Manuela - 23-03-2010, 13:54
...... że strach się czasem odezwać i czasem lepiej nie mieć dobrych chęci.
koszmarek - 23-03-2010, 15:53
że dzisiaj zostałam pierwszy raz opierniczona przez klientkę
Kupiła w zeszłym tygodniu PKPiR i przejrzała i ma pretensję, że to książka dla niej ale nie ma gdzie wpisać wyciągów bankowych i bulwers, że złe druczki sprzedaje i nie mam takiej co ma wszystko- łącznie pewnie z jadłospisem
Manuela - 23-03-2010, 17:12
Pamiętaj, klient nasz Pan :] jak towar nie ma tabelki- trza mu ją dorysować
pamar - 23-03-2010, 19:12
mkm jest mi bardzo przykro... BABCIA!!! to królowa pokoleń
| koszmarek napisał/a: | | zły początek roku bardzo |
2010r..... coś jest nie tak z tą dychą
szpala85 - 23-03-2010, 19:25
.... " pożarłem" się dzisiaj z "strażakiem Miejskim" i omało mandatu nie dostałem ..... a tylko dlatego że stanąłem firmowym LT-kiem na 5 cm trawnika pod blokiem ( "trawnika " ciężko to nazwać trawnikiem bo trawy tam ze świecą szukać więcej psich odchodów niż trawy ) .... ja byłem uparty i tłumaczę mu że nigdzie żadnego znaku zakazu , ani " nie deptać trawy" nie ma .... a on i tak swoje ..... dobrze że przyjechał szef bo było gorąco ..... nie cierpię straży miejskiej .... ludzie po zawodówkach i myślą że są nie wiadomo czym ( jeżeli chodzi o Jelenia Górę ) ... na koniec jeszcze mi sie odgrażał że jak mnie jeszcze raz spotka to mandat na pewno dostanę ".... coś na ciebie znajdę ..." .. cwaniak z bańką w nosie
Hubeeert - 23-03-2010, 19:30
| szpala85 napisał/a: | | a tylko dlatego że stanąłem firmowym LT-kiem na 5 cm trawnika pod blokiem ( "trawnika " ciężko to nazwać trawnikiem bo trawy tam ze świecą szukać więcej psich odchodów niż trawy ) | I niestety miał rację. Ten strażnik.
JCH - 23-03-2010, 19:32
| koszmarek napisał/a: | | Kupiła w zeszłym tygodniu PKPiR i przejrzała i ma pretensję, że to książka dla niej ale nie ma gdzie wpisać wyciągów bankowych | Jak sama nazwa wskazuje PKPiR to PKPiR a nie PKPiRiWB
Może się mylę ale cóż ona chce wpisywać z tego wyciągu do KPiR
szpala85 - 23-03-2010, 19:37
| Hubeeert napisał/a: | | I niestety miał rację. Ten strażnik. |
wiem że miał rację ... tylko jak mu tłumaczyłem że stanąłem na chwile ... tylko aby okna wnieść ( 4- te piętro) ... nawet zrobiłem miejsce dla pieszych że by sobie normalnie mogli przejść ...... to nie .... bo stoję kawałkiem opony na "trawniku" ..... są tacy ludzie że nie da rady im wytłumaczyć po ludzku ... on ma mundur S.Miejskiego i on jest Panem .... koniec .
koszmarek - 23-03-2010, 19:38
JCH, określiła to jako wplaty bankowe. Wydawało mi się, że chodzi jej o to co bank może co miesiąc przysyłać, takie zestawienie. Ale po co to w książkę to nie wiem, bo tożto nie faktura, nie ? Ani koszt. Podobno jest taka książka- muszę się doedukować chyba
A co do parkowania to ja zacznę u siebie wzywać strażników miejskich, bo po chodniku nie da się przejść, a to mnie obtrąbiają bo idę ulicą ;/
drd1812 - 24-03-2010, 07:26
... omalże nie dołączyłem dziś do paru parkujących na sobie autek ....ufff było blisko Cari ma jednak dobre hamulce (te dwadzieścia metrów przed poprzedzającym pojazdem szybko stopniało), a swoją drogą trzeba mieć nerwy ze stali by wymusić wjazd z podporządkowanej przed sznurem kilkunastu spieszących się do pracy aut.
sieegurd - 24-03-2010, 08:21
| drd1812 napisał/a: | | ... omalże nie dołączyłem dziś do paru parkujących na sobie autek ....ufff było blisko Cari ma jednak dobre hamulce (te dwadzieścia metrów przed poprzedzającym pojazdem szybko stopniało), a swoją drogą trzeba mieć nerwy ze stali by wymusić wjazd z podporządkowanej przed sznurem kilkunastu spieszących się do pracy aut. |
Ja też dziś zaparkowałbym na busiarzu, co włączył kierunek dopiero po skręcie, a że nie było zatoczki, wiec stał na pasie :/ Lancelot też na dobre hamule Nie cierpię busiarzy
Jassmina - 24-03-2010, 09:05
...atak pająków trwa.
Wczoraj były dwa.
Takie małe, szpiegowskie, z takimi małymi krótkofalówkami przy odwłokach.
|
|
|