Off Topic - Prosba raczej do Panów na tym forum
Zatoichii - 16-06-2007, 22:04
heheh... Ty Rafal jak bedziesz sie kiedys zareczal to nagraj to kamera
moze bedzie dobra komedia
Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 22:44
Zatoichii napisał/a: | heheh... Ty Rafal jak bedziesz sie kiedys zareczal to nagraj to kamera
moze bedzie dobra komedia |
ja to w ogolnie nie wiem o co Wam chodzi , jedni pisza ze nie moga ze smiechu, drudzy ze jakas komedia. Panowie tu nie ma miejsca na zarty, to powazna sprawa
Zatoichii dlaczego uwazasz, ze moje zareczyny bada dobra komedia ?
Anonymous - 16-06-2007, 22:44
Oskara dostanie
Zachar mimo wszystko ze wszystkich wpisów wysnuć można jeden wniosek - podstawą jest zaskoczenie
Daj znac jak cos wymyślisz
Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 22:52
mam kolejny pomysl i musi sie udac
idziesz z nia na jakis mostek skoczyc na bungiee, ale taki mostek gdzie pod nim plynie sobie jakas rzeczka, jest jakies jeziorko etc, no i tych panow co Wam przygotowywuja liny dyskretnie prosisz by dali Twojej lubej taka troszke dluzsza
przychodzi czas na skakanie ,skaczecie a ona jeb glowka zachacza o ta sciane wody i mdleje , podczas gdy ona jest nie przytomna Ty zakladasz jej na palucha brylanta, ona sie budzi i nie wie co jest piec, a Ty mowisz ze sie oswiadczyles, ona byla ucieszona ,i z wrazenia zemdlala , tylko bedziesz musial cos wymyslec na tego guza co go bedzie miala na glowie, bo ja nie mam pomyslu
Anonymous - 16-06-2007, 22:57
Q..... Rafi idz spac bo ja przez Ciebie nie zasne, bo mniej uz brzuch boli.
Kolega z city prosi Cie / Nas o poważną poradę a Ty sobie jaja robisz Zachowuj sie byle jak ale sie zachowuj.............
Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 22:58
dm17 napisał/a: | Kolega z city prosi Cie / Nas o poważną poradę a Ty sobie jaja robisz Zachowuj sie byle jak ale sie zachowuj............. |
przeca ja chce pomoc
staram sie jak moge ...
jak moje pomysly sie nie podobaja to moge wymyslic jeszcze cos innego ...
Marcin-Krak - 16-06-2007, 23:12
Rafał - Ty to chłopie będziesz miał sam problem na co się zdecydować jak się będziesz oświadczał
Zachar - a co do twojej prośby - to wiesz co kobitki chcą równouprawnienia ....
wczoraj kumpel do mnie napisał że panna z którą jest 3 lata - 2 dni temu sama mu się oświadczyła
Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 23:43
Marcin-Krak napisał/a: |
Rafał - Ty to chłopie będziesz miał sam problem na co się zdecydować jak się będziesz oświadczał |
o mnie sie nie martw, ja sobie rade dam
Anonymous - 17-06-2007, 12:43
Cytat: | wczoraj kumpel do mnie napisał że panna z którą jest 3 lata - 2 dni temu sama mu się oświadczyła |
saphire - 17-06-2007, 16:38
Widać koleś łajza i laska wzięła sprawy w swoje ręce choć dziwię się jej bo i na co jej taka sierota...
Marcin-Krak - 17-06-2007, 18:45
saphire napisał/a: | Widać koleś łajza i laska wzięła sprawy w swoje ręce choć dziwię się jej bo i na co jej taka sierota... |
Nie tam żebym go bronił - wręcz przeciwnie - to panna jest hmmm zakręcona
i z deka szalona - poza tym jak pisałem zdecydowana zwolenniczka równouprawnienia
Anonymous - 17-06-2007, 22:03
rozmawialem z Monika i narazie to odlozymy na dalszy plan! Temat jest wiec do zamknieciaa le dziekuje za rady wszystkim
Hubeeert - 17-06-2007, 22:17
Wedle zyczenia
[ Dodano: 17-06-2007, 22:19 ]
Nastepnym razem gdyby naszla Cie ochota poprzeklinac wpisz *cenzura* inaczej pasek Cie nie minie.
Pozdrawiam
|
|
|