To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Wakacyjna Akcja Przegladowa

Anonymous - 12-06-2007, 17:28

Robson86 napisał/a:
ja tez sie zapisalem lecz dopiero w przyszlymn tygodniu....maja do mnie dzwonic, bo podobno tylu chetnych i nie wiedza czy mnie wcisna :?: :!: :?: :? o so chodzi heh :?

Podaj namiary na to ASO może i ja spróbuje.

Robson86 - 12-06-2007, 18:07

Matejko napisał/a:
wbijaj do kalisza

hehe...zrobie im niespodzianke i wpadne bez zapowiedzi :D
vienek napisał/a:
Podaj namiary na to ASO może i ja spróbuje.

Kielce
Folwark
25-332
ul. G.Morcinka 1
telefon salon: 041/ 369 34 70 (71)
telefon serwis: 041/ 369 34 75

Anonymous - 13-06-2007, 20:30

Zapisałem się na czwartek 21.06 14.00.
Napisz Robson o wrażeniach z przeglądu.

Anonymous - 13-06-2007, 21:43

ja jednak przełożyłem na 20,06o 10 więc jest wolne miejsce w Krakowie 15.06 o 10
Anonymous - 13-06-2007, 22:31

Jesli w Warszawie, to do ktorego ASO dzwonic ?
Pozdrawiam

arekp - 13-06-2007, 22:54

Szczecin dolaczyl do grupy ASO bioracych udzial w akcji.
Anonymous - 14-06-2007, 10:10

Mit Car ul.Puławska 450, zapisałem się na czwartek.Akcję honorują jak najbardziej.
Anonymous - 14-06-2007, 15:26

W zabrzu tez o czyms takim slyszeli Termin przyszyly piatek jak sie dzisiaj dzwoni :)

Zabrze Serwis

Anonymous - 14-06-2007, 15:46

Misiek napisał/a:
Mit Car ul.Puławska 450, zapisałem się na czwartek.Akcję honorują jak najbardziej.

oo to super przyda mi sie przegląd a codziennie tamtędy przejezdzam

akbi - 14-06-2007, 18:28

Jak ktoś już będzie PO przeglądzie, to niech opisze jak to wygląda
macia - 14-06-2007, 22:19

Ja dzisiaj już byłem. Wrażenia dwa: miła obsługa i fajne chłopaki na serwisie. Druga sprawa to sam przegląd, który uważam trochę za niewystarczający by dokładnie ocenić auto, zresztą sami zobaczycie i ocenicie. Chociaż można się dowiedzieć czegoś na temat zawiechy, dokładnie obejrzeć auto od spodu. Poza tym wyglądało to wszystko trochę na "robotę z musu", to znaczy centrala kazała to się robi. Tak przynajmniej dali do zrozumienia pracownicyASO. Ale ogólnie spoko, bo jak ktoś będzie miał lipę, to się dowie: do wymiany filtry, olej, wahacz, amortyzator, klocki, łożyska itd. Generalnie więc jestem zadowolony, tym bardziej, że mechanicy nie mieli zastrzeżeń i potwierdzili przeprowadzenie w Niemczech przeglądu przed zakupem przeze mnie auta. Przy okazji można też zawrzeć ciekawe i przydatne znajomości :wink:
Podsumowując: PLUSIK ZA AKCJĘ!

Matejko - 15-06-2007, 13:34

bylem, sprawdzili wszystkie punkty lacznie z tym ze jak powiedzialem - ze mi stuka cos z tylu a tulejki po wymianie to jezdzilem z dwoma mechanikami jeden ze mna w srodku drugi w bagazniku i nasluchiwal, w drugim autku tez mi kilka rzeczy zdiagnozowali ktorych sam bym nigdy nie doszedl - czyli ogolnie jestem zadowolony :)
Cezar - 15-06-2007, 13:46

Cari tez ladnie przeszla ten przeglad :D
Przy okazji zmienilem olej i filtr oleju (rabat 20% :wink: ), wymienione zostaly rowniez zarowki od oswietlenia tablicy rej. - jedna sie przepalila. Musze jeszcze wycieraczki wymienic, bo obecne maja swoje lata :lol:
Reszta rzeczy - malinka

Dodatkowo 'zalatano' lekko peknieta oslone skrzyni biegow, plus przyspawano skorodowany 'zaczep' przy rurach wydechowych, ktory ledwie trzymal tlumik :wink:
Dziekuje panu mechanikowi, ze tak sam od siebie to naprawil, bo raczej wcale tego nie musial robic :)

macia napisał/a:
Podsumowując: PLUSIK ZA AKCJĘ!

Potwierdzam :twisted:

stanik - 15-06-2007, 13:58

to i ja się zapisałem, w Auto GT termin dopiero na 27 czerwca na 8:00

Pozdrawiam

Grid - 15-06-2007, 17:42

Bylem ze swoim rekinem na przegladzie w Satallu w Łodzi. Wrażenia bardzo pozytywne, rekin zrobił furrorę w serwisie - w szczytowym momencie grzebało przy nim 3 mechaników a inne Nissany i takie tam stały rozgrzebane. Oprócz tego była jazda testowa z mechanikiem, żeby sprawdzić to sprzęgło co mi niby drgało. Oprócz tego że "Panie, ale to się zbiera" to generalnie "Sprzęgło jest w porządku". Poinformowano mnie że jedyne co mam do roboty to lekko spękane paski klinowe, a i to jeszcze nie teraz.

Akcja w dyszkę, Satall w Łodzi - polecam.

Pozdrawiam,
Grid