Sport - Inne - Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!!
akbi - 18-04-2007, 15:10
Marcin-Krak napisał/a: | JA CHCę MIEć EURO W KRAKOWIE I BASTA |
ale jak nie będziesz miał, to zapraszam Cię serecznie do Gdańska
Cezar napisał/a: | Polska i Ukraina otrzymaly 8 glosow z 12 mozliwych
Cos na wp sie machneli |
masz rację Cezar
Krzyzak - 18-04-2007, 15:19
w Niemczech bylem - co prawda w 1998 i wtedy MŚ byly w innym panstwie, ale faktem jest, ze tam jest inna kultura: jak grali Niemcy z Chorwacja, to obie narodowosci potulnie siedzialy na dworcu glownym w Monachium i obylo sie bez zadnych ekscesow
a co do Krakowa - no w Gdansku mamy duuuuzo rowniej (naprawde nie ma co porownywac - moze poza obecnie remontowanym odcinkiem przed dworcem glownym, ktory juz niedlugo tez bedzie idealny); poza tym Gdansk ma obwodnice a Krakow tylko jej namiastke z jednej strony
nie ma co na sile wymyslac - nie mialem zamiaru nikogo urazic, w 3miescie tez jestem ciagle obcym i wcale na slepo za nim nie optuje, ale np. Gdynie uwazam za jedno z najlepszych miast w Polsce - jako jedyne ciagle ma zyski (nie jest dotowane z budzetu), dostalo nagrody od UE i ogolnie wyroznia sie na plus rozwojem, jakoscia zycia, niskim bezrobociem (ok. 5%), rownymi drogami i innymi inwestycjami
sruba - 18-04-2007, 15:41
Marcin-Krak napisał/a: | E tam to będzie trochę więcej turystów i będą mieć szaliki i trąbki
A z tymi rozróbami to ostatnimi czasy jest jednak co raz spokojniej. |
Marcin, chyba zapomniales, ze ma to byc swieto pilkarskie, a jak wszyscy kibice w Polsce wiedza, w Krakowie chuliganka nie traktuje sie nawzajem piesciami, tylko nozami i siekierami...
Anonymous - 18-04-2007, 16:17
a finał z Ruskimi zagramy we Lwowie
Anonymous - 18-04-2007, 17:18
TO SIE NAZYWA WIADOMOŚĆ DNIA
Trzeba otworzyć powoli specjalny fundusz na tą okazję
Co to za różnica gdzie bedzie finał- i tak na nim będę
PS. chyba naprawde świat sie konczy w 2012 jak u nas imprezę organizują
Baltis Arena najładniejsza ze wszystkich jak dla mnie - ale Wrocław i Chorzów to troche bieda
klik
klik1
Ten we Wrocku to mi sie kojarzy z Dworcem PKP
Marcin-Krak - 18-04-2007, 23:51
Sruba napisał/a: | Marcin, chyba zapomniales, ze ma to byc swieto pilkarskie, a jak wszyscy kibice w Polsce wiedza, w Krakowie chuliganka nie traktuje sie nawzajem piesciami, tylko nozami i siekierami... |
Sruba, bawisz się w ogrodnika i przesadzasz
Niestety polityki w tym wszystkim jest masa - niestety - ale też i stety
akbi napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
JA CHCę MIEć EURO W KRAKOWIE I BASTA
ale jak nie będziesz miał, to zapraszam Cię serecznie do Gdańska
|
Zaproszenie to jedno a wytrzaśnięcie biletów to jedno
Anonymous - 19-04-2007, 00:11
No super też sie ciesze choć nie jestem fanem piłki ,jestem tylko ciekaw jak Polacy sie z tego wywiążom
Cezar - 19-04-2007, 00:20
Marcin-Krak napisał/a: | wytrzaśnięcie biletów |
Poszukaj na allegro, moze juz kupisz
Anonymous - 19-04-2007, 11:04
W Warszawie będzie musiało powstać ponad 100 hoteli, moteli i pensjonatów, oferujących 80 tysięcy miejsc noclegowych. Powstaną też dwa duże hotele o najwyższym standardzie.
We Wrocławiu ma powstać około 23 obiektów oferujących miejsca noclegowe.
W Poznaniu będzie 70 nowych hoteli.
W Gdańsku ma przybyć ich o 36.
Do 2012 roku zostanie zmodernizowanych ponad 1500 km linii kolejowych
Dzięki Euro w stolicy ma powstać połączenie kolejowe między lotniskiem Okęcie a centrum miasta
To mi sie podoba
saphire - 19-04-2007, 11:44
Tylko co po mistrzostwach zrobią z tymi hotelami? Skąd wezmą tyle klientów by je utrzymać? Czarno to widzę...
Hubeeert - 19-04-2007, 13:12
saphire, jak nie wszystkie beda 5 gwiazdkowe to moze sie przydadza biorac pod uwage, ze teraz tanich hoteli jak na lekarstwo.
Anonymous - 19-04-2007, 14:49
Hubeeert napisał/a: | saphire, jak nie wszystkie beda 5 gwiazdkowe to moze sie przydadza biorac pod uwage, ze teraz tanich hoteli jak na lekarstwo. |
Patrzac na potrzeby zagranicznych turystow to uwazam ze duza czesc tych hoteli bedzie o wysokim standardzie , ale oczywiscie spora tez czesc bedzie w miare tania , bo przeciez pozniej trzeba to wszystko utrzymac a zeby to utrzymac potrzeba klientow
Anonymous - 19-04-2007, 15:28
Meteo napisał/a: | Patrzac na potrzeby zagranicznych turystow to uwazam ze duza czesc tych hoteli bedzie o wysokim standardzie |
Patrząc na potrzeby zagranicznych kibiców to wydaje mi się jednak, że te hotele nie będą zbyt drogie. Kibic podróżuje tanio.
Oczywiście potrzebne są hotele dla VIP-ów i całej otoczki, ale tych będzie relatywnie dużo mniej. Fajnie, że powstanie dużo tańszych hoteli.
Anonymous - 19-04-2007, 15:45
Bardziej od budowy hoteli cieszy mnie to ze wkoncu powstana ( mam nadzieje ) prawdziwe autostrady i drogi ekspresowe , oby tylko nie zostalo to wszystko na papierze a zostalo wcielone w zycie.
Potrzeba nam autostrad i porzadnych drog bo to co mamy teraz to jest poprostu smiech na cala Europe.
Anonymous - 19-04-2007, 16:22
Mnie cieszy wszystko co wybudują nowego w tym kraju
Mam tylko nadzieje ze ceny tych hoteli bedą dostępne dla każdego człowieka a nie tylko 3 i 4 gwiazdki.
Tak na marginesie -też sie zastanawiałem czy te hotele znajdą zapełnienie po imprezie zobaczymy.........
|
|
|