To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - SPOT KRAKOW PLAZA 15 KWIETNIA GODZ 19.00

Anonymous - 13-04-2007, 16:37

tylko że wychodzi na to że jak nie przyjedziesz na spota to nie masz nic do gadania...

Nie wiem o co to zamieszanie. Ja go nie robie. Przeczytajcie (Adam) jeszcze raz cały temat. Już pisałem że najbliższego spota nie chcę zmieniać.

Mi to obojętne, jednak musi się coś zmienić bo mnie osobiście nudzi zbiórka na parkingu i do kawiarni (tej samej gdzie moim zdaniem jest mało fajnie). W kawiarni od razu są prowadzone rozmowy w kilku grupkach na różne tematy...
Jest coraz cieplej i wolałbym posiedzieć na polu, oblukać samochody itd... Możecie się nie zgadzać ze mną i po to ankieta.

I kto tu robi zamieszanie?? :P

wojmi1 - 13-04-2007, 19:58

:P To wszystko Wina Marcina :badgrin: :badgrin: :badgrin: :P :P
Adaho_krak - 13-04-2007, 20:10

Ficu865 napisał/a:
Nie wiem o co to zamieszanie. Ja go nie robie. Przeczytajcie (Adam) jeszcze raz cały temat. Już pisałem że najbliższego spota nie chcę zmieniać

nie chece mi się pisać na ten temat pogadamy w niedziele

a tak pozatym wejdz na region i poczytaj kilka ostatnich tematów które powstały przed Twoim

Bez odbioru :!: :!: :!:

Anonymous - 14-04-2007, 09:54

adaho_krak napisał/a:
a tak poza tym wejdz na region i poczytaj kilka ostatnich tematów które powstały przed Twoim

i?? Dokładnie który?
Widzę że temat tabu :doubt: Pogadajcie na spocie ja się dostosuję.

Anonymous - 14-04-2007, 14:42

Ja jak zwykle dalem ciala - za wczesnie sie zdeklarwalem, znowu musze jechac do rzeszowa :/.Takze sory chlopaki next time
pozdr
bwr