To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Prosba raczej do Panów na tym forum

Zatoichii - 16-06-2007, 22:04

heheh... Ty Rafal jak bedziesz sie kiedys zareczal to nagraj to kamera
moze bedzie dobra komedia :lol: :lol: :lol:

Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 22:44

Zatoichii napisał/a:
heheh... Ty Rafal jak bedziesz sie kiedys zareczal to nagraj to kamera
moze bedzie dobra komedia :lol: :lol: :lol:

ja to w ogolnie nie wiem o co Wam chodzi , jedni pisza ze nie moga ze smiechu, drudzy ze jakas komedia. Panowie tu nie ma miejsca na zarty, to powazna sprawa :D ;) :twisted:

Zatoichii dlaczego uwazasz, ze moje zareczyny bada dobra komedia ? :axe:

Anonymous - 16-06-2007, 22:44

Oskara dostanie :wink:

Zachar mimo wszystko ze wszystkich wpisów wysnuć można jeden wniosek - podstawą jest zaskoczenie :!: :!: :!:
Daj znac jak cos wymyślisz 8)

Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 22:52

mam kolejny pomysl :D i musi sie udac :D

idziesz z nia na jakis mostek skoczyc na bungiee, ale taki mostek gdzie pod nim plynie sobie jakas rzeczka, jest jakies jeziorko etc, no i tych panow co Wam przygotowywuja liny dyskretnie prosisz by dali Twojej lubej taka troszke dluzsza :D

przychodzi czas na skakanie ,skaczecie a ona jeb glowka zachacza o ta sciane wody i mdleje :D , podczas gdy ona jest nie przytomna Ty zakladasz jej na palucha brylanta, ona sie budzi i nie wie co jest piec, a Ty mowisz ze sie oswiadczyles, ona byla ucieszona ,i z wrazenia zemdlala :D , tylko bedziesz musial cos wymyslec na tego guza co go bedzie miala na glowie, bo ja nie mam pomyslu :twisted:

Anonymous - 16-06-2007, 22:57

Q..... Rafi idz spac bo ja przez Ciebie nie zasne, bo mniej uz brzuch boli.

Kolega z city prosi Cie / Nas o poważną poradę a Ty sobie jaja robisz :mrgreen: Zachowuj sie byle jak ale sie zachowuj............. :wink:

Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 22:58

dm17 napisał/a:
Kolega z city prosi Cie / Nas o poważną poradę a Ty sobie jaja robisz Zachowuj sie byle jak ale sie zachowuj.............

przeca ja chce pomoc :)

staram sie jak moge ...

jak moje pomysly sie nie podobaja to moge wymyslic jeszcze cos innego ... ;)

Marcin-Krak - 16-06-2007, 23:12

Rafał - Ty to chłopie będziesz miał sam problem na co się zdecydować jak się będziesz oświadczał :mrgreen: :badgrin:

Zachar - a co do twojej prośby - to wiesz co kobitki chcą równouprawnienia :wink: ....
wczoraj kumpel do mnie napisał że panna z którą jest 3 lata - 2 dni temu sama mu się oświadczyła :twisted: :badgrin: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 23:43

Marcin-Krak napisał/a:

Rafał - Ty to chłopie będziesz miał sam problem na co się zdecydować jak się będziesz oświadczał

o mnie sie nie martw, ja sobie rade dam :)

Anonymous - 17-06-2007, 12:43

Cytat:
wczoraj kumpel do mnie napisał że panna z którą jest 3 lata - 2 dni temu sama mu się oświadczyła

:badgrin: :badgrin: :badgrin:

saphire - 17-06-2007, 16:38

Widać koleś łajza i laska wzięła sprawy w swoje ręce choć dziwię się jej bo i na co jej taka sierota... :twisted: :mrgreen: :biggrin: :p :badgrin: :axe:
Marcin-Krak - 17-06-2007, 18:45

saphire napisał/a:
Widać koleś łajza i laska wzięła sprawy w swoje ręce choć dziwię się jej bo i na co jej taka sierota... :twisted: :mrgreen: :biggrin: :p :badgrin: :axe:

Nie tam żebym go bronił - wręcz przeciwnie - to panna jest hmmm zakręcona :roll:
i z deka szalona - poza tym jak pisałem zdecydowana zwolenniczka równouprawnienia :P

Anonymous - 17-06-2007, 22:03

rozmawialem z Monika i narazie to odlozymy na dalszy plan! Temat jest wiec do zamknieciaa le dziekuje za rady wszystkim
Hubeeert - 17-06-2007, 22:17

Wedle zyczenia

[ Dodano: 17-06-2007, 22:19 ]
dm17 napisał/a:
ku****a

Nastepnym razem gdyby naszla Cie ochota poprzeklinac wpisz *cenzura* inaczej pasek Cie nie minie.

Pozdrawiam