To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Zafiksowany na Galanta. Pomocy!

Hugo - 30-01-2019, 19:41

Tak wyglądają dobrze zgnite kielichy:

:mrgreen:

larelijux napisał/a:
wolałbym w tej kwocie już zdrowego Passata
Teraz to pojechałeś, wolałbym już jeździć PKS-em, chociaż w mojej okolicy nie jeżdżą już od dawna :wink:
robertdg - 30-01-2019, 20:58

larelijux napisał/a:
robertdg, to nie jest dramatyzowanie, tylko faktyczna ocena wartości samochodu wystawionego za 9 tysięcy złotych. Szczerze, jakbym miał wybierać, to wolałbym w tej kwocie już zdrowego Passata, niż bawić się w walkę z rudą. A znaleźć "rozsądnego" blacharza to nie jest taka prosta sprawa, o czym świadczy kilka przypadków napraw kielichów u nas na forum.
Ja nie odnosze sie do ceny, bo ona nie ma znaczenia dopoóki nie obejrzy sie reszty auta, odnosze sie do wierzchniego stanu kielichów.
Paweł84 napisał/a:
Żadne moje auto nie miało takich kielichow A było jechane 😎
Toś Panie chyba Galanta w rękach nie miał :mrgreen:

Rozbierałem kielichy z Galanta na których nie bylo nic widac, po rozwierceniu zgrzewów, miedzy blachami strupy - ale to nie nowosc, z reszta ciekaw jestem co byście powiedzieli gdybyscie zobaczyli kielichy w Galancie które wyglądały jak porzadnie rozkwitniete tulipany, wszelkie wzmocnienia w nich byly przejedzone na wylot - to jest dramat.

Tak jak wspomnialem wczesniej, cena jest o tyler wzgledna o ile reszta blacharki jest do niej adekwatna, póki nikt tego nie zweryfikuje to po co sie przepychac na temat wartosci?

[ Dodano: 30-01-2019, 21:02 ]
Hugo napisał/a:
Tak wyglądają dobrze zgnite kielichy:

[url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66c77f09ff99.jpg]Obrazek[/url]

[url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ffdb8bef01.jpg]Obrazek[/url]

:mrgreen:

Faktycznie, zgnite dobrze, ale jeszcze nie rozwiniete :lol: :lol: :lol:
Jak znajde foto to Wam dorzuce jak wyglądaja dojrzałe kielichy :badgrin:

Paweł84 - 30-01-2019, 22:07

Robercie skoro wiesz lepiej :wink:
robertdg - 31-01-2019, 08:15

Paweł84 napisał/a:
Robercie skoro wiesz lepiej :wink:

Co mam wiedziec lepiej?

skobi - 31-01-2019, 08:51

Jest możliwość że na tych zdjęciach które wrzuciłem to jest powierzchowny nalot czy raczej to poszło od dołu i już wyszło górą? Właściciel twierdzi że to tylko takie powierzchowne.
larelijux - 31-01-2019, 09:42

skobi, kielichy są złożone z kilku płatów blachy, jak widać z wierzchu, to wszystko jest już zeżarte. Niech sobie bajki o powierzchownej rudej zostawi dla siebie, bo pewnie jakbyś lekko stuknął w to młotkiem to by wleciał. Ciekawe jak rdza miałaby być powierzchowna w takim miejscu? Zjechał przez przypadek lakier do gołej blachy i mu się zrobił nalot?

Tutaj wątek kolegi More Than Explo, tak właśnie wygląda ta powierzchowna rdza jak się jej da rozwinąć

robertdg - 31-01-2019, 17:38

skobi napisał/a:
Jest możliwość że na tych zdjęciach które wrzuciłem to jest powierzchowny nalot czy raczej to poszło od dołu i już wyszło górą? Właściciel twierdzi że to tylko takie powierzchowne.
Ale ściema, jest dokładnie jak pisze larelijux, po tym co Ci powiedzial sprzedajacy/własciciel, na 100% nie jechałbym po to auto, fakt jest taki ze on nie musi sie znac, ale skoro już wyraził taka opinie ze aż uszy wiedna, naprawde nie ma o czym gadac - okaze sie ze na calym spodzie auta bedzie powierzchowny nalot :badgrin:
skobi - 05-02-2019, 12:40

A co powiecie o tej sztuce?

https://www.otomoto.pl/of...-ID6BFX3o.html?

Krzyzak - 05-02-2019, 16:11

poza tym, że to manual to bym jechał oglądać