Małopolskie - Miejsce nowych spotów
Anonymous - 18-04-2007, 01:24
dodam slowko od Siebie w imieniu MEKP bo mitsumaniakiem jeszcze mlodym jestem (stazem) daltego tylko obserwuje wiekszosc tematow
miejsce nie wazne:) bo ludziska sa spox i w miare mozliowsci bedziemy:) nie wazna miejscowka (tak jak to ktorys z szacownych kolegow wyzej napisal) nie liczy sie miejsce czy chocby tez samochody, licza sie ludzie:)
pozdro 4 all
szczeslaw - 18-04-2007, 02:25
karolgt napisał/a: | nie wiem tylko dlaczego dla paru osob najwazniejsze w tym wszystkim jest ciepła cherbata i zapiekanka |
To nie jest priorytet. Ale miło jest mieć możliwość zarówno postać i pooglądać/porobić coś przy autkach, jak i napić się kawy/herbaty i zjeść zapiekankę.
karolgt napisał/a: | niektorzy wola sie do MTK nie przyznawac |
Tu nie chodzi i nieprzyznawanie się. Mnie MTK po prostu drażni. Tak jak napisał Adam - najpierw uciekaliśmy przed nimi, a teraz nagle chcecie wracać? Bez sensu.
1. KarolGT - zmiana na stare miejsce
2. Adaho_krak - zostać w Plazie (na górze mile widziane)
3. Szczeslaw - Plaza
waldi-1 - 18-04-2007, 09:39
Ale wy sie kłócicie może jednak najlepszym wyjściem było by trzecie neutralne miejsce jakies naprawde nowe ,wiecie jak to jest gdzie dwóch sie bije tam trzeci kożysta hihi
Anonymous - 18-04-2007, 10:32
Hmm noi coś się ruszyło
zapominacie o tym że moja propozycja nie dotyczyła parkingu za abrą razem z MTK tylko pod Castoramą. W razie deszczu uciekamy pod Cinema a i samo kino też jest do późna otwarte są tam wygodne kanapy, można coś zamówić i zjeść.
Ok uzgodniliście że pod Plazą to pewnie tak zostanie, ale teraz wydaje mi się że cos się będzie działo ciekawszego niż dawniej a o to właśnie mi od początku chodziło.
Pokój Wam Bracia i Siostry moje
[ Dodano: 18-04-2007, 10:34 ]
3. Szczeslaw - Plaza
4. Ficu865 - Parking pod CASTORAMĄ (nie MTK)/ewent. Plaza ale nie pod ziemią.
waldi-1 - 18-04-2007, 10:35
A może macro na bronowickim jest tez mac donalds i na trase mozna wypaść
Marcin-Krak - 18-04-2007, 12:09
3. Szczeslaw - Plaza
4. Ficu865 - Parking pod CASTORAMĄ (nie MTK)
5. Marcin-Krak - Plaza - ale wyjście z podziemia
szczeslaw - 18-04-2007, 13:44
Ficu865 napisał/a: | 4. Ficu865 - Parking pod CASTORAMĄ (nie MTK)/ewent. Plaza ale nie pod ziemią. |
szczeslaw napisał/a: | Pod Plazą możemy sobie wybrać - jest ciepło i miło - zostajemy na zewnątrz. Leje deszcz i wieje wiatr - jedziemy na dół. |
Dodam jeszcze, że można też zjechać na dół, jak na przykład zrobi się ciemno, a ktoś będzie chciał zrobić coś przy autku (np. Adaho ).
Anonymous - 18-04-2007, 14:03
szczeslaw napisał/a: | Dodam jeszcze, że można też zjechać na dół, jak na przykład zrobi się ciemno, a ktoś będzie chciał zrobić coś przy autku (np. Adaho ). |
Taka sama sytuacja z tym że pod Cinema:) Nie upieram się na siłę bo zostanę posądzony o to że nalegam bo mam bliżej;)
Może jeszcze ktoś coś dopisze i robimy ankietę?? hehe
Marcin-Krak - 18-04-2007, 14:07
Ficu865 napisał/a: | Taka sama sytuacja z tym że pod Cinema:) Nie upieram się na siłę bo zostanę posądzony o to że nalegam bo mam bliżej;) |
Ja na Zakopiankę też mam bliżej - początkowo byłem za innymi miejscami - ale ostatnio przekonany zostałem (nie siłowo ) do Plazy.
Poza tym parking podziemny Plazy jest większy i łatwiej jest stanąć koło siebie autami - pod Cinema w tym czasie może być z tym problem
Anonymous - 18-04-2007, 15:10
Tak obserwuje i obserwuje ten temat i stwierdzilem ze moge sie juz wypowiedziec - adekwatnie do wypowiedzi Marcina Marcin-Krak napisał/a: | pod Cinema w tym czasie może być z tym problem | owszem jest problem z miejscem, zato miejsce za stara abra a terazniejszym Decathlonem byl swietny na Lato duzo ludzi i zero problemow procz nawracajacych raz na 5 lat autobusów heh.A co zostanie ustalone to mi wsio ryba Panowie i nie ma sensu sie "cnisnieniowac" o miejsce hehe bo Plaza tez jest ok
3. Szczeslaw - Plaza
4. Ficu865 - Parking pod CASTORAMĄ (nie MTK)
5. Marcin-Krak - Plaza - ale wyjście z podziemia
6. Browar - pierwotne miejsce czyli parking za Decathlonem
pozdrowki wariaty
Adaho_krak - 18-04-2007, 15:53
Marcin-Krak napisał/a: | pod Cinema w tym czasie może być z tym problem |
..... i jest, często jeżdze z Wife do kinka właśnie w niedzielne wieczorki i zawsze jest kłopot z parknięciem jednego autka, a co dopiero takiej bandy MIŚKÓW
PLAZA rządzi, jest uniwersalna pod wieloma względami, można na powietrzu, w oświetlonym garażu, herbatka, zapiekanka, dla niektórych bez MISIA nieraz piwko
A przedewszystkim to prawie środek KRK i wszyscy mają tak samo z dojazdem.
|
|
|