Outlander I GEN Techniczne - Błąd P0431 co oznacza? co mogę zrobić sam?
Bizi78 - 10-01-2019, 11:47
MitsuGo napisał/a: | Małe OT, czasem trafiam na pliki kolegi Bizi78 i nie mogę ich zobaczyć (podgląd pliku niemożliwy). Dlaczego ? |
Bo jak odpowiadam na szybko to wrzucam fotki na zwykły, bezpłatny, (bez logowania) hosting tinypic.pl, który po krótkim czasie usuwa pliki aby zrobić miejsce na nowe.
MitsuGo - 10-01-2019, 11:54
Nie można by tego zmienić, takie rzeczy są przeglądane przez wiele osób po jakimś czasie. Czy forum mitsumaniaki nie ma miejsca na pliki ?
Bizi78 - 10-01-2019, 12:03
MitsuGo napisał/a: | Nie można by tego zmienić, takie rzeczy są przeglądane przez wiele osób po jakimś czasie. Czy forum mitsumaniaki nie ma miejsca na pliki ? |
Wszystko to przez hostingi bo ni z gruszki ni z pietruszki zażądały haraczu za ich usługi.
Dlatego fotki w moim temacie staram się wrzucać po logowaniu, choć jeśli przez jakiś dłuższy czas nikt nie kliknie to zostają z automatu usunięte .
Co do miejsca na forum to ciężko mi to sobie wyobrazić aby wszyscy zaczęli tam wstawiać fotki bo po paru dniach pewnie by brakło miejsca .
Swoją drogą obecnie forum jest lub będzie przenoszone na inny silnik i nie wiadomo co z tego wyniknie.
Dobra koniec OT.
MitsuGo - 10-01-2019, 12:29
Cóż, posty będą więc pewnie nie raz dublowane a tego nikt na forach nie lubi
Koniec OT
Bzyk_R1 - 10-01-2019, 16:55
Jak chcecie żeby zdjęcia były 10lat+ używajcie fotosika ale bez logowania. Moderowałem tematy z czasu założenia forum (2005r) gdzie fotki jeszcze były na fotosiku. Długo się wrzuca ale warto.
|
|
|