Zloty i Spoty - ZLOT 2018 Firlej- informacje oraz pytania i odpowiedzi.
Bzyk_R1 - 17-07-2018, 13:19
Jest źle. Myślałem żeby zorganizować coś na ziemi świętokrzyskiej bo mam jakieś tam doświadczenie w takich rzeczach, jest baza są noclegi. Mógłbym zapewnić sporo fajnych atrakcji i służby by się na pewno włączyły w patronat bo to PR dobry ale cóż jak ja sam jestem w regionie. Toż to bym się zaorał w pojedynkę.
apikus - 18-07-2018, 08:59
Bzyk_R1 napisał/a: | Toż to bym się zaorał w pojedynkę. |
Podaj miejsce i prośbę o pomoc w organizacji. Jak się zbierze ekipa to będzie można startować.
Firebee - 18-07-2018, 14:28
jak nie będzie kto miał organizować, to co roku będzie Grudziądz No Problem , ale chyba to nie dział na takie dyskusje..
grzesiopol - 18-07-2018, 20:30
Patryk czymś trzeba zapełnić temat. Chętni jak widzisz są. Ale fakt Panowie to nie ten temat. Koniec tego OT.
scotek - 18-07-2018, 21:34
Cholercia, kawał drogi mam z Wrocka, a tak chciałem kogoś pytaniami zameczyć i doświadczeniami się wymienić
Tomi89 - 18-07-2018, 22:13
scotek napisał/a: | Cholercia, kawał drogi mam z Wrocka, a tak chciałem kogoś pytaniami zameczyć i doświadczeniami się wymienić |
Niektórzy mają dalej i przyjeżdżają
apikus - 19-07-2018, 09:20
scotek napisał/a: | tak chciałem kogoś pytaniami zameczyć i doświadczeniami się wymienić |
Załatwiaj noclegi, koszulki i przybywaj. Nie masz dalej niż ja.
Bzyk_R1 - 21-07-2018, 19:52
Pytanie mam:
Czy ośrodek ma miejsce gdzie można przygotować auto do oglądania po długiej podróży? (Woda/wiaderko/wąż) czy we własnym zakresie na okolicznych myjkach?
Jaro1974 - 24-07-2018, 00:45
Raczej we własnym zakresie
areksz121 - 24-07-2018, 22:28
Aż tak bardzo na forum się nie udzielam, ale faktycznie, jakoś coś z kolumną nie pykło. Człowiek zalatany, dobrze, że organizujemy się w kilkoro to jak nie jeden to drugi coś przypilnuje. Era fejsbuka daje się we znaki, sam staram się jak najmniej czasu na niego poświęcać. Ludzie zajmują sobie coraz to bardziej czas innymi mniej ważnymi/ważniejszymi rzeczami z udziałem FB i tak to jakoś bezpłciowo na końcu wychodzi. Dla mnie też nie ważne jest gdzie zlot będzie organizowany, zawsze planuję wolne pod jego kątem...od 2012 to dla mnie tradycja i niby tylko raz w roku się widzimy, ale zawsze na to czekam, żeby zobaczyć tych (Was) pozytywnie zakręconych wariatów
Zgadzam się również, że jak jestem na forum od tego 2009 roku, to faktycznie troszkę forum przyschło.
Bzyk_R1 napisał/a: | Czy ośrodek ma miejsce gdzie można przygotować auto do oglądania po długiej podróży? (Woda/wiaderko/wąż) czy we własnym zakresie na okolicznych myjkach? |
Podstawię Ci od razu swojego Ja w większości wypadków zajeżdżam z NL prosto na zlot, więc zawsze wygląda jak wygląda heheh
Misiek :) - 18-08-2018, 19:10
Bzyk_R1 napisał/a: | Pytanie mam:
Czy ośrodek ma miejsce gdzie można przygotować auto do oglądania po długiej podróży? (Woda/wiaderko/wąż) czy we własnym zakresie na okolicznych myjkach? |
Jaro1974 napisał/a: | Raczej we własnym zakresie |
A czy w okolicy są jakieś myjnie ręczne. Z tego, co widziałem jest myjka samoobsługowa ciśnieniowa około 10 km od zlotu.
Tomi89 - 19-08-2018, 10:04
Misiek napisał/a: | Bzyk_R1 napisał/a: | Pytanie mam:
Czy ośrodek ma miejsce gdzie można przygotować auto do oglądania po długiej podróży? (Woda/wiaderko/wąż) czy we własnym zakresie na okolicznych myjkach? |
Jaro1974 napisał/a: | Raczej we własnym zakresie |
A czy w okolicy są jakieś myjnie ręczne. Z tego, co widziałem jest myjka samoobsługowa ciśnieniowa około 10 km od zlotu. |
Najbliżej są myjnie w Lubartowie i jakaś chyba w Kocku ale czy samoobsługowa tego nie wiem.
raddex - 19-08-2018, 19:34
Ja już jestem na miejscu. Piękna pogoda, ciepła woda w jeziorze. Dobre jedzenie w restauracji.
stasiek1825 - 20-08-2018, 11:36
grzesiopol, dzien dobry, czy mozna sie jeszcze dopisac do zlotu?
apikus - 20-08-2018, 12:08
stasiek1825 napisał/a: | dzien dobry, czy mozna sie jeszcze dopisac do zlotu? |
Nie czekaj na odpowiedź, tylko sie dopisuj.
|
|
|