Galant - Ogólne - czy warto ???
LEWY - 21-04-2007, 11:15
fatk Masz racje przeczytalem to wszystko jeszcze raz i przegiolem piszac ciagle o jednym i tym samym przepraszam.(ale jednoczesnie jestem wdzieczny ze ktos to przeczytal i nie zasnoł)
Bo Mogliscie to zrozumiec ze jak ktos mnie wyprzedzi to faktycznie byla by tragedia lub jak bym ciagle na wyscigach byl ,no ale tak nie jest i nawet jak bym mial evo to tak by nie bylo (no moze czasem) ale koniec o tym juz wiecje nie bede wspominal bo faktycznie zenada.
A jezeli chodzi o samochod to jaki by nie byl choc mam nadzje ze bedzie jednym z tych wymazonych to bedzie mial jedna zalete ze bedzie moj.
dzieki i pozdro
ps. sorry za monotonie
Anonymous - 21-04-2007, 12:01
Nie sorruj mi tu (bo nikt sie na Ciebie nie gniewa) tylko zrozum, ze nie chodzi o monotonie, tylko staram, -my? Ci sie zwrocic uwage na inne rzeczy jakie niesie ze soba samochod i jego posiadanie, wierz mi ze o wiele lepszym wyjsciem jest pojscie z tymi kolegami na tor gdzie mozecie wsiasc w kilka takich samych gokartow i tam sprawdzic co kto ile jest wart, wyszalec sie wlacznie z jazda z poslizgami itd. itp. Sa stluczki, wypadniecia z toru w bande z opon i rywalizacja jak rowny z rownym.
A propos w zeszlym roku z chlopakami ze Szcz. zrobilismy wlasnie taki spot - swietny pomysl na spedzenie czasu w ladna pogode. Tu mozesz zobaczyc mniej-wiecej jak to wygladalo za pierwszym razem http://kaleos.4ignition.com/rozne/HotSpotSzn.wmv
W tym roku jednak mam juz namierzony duzo wiekszy tor
LEWY - 23-05-2007, 11:56
witam sorry ze robie odkop ale nie chciałem zakładac nowego tematu o tym samym.
Jest szansa ze sie uda kupic autko,
ale prosze powiedzcie czy warto go sobie sprawic
galant
Stoi na allego kilka dni i nie wiem czy cos z nim nie tak nie jest
gadalem z wlascicielem i nie wie kiedy był robiony rozrząd (tzn. nie byl pewnie) wiec jak warto?? pozdro
|
|
|