To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Prośba o ocenę ogłoszenia Lancer 1.8 z Niemiec

Mar_dock - 16-01-2020, 16:32

mkm napisał/a:
Wkurzają mnie po prostu teksty o "polaczkowaniu".
mnie wkurza po prostu polaczkowanie
mkm napisał/a:
Nie sztuką jest kupić tanie auto, sztuką jest doprowadzić je do odpowiedniego stanu technicznego.
nie wiem co to znaczy, co masz na myśli, może ty rozumiesz to tak: tanie auto to szrot który nadaje się tylko o naprawy. Dobrze rozumiem?
mkm napisał/a:
Słyszałeś o zwyżkach przy wyborze pakietu serwisowego?
słyszałem.
mkm napisał/a:
Zauważyłęś brak ciekawych opcji ubezpieczeń Assistance przy autach starszych?
zauważyłem, zawsze czytam i porównuję OWU konkretnego pakietu ubezpieczenia, do ubezpieczenia przymierzam się zawsze kilkanaście dni przed ostateczna datą.
mkm napisał/a:
Rozliczałeś auto po szkodzie, które skończyło 10lat?
cóż, tu podpowiem nie, nie słyszałem, nie rozumiem, nie wiem czym to się je. Może dlatego że nie musiałem? (czytaj: nigdy nie miałem poważnego zdarzenia drogowego)
Co jeszcze, znam stan techniczny i wizualny swojego wozidła, myślisz, że jak coś padnie to będę klął na sprzedawcę, że mi szrota wcisnął? Nie, nie będę, wybór był świadomy, wszystko co powinno być zrobione przed zakupem zostało zrobione, miałem sporo czasu aby się z nim zapoznać, nikt mnie nie popędzał , nie namawiał, miałem wrażenie, że sprzedawcy jakby nie zależało czy to będę ja czy koś inny, pojechaliśmy tam gdzie chciałem, wypiliśmy kawę, żona (jego) podała ciastko, ogólnie miła lecz nie wylewna atmosfera, po prostu interes, a reszta to moja wina, że czegoś nie dopatrzyłem, ot co. To wozidło ma 12-sty rok, po ostatnim aucie które miałem wiem i jestem przygotowany na to, że będą się działy różniaste rzeczy, Ty też byłeś przygotowany? 8) :)
Teraz to już naprawdę EOT.

BartiiLord - 20-01-2020, 16:36
Temat postu: Lancer
Ja mogę powiedzieć tylko na temat tego handlarza rodzice kupowali Leona 2006 z małym przebiegiem do dziś są zadowoleni(było to jakieś 4 lata temu) jak się nie mylę to Kleszczów