To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Autobus spod znaku trzech diamentów

eremita - 26-06-2018, 21:30

robertdg napisał/a:
Jesteś pewien że ten kabel co jest podłaczony nie sluzy do jej obsługi, nie ma na niej zadnego sygnalu, etc?
u znajomego w pasacie tez jest zmieniarka i kabel jest podobny, 13-to pinowy

Zasugerowałem się wolnym wejściem ale coś w tym może być teraz sprawdziłem ten kabel co jest podpięty

Co ciekawe w radiu z wyjścia AUX są wyprowadzone kabelki które idą w instalację, więc może zmieniarka jest podpięta przez wyjście AUX

Jest też opcja że nie umiem włączyć :oops:

Bzyk_R1 - 26-06-2018, 22:00

Raczej zmieniarka działa w trybie CD. Ten tryb może być włączany w menu radia. Czasem odtwarzacz bez CD w panelu ma taką funkcję w opcjach. Nie mówię że tutaj tak musi być ale czasem tak bywa.

Ładny Granduś. Jak sobie radzą w nim hamulce?

eremita - 27-06-2018, 09:17

Cytat:

Raczej zmieniarka działa w trybie CD. Ten tryb może być włączany w menu radia. Czasem odtwarzacz bez CD w panelu ma taką funkcję w opcjach. Nie mówię że tutaj tak musi być ale czasem tak bywa.

Pójdę dzisiaj pobawić sie ustawieniami :)

Bzyk_R1 napisał/a:
Jak sobie radzą w nim hamulce?

Na tą chwilę jeszcze ciężko mi powiedzieć, przejechałem się tylko kawałek bo mam założoną ortezę i nie mogę obracać głowy więc nie mam co się brać do prowadzenia :roll:

eremita - 28-06-2018, 12:16

Grandek był na geometrii bylo w normie teraz jest idealnie :)
Przy okazji obejrzałem podwozie auta i jestem zadowolony jak z reszty, całkiem nie wygląda na 11 letniego japończyka :mrgreen:

Hugo - 28-06-2018, 12:43

Nic tylko konserwować i cieszyć się przez wiele lat.
Bizi78 - 28-06-2018, 12:53

Hugo napisał/a:

To samo miałem napisać :mrgreen: .

eremita - 28-06-2018, 15:21

Bizi78 napisał/a:
Hugo napisał/a:

To samo miałem napisać :mrgreen: .

Wiem wiem aż żałuje że jak stał u mojego majstra nie kazałem od razu zrobić konserwacji zwłaszcza że pogodo była taka że zero deszczu tylko upały były.

eremita - 30-06-2018, 21:55

Tego mi brakowało w galu

A to rozwaliło

A do tego mozna z 2 i 3 rzędu zrobić niezłe legowisko :) kurde za kawalera by mi się taki przydał :mrgreen: :mrgreen:

Fragu - 01-07-2018, 10:40

eremita, pisz mi tu i opowiadaj jak on jeździ? Daje to radę jakoś, bardzo głośno w środku? Jak praca zawieszenia? Cicho i komfortowo czy łupie na dziurach? :wink:
eremita - 01-07-2018, 23:44

Fragu napisał/a:
eremita, pisz mi tu i opowiadaj jak on jeździ? Daje to radę jakoś, bardzo głośno w środku? Jak praca zawieszenia? Cicho i komfortowo czy łupie na dziurach? :wink:

Tak jak wcześniej pisałem na razie nie mogę prowadzić, ale nie wytrzymałem i na osiedlu oraz na geometrię się przejechałem :oops: :oops: :oops:
Jeśli chodzi o wygodę to po przejechaniu przez pierwszy próg zwalniający byłem mega zaskoczony jaki jest wygodny, nic mi w nim nie trzaska tak że można cieszyć się z jazdy.
Nie wiem jak to będzie z prędkościami autostradowymi czy nie będzie słychać wiatru, na razie stówki nie przekroczyłem i do tej prędkości jest fajnie.
Co do przyspieszenia demonem to on nie jest ale zawalidrogą też nie, do sprawnego poruszania się wystarczy :) Ale nie rozumiem czemu nie dali do niego żadnego mocniejszego silnika :doubt:

Fragu - 02-07-2018, 07:12

eremita napisał/a:
Ale nie rozumiem czemu nie dali do niego żadnego mocniejszego silnika

...no właśnie :roll: Jeszcze z takim wyglądem.

eremita - 12-07-2018, 23:08

Na Grandka wskoczyły dzisiaj felgi Dezent model td z oponami Micheline Crossclimate plus mam nadzieje że się sprawdzą bo mają same dobre opinie :mrgreen:

deejay - 12-07-2018, 23:42

Bedziesz pan zadowolony. Mam je u siebie w Toyocie i jestem bardzo zadowolony 😉
Fragu - 13-07-2018, 10:39

Ładny jest skubany ! :D
eremita - 19-07-2018, 22:11

Przekładam kabel od anteny CB i pod schowkiem wisi jakiś kabel, szukam gmeram co to? i jest końcówka 13 pinowa :)
Podpinam i zmieniarka ożyła :) i to pelna była :)