Nasze Miśki - Autobus spod znaku trzech diamentów
eremita - 26-06-2018, 21:30
robertdg napisał/a: | Jesteś pewien że ten kabel co jest podłaczony nie sluzy do jej obsługi, nie ma na niej zadnego sygnalu, etc?
u znajomego w pasacie tez jest zmieniarka i kabel jest podobny, 13-to pinowy |
Zasugerowałem się wolnym wejściem ale coś w tym może być teraz sprawdziłem ten kabel co jest podpięty
Co ciekawe w radiu z wyjścia AUX są wyprowadzone kabelki które idą w instalację, więc może zmieniarka jest podpięta przez wyjście AUX
Jest też opcja że nie umiem włączyć
Bzyk_R1 - 26-06-2018, 22:00
Raczej zmieniarka działa w trybie CD. Ten tryb może być włączany w menu radia. Czasem odtwarzacz bez CD w panelu ma taką funkcję w opcjach. Nie mówię że tutaj tak musi być ale czasem tak bywa.
Ładny Granduś. Jak sobie radzą w nim hamulce?
eremita - 27-06-2018, 09:17
Cytat: |
Raczej zmieniarka działa w trybie CD. Ten tryb może być włączany w menu radia. Czasem odtwarzacz bez CD w panelu ma taką funkcję w opcjach. Nie mówię że tutaj tak musi być ale czasem tak bywa. |
Pójdę dzisiaj pobawić sie ustawieniami
Bzyk_R1 napisał/a: | Jak sobie radzą w nim hamulce? |
Na tą chwilę jeszcze ciężko mi powiedzieć, przejechałem się tylko kawałek bo mam założoną ortezę i nie mogę obracać głowy więc nie mam co się brać do prowadzenia
eremita - 28-06-2018, 12:16
Grandek był na geometrii bylo w normie teraz jest idealnie
Przy okazji obejrzałem podwozie auta i jestem zadowolony jak z reszty, całkiem nie wygląda na 11 letniego japończyka
Hugo - 28-06-2018, 12:43
Nic tylko konserwować i cieszyć się przez wiele lat.
Bizi78 - 28-06-2018, 12:53
Hugo napisał/a: | Nic tylko konserwować i cieszyć się przez wiele lat. |
To samo miałem napisać .
eremita - 28-06-2018, 15:21
Bizi78 napisał/a: | Hugo napisał/a: | Nic tylko konserwować i cieszyć się przez wiele lat. |
To samo miałem napisać . |
Wiem wiem aż żałuje że jak stał u mojego majstra nie kazałem od razu zrobić konserwacji zwłaszcza że pogodo była taka że zero deszczu tylko upały były.
eremita - 30-06-2018, 21:55
Tego mi brakowało w galu
A to rozwaliło
A do tego mozna z 2 i 3 rzędu zrobić niezłe legowisko kurde za kawalera by mi się taki przydał
Fragu - 01-07-2018, 10:40
eremita, pisz mi tu i opowiadaj jak on jeździ? Daje to radę jakoś, bardzo głośno w środku? Jak praca zawieszenia? Cicho i komfortowo czy łupie na dziurach?
eremita - 01-07-2018, 23:44
Fragu napisał/a: | eremita, pisz mi tu i opowiadaj jak on jeździ? Daje to radę jakoś, bardzo głośno w środku? Jak praca zawieszenia? Cicho i komfortowo czy łupie na dziurach? |
Tak jak wcześniej pisałem na razie nie mogę prowadzić, ale nie wytrzymałem i na osiedlu oraz na geometrię się przejechałem
Jeśli chodzi o wygodę to po przejechaniu przez pierwszy próg zwalniający byłem mega zaskoczony jaki jest wygodny, nic mi w nim nie trzaska tak że można cieszyć się z jazdy.
Nie wiem jak to będzie z prędkościami autostradowymi czy nie będzie słychać wiatru, na razie stówki nie przekroczyłem i do tej prędkości jest fajnie.
Co do przyspieszenia demonem to on nie jest ale zawalidrogą też nie, do sprawnego poruszania się wystarczy Ale nie rozumiem czemu nie dali do niego żadnego mocniejszego silnika
Fragu - 02-07-2018, 07:12
eremita napisał/a: | Ale nie rozumiem czemu nie dali do niego żadnego mocniejszego silnika |
...no właśnie Jeszcze z takim wyglądem.
eremita - 12-07-2018, 23:08
Na Grandka wskoczyły dzisiaj felgi Dezent model td z oponami Micheline Crossclimate plus mam nadzieje że się sprawdzą bo mają same dobre opinie
deejay - 12-07-2018, 23:42
Bedziesz pan zadowolony. Mam je u siebie w Toyocie i jestem bardzo zadowolony 😉
Fragu - 13-07-2018, 10:39
Ładny jest skubany !
eremita - 19-07-2018, 22:11
Przekładam kabel od anteny CB i pod schowkiem wisi jakiś kabel, szukam gmeram co to? i jest końcówka 13 pinowa
Podpinam i zmieniarka ożyła i to pelna była
|
|
|